Bayern – Hoffenheim 3:3 (kon.) | Leverkusen – Braunschweig 1:1 (kon.) | Mainz – Augsburg 3:0 (kon.)
Stuttgart – Dortmund 2:3 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Freiburg – Norimberk 3:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:3 (3:2)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 29.03.2014, 15:30 • Allianz aréna • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (17:22:43)
     
    90+4
    Už počas prebiehajúcej štvrtej minúty nadstavenia bude od svojej svätyne odkopávať brankár Grahl, ktorý pravdepodobne ukončí celé stretnutie, ktoré bolo neskutočné zaujímavé a atraktívne.
     
    90+3
    Do konca nadstaveného času ostávajú tri minúty, hra je prerušená, lopta je mimo hracej plochy. Vhadzovať budú Bavori.
     
    90+2
    Hrá sa hlavne v strede poľa, čoraz reálnejšia je deľba bodov. K tomu, aby sa remízový rezultát stal faktom už ostáva odohrať len niekoľko desiatok sekúnd.
     
    90
    Hoffenheim mohol toto stretnutie dokonca vyhrať! Na hranicu veľkého vápna dostal prihrávku Polanski, ktorý mal na kopačke nesmierne cenný presný zásah, no vylámal si zuby na Starkem!
     
    90
    Nad rámec klasickej hracej doby sa nadstavujú tri minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby. Čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    87
    Z následného rohového kopu sa nedokázali domáci dostať k ničomu podstatnému, čo by mohlo obranu Hoffenheimu na čele s Grahlom vyviesť z pohody.
     
    86
    Obrovská šanca Bayernu ostala nevyužitá! Robben dostal ideálnu prihrávku, dostal sa zoči-voči Grahlovi, mal to na zakončenie ľavačkou, o ktoré sa aj pokúsil, no jeho obstrel hosťujúci brankár odkázal vyraziť!
     
    84
    Schweinsteiger videl priestor na kolmú prihrávku, jeho spoluhráči sa však v momente jeho pasu rozutekali inými smermi, a tak napokon lopta skončila mimo hracej plochy. Odkopávať od svojej brány môže Grahl, ktorý sa určite nebude ponáhľať.
     
    82
    Domáci si pri rozohrávke v strede poľa nerozumeli, prihrávka na ľavú stranu bola pridlhá a Contento loptu na hracej ploche nezachytil.
     
    80
    Žltú kartu dostává Bastian Schweinsteiger (FC Bayern Mníchov).
     
    78
    Domáci nemuseli so svojou odpoveďou čakať vôbec dlho a prakticky okamžite si mohli prinavrátiť vedenie! Shaqiri to myslel veľmi dobre, loptu servíroval na zadnú tyč úplne voľnému spoluhráčovi, ktorý by pred sebou mal otvorenú kuchyňu Hoffenheimu, no fantasticky zasiahol kapitán hostí Beck, ktorý sa hodil do prihrávky a loptu zablokoval!
     
    77
    Pep Guardiola posledný krát v zápase strieda. Z ihriska stiahol jednu hviezdu v podobe Riberyho a na jeho miesto poslal druhú veľkú hviezdu, ktorú má k dispozícii, Arjena Robbena.
     
    76
    Firmino sa pri oslave svojho zásahu nechal uniesť emóciami a vyzliekol si dres. Futbalové pravidlá sú v tomto nekompromisné a hosťujúci záložník bol potrestaný žltou kartou.
     
    75
    Hoffenheim dal gól! Hostia šokujú Allianz arénu, dokázali vyrovnať, a to aj napriek tomu, že Bavori viedli už o dva presné zásahy! Fantastickú prihrávku za obranu dostal FIRMINO, ktorý mal pred sebou Danteho. Cez toho dokázal zakončiť ľavačkou, na jeho prízemný strelu nemal naťahujúci sa Starke nárok!
     
    73
    Síce to tak príliš nevyzeralo, no Volland bol podľa názoru hlavného rozhodcu faulovaný Van Buytenom. Hoffenheim má k dispozícii priamy kop.
     
    72
    Veestergard bol po osobnom súboji poriadne otrasený a pri postrannej čiare musel byť ošetrený. Vrátil sa však späť do hry, vhadzujú domáci.

    Michal Bakoš

    Góly: 31. Claudio Pizzaro, 34. Shaqiri, 40. Claudio Pizzaro – 23. Modeste, 44. Salihovič, 75. Firmino

    Karty:   80. Bastian Schweinsteiger (BAY) – 48. Veestergard (HOF), 76. Firmno (HOF)


    Bayern Mníchov: Starke – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Shaqiri, Alcantara, Schweinsteiger (C), Götze, Ribéry – C. Pizarro.
    Náhradníci: M. Neuer – P. Lahm, J. Martínez, A. Robben, T. Müller, D. Alaba, M. Mandžukić.

    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Johnson, Strobl, Vestergaard, Beck (C) – Volland, Rudy, Firmino, Polanski, Salihović – Modeste.
    Náhradníci: A. Stolz – N. Süle, J. Toljan, J. Hamad, T. Elyounoussi, K. Karaman, K. Herdling.

    Rozhodca: Dingert – Stegemann, Assmuth