CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | A. Mytišči – Kazaň 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Viťaz 7:3 (kon.)
Jaroslavľ – D. Moskva 3:4 (kon.) | Petrohrad – Novgorod 4:5 (1:2 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Lev – Novosibirsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Novokuzneck 2:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:4 (2:0, 1:4, 0:0)
Dynamo Moskva
Nedeľa 19.01.2014, 14:00 • Arena 2000 • KHL
Partner:
     
    38:24
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a dokončujú svoj parádny obrat. Kokarev obkrúžil bránu, prihral ANDREIOVI MIRONOVOVI, ktorý z hranice bránkoviska vystrelil na Sanforda. Zdalo sa, že domáci gólman puk ukryl pod betónmi, no po chvíli sa puk zjavil za bránkovou čiarou. Asistencie: Yegor Dugin, Denis Kokarev.
     
    34:08
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Staré známe nedáš dostaneš sa práve potvrdilo. Plotnikov svoju príležitosť nevyužil, naopak Dinamo z protiútoku vyrovnáva. MAXIM PESTUSHKO spomedzi kruhov vymietol šibenicu Sanfordovej brány a vyrovnáva. Asistencie: Leo Komarov.
     
    29:05
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Z ničoho nič prichádza druhý gól hostí. Do prečíslenia sa dostal Karpov s ALEXEIOM TSVETKOVOM, ktorý zobral na seba zodpovednosť, blafákom si položil Sanforda a zakončil do odkrytej brány. Bez asistencie.
     
    25:45
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia znižujú zásluhou rýchleho brejku. Z pravého kruhu prihrával Karpov na os ihriska MARTINSOVI KARSUMSOVI, ktorý sa kľučkou zbavil obrancu a strelou do protipohybu nedal šancu Sanfordovi. Asistencie: Maxim Solovyov, Maxim Karpov.
     
    23:26
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Plotnikov potiahol puk za bránu, kde sa zbavil obrancu a pred bránou našiel YEGORA AVERINA, ktorý sa dokázal presadiť aj medzi dvomi obrancami. Asistencie: Ilya Gorokhov, Sergei Plotnikov.
     
    09:35
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáca formácia využíva presilovú hru po biliardovej kombinácii. Gorokhov naznačil strelu na modrej, posunul puk Averinovi, ktorý videl medzi kruhmi voľného DANIILA APALKOVA, a ten prestreľuje brankára hostí. Asistencie: Ilya Gorokhov, Yegor Averin.
     
    05:34
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gorokhov pekne potiahol puk do útočného pásma, nahodil puk na Sharychenkova, pred ktorým ešte šikovne tečoval puk VADIM KHLOPOTOV. Asistencie: Ilya Gorokhov.

    Marián Balog

    Góly a asistencie: 6. Khlopotov (Gorokhov), 10. Apalkov (Gorokhov, Averin), 24. Averin (Gorokhov, Plotnikov) – 26. Karsums (Solovyov, Karpov), 30. Tsvetkov, 35. Pestushko (Komarov), 39. Mironov (Dugin, Kokarev)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Lyubushkin, Gorokhov, Plotnikov, Averin, Apalkov – Kronwall, Yakovlev, Redlihs, Platt, Sprukts – Holos, Vasilyev, Chernikov, Petrov, Galimov – Vishnevsky, Khlopotov, Akhmetov, Musatov, Kartayev
    Dynamo Moskva: Sharychenkov (Lazushin) – Vishnevsky, Novak, Gorovikov, Pestushko, Komarov – Jalasvaara, Solovyov, Tsvetkov, Karsums, Karpov – Ryazantsev, Mironov, Babenko, Kokarev, Dugin – Barantsev, Koryagin, Pestunov, Mosayov, Kvapil

    Rozhodca: Sergeyev, Baluška – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 9000