Bayern – Hoffenheim 3:3 (kon.) | Leverkusen – Braunschweig 1:1 (kon.) | Mainz – Augsburg 3:0 (kon.)
Stuttgart – Dortmund 2:3 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Freiburg – Norimberk 3:2 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
2:1 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 29.03.2014, 15:30 • Volkswagen Aréna, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Tak predsa sa dostali hostia ešte do šance, keď sa striedajúci Stendera predral vo vápne k hlavičke, po ktorej domáci Max Grün vyráža loptu na rohový kop. Veľká škoda pre Frankfurt.
     
    89
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia v absolútnom závere potom, čo sa neskutočnou bombou z diaľky presadzuje NALDO. Jeho rana sa obtrela o brvno a skončila v sieti. Nádherný gól pre divákov a neskutočne cenný pre Wolfsburg, ktorý vďaka nemu zrejme získa tri body.
     
    87
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Tranquillo Barnetta, prichádza Marc Stendera.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Jan Rosenthal (Eintracht Frankfurt).
     
    79
    Carlos Zambrano vystupuje z múru domácich hráčov a vysvetľuje si niečo s rozhodcom, ktorý mu následne ukazuje žltú kartu, zrejme za protesty.
     
    77
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Ivan Perišič, prichádza Patrick Ochs.
     
    74
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Martin Lanig, prichádza Václav Kadlec.
     
    71
    V hlavičkovom súboji sa stretli Rodríguez s Aignerom a domáci obranca, Ricardo Roidríguez, dostáva žltú kartu. Hostia navyše zahrávali voľný kop ale do šance sa po ňom nedostali.
     
    69
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Kevin de Bruyne dokázal po peknej kľučke odcentrovať napriek dvom súperom, ktorí ho bránili. Na jeho center vložil vo vápne inštinktívne nohu IVICA OLIČ a vyrovnáva na 1:1.
     
    68
    Séria nepresností Frankfurtu na útočnej polovici priniesla kopu zmätkov domácej obrane, ale k strele na bránu nakoniec nedošlo. naopak dopredu išli domáci, lenže Daniel Caligiuri bol faulovaný a žltou kartou je za faul na neho odmenený Johannes Flum.
     
    66
    Vynikajúco sa prekľučkoval až pred vápno hostí jeden z domácich hráčov, ktorý našiel krížnou prihrávkou na ľavej strane Joselua a ten na druhý pokus loptu dotlačil do siete. Čiarový rozhodca však signalizuje ofsajd a gól neplatí. Opakovaný záznam ale ukazuje, že Joselu v ofsajde nebol.
     
    61
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Stephan Schröck, prichádza Jan Rosenthal.
     
    61
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Bernard Malanda, prichádza Daniel Caligiuri.
     
    42
    Wolfsburg stále s loptou na súperovej polovici, kde bol faulovaný Christian Träsch pri hlavičkovom súboji a hosťujúci Constant Djakpa dostáva žltú kartu. Domáci budú navyše kopať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    37
    V strede pola bol hosťujúci Lanig faulovaný Luizom Gustavom a obaja hráči ostali po vzájomnej kolízii zjavne otrasení. Lanig dokonca kríva ku striedačke a zveruje sa do opatery lekárov. Luiz Gustavo dostáva za tento faul žltú kartu.
     
    31
    Po rýchlej akcii domácich sa vyznamenal Kevin Trapp, ktorý najskôr vyrážal center z ľavej strany a následne vyrazil loptu aj pred nabiehajúcim Perišičom. Domáci si však rohový kop nezahrajú, lebo vo vápne jeden z nich fauloval Junga.
     
    20
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Timm Klose, prichádza Robin Knoche.
     
    18
    Po obrovskej chybe v domácej obrane sa znovu rútil Aigner sám na gólmana, ktorého si položil na zem a zakončoval do odkrytej brány. Výborne však zakročil Naldo, ktorý jeho strelu odvrátil na roh.
     
    16
    Na centrovanú loptu domácich z ľavej strany do vápna vyskakoval obranca Zambrano, od ktorého sa lopta odrazila do náruče Trappa. Hostia si vydýchli, pretože veľa nechýbalo a mohli sme vidieť Zambranov vlastný gól.
     
    11
    Frankfurt dal gól!
    Po súboji s Klosem získal v strede pola Joselu loptu, ktorú nahral Barnettovi a ten peknou krížnou prihrávkou vysunul do brejku STEFANA AIGNERA. Naldo ho už dobehnúť nestihol a hosťujúci hráč už len stál zoči-voči domácemu gólmanovi, ktorého prízemnou strelou prekonáva a otvára skóre dnešného duelu.
     
    7
    Po rohovom kope hostia obliehali vápno Wolfsburgu a po Djakpovom centri zakončoval hlavou do siete Martin Lanig, ale hlavný arbiter gól Frankfurtu neuznáva pre Lanigov ofsajd.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 69. Olič, 89. Naldo – 11. Aigner

    Karty:   37. Luiz Gustavo (WOL), 71. Rodríguez (WOL) – 42. Djakpa (EIN), 68. Flum (EIN), 79. Zambrano (EIN), 82. Rosenthal (EIN)


    VfL Wolfsburg: M. Grün – C. Träsch, Naldo (C), T. Klose, R. Rodríguez, K. de Bruyne, Luiz Gustavo, M. Arnold, B. Malanda, I. Perišič, I. Olič
    Náhradníci: P. Drewes, P. Ochs, M. Schäfer, R. Knoche, D. Caligiuri, J. Polák, S. Kutschke

    Eintracht Frankfurt: K. Trapp - A. Madlung, C. Djakpa, C. Zambrano, S. Jung, T. Barnetta, S. Aigner, M. Lanig, S. Schröck, J. Flum, Joselu
    Náhradníci: F. Wiedwald , S. Celozzi, M. Kempf, J. Rosenthal, T. Inuj, M. Stendera, V. Kadlec

    Rozhodca: P. Gagelmann – M. Anklam, T. Gorniak

    Diváci: 28 000