CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | A. Mytišči – Kazaň 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Viťaz 7:3 (kon.)
Jaroslavľ – D. Moskva 3:4 (kon.) | Petrohrad – Novgorod 4:5 (1:2 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Lev – Novosibirsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Novokuzneck 2:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Nedeľa 19.01.2014, 12:00KHL
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania nadnárodnej súťaže KHL. V tomto textovom prenose si pravidelnými príspevkami priblížime dianie na ľadovej ploche v stretnutí medzi mužstvami CSKA Moskva a Admiral Vladivostok.

    Pôjde bezpochyby o zaujímavý súboj, do ktorého z lepšej tabuľkovej pozície vstúpia domáci. Hokejisti CSKA sa v tabuľke západnej konferencie nachádzajú na štvrtej priečke. Na svojom konte majú po 47 dueloch dovedna 79 bodov a celkové skóre 118:107.
    Hosťujúci Vladivostok vstúpi do stretnutia ako desiaty tím z tabuľky východu. Hokejisti Admiralu majú na svojom konte 46 odohraných zápasov a z nich zisk 62 bodov. Pomer vsietených a inkasovaných gólov je pre hráčov tohto celku neutrálny 116:116.

    V zápase uplynulého kola sa na tento duel víťazne naladili obaja aktéri. CSKA Moskva sa predstavila na domácom klzisku, kde zdolala Novokuzneck 4:1. Vladivostok odohral duel v Bratislave, kde si z chuti zastrieľal proti domácemu Slovanu,ktorý zdolal vysoko 6:1.

    Jasným favoritom duelu sú domáci hokejisti. Bookmakeri stávkových kancelárií vypísali na ich víťazstvo kurz iba 1,4. Na triumf hostí je to až 5,36 a na remízu po šesťdesiatich minútach hry približne 4,8.
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva: Birjukov (Glass) – Rylov, Mišarin, Denisov, Jegoršev, Quint, Gimajev, Arzamascev – Lisin, Filppula, Muršak – Žarkov, Fjefjelov, Frolov – Něprjajev, Saprykin, Morozov – Ljubimov, Radulov, Prochorkin

    Admiral Vladivostok: Stelmach (Hovinen) – Vorobjov, Pyett, Osipov, Commodore, Zjemčonok, Těrnavskij, Nauměnkov – Hodgman, Zubov, Gračev – Bergfors, Gynge, Schutz – Nikitenko, Ugarov, Bocharov – Barbašev, Drugov, Kuznecov

    Rozhodca: Bulanov, Naumov – Majtak, Pronskich.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:20
    Hosťujúci hráči sa budú hneď v úvodnej minúte brániť! Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Hodgman.
     
    01:12
    Stelmach sa musel natiahnuť! Ranou od útočnej modrej čiary ho preveril Quint, ale hosťujúci gólman si s jeho pokusom poradil.
     
    01:45
    Aktívni domáci sú nasťahovaní v útočnej tretine a naďalej to v presilovke skúšajú strelecky. Frolov sa dostal do dobrej príležitosti, ale Stelmacha nedokázal zblízka prekonať ani na dvakrát.
     
    01:59
    Hostia sa oslobodzujú. Schutz vyhodil puk cez všetky čiary a jeho spoluhráči môžu odísť striedať.
     
    02:20
    Hostia hrajú v plnom počte. Prvú presilovku favorizovaného súpera dokázali ubrániť.
     
    04:12
    Domáci hokejisti aj v hre proti pätici hráčov súpera pokračujú aktívne. Muršak sa dostal do streleckej pozície, ale v rýchlosti nenamieril presne a jeho rana skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    05:32
    Bocharov sa tvrdo oprel do Gimajeva a ten skončil v bránkovisku. Brankár zasahovať nemusel, letel naň§ho totiž iba hráč, nie puk.
     
    07:09
    Domáci naďalej aktívne tlačia svojho súpera! Žarkov to skúsil z dobrej pozície z ľavej strany, ale jeho tvrdý projektil v sieti neskončil. Stelmach má zatiaľ veľa práce, ale doposiaľ neinkasoval.
     
    08:34
    Brániť sa budú aj domáci hráči! Na trestnú lavicu odchádza Mišarin na dve minúty za podrazenie.
     
    09:45
    Viac ako polovica trestu domácich hráčov je už minulosťou. Hostia sa ale stále nepresadili a nevedia zúžitkovať početnú výhodu, čo im v zvyšnej časti hry určite nepomôže.
     
    10:34
    Mišarin je späť na ľadovej ploche a my môžeme pokračovať v hre piatich proti piatim. Hosťom táto časť hry vôbec nevyšla a Birjukov si v podstate ani nezachytal.
     
    11:03
    Úvodná desaťminútovka stretnutia je už pár desiatok sekúnd za nami. Nevideli sme v nej žiaden presný zásah a to aj napriek domácej početnej výhode v samom úvode zápasu a nedávnej presilovke hostí. Gólmani na oboch stranách doposiaľ predvádzajú spoľahlivé výkony.
     
    11:49
    Hostia to skúsili opäť. Kus čiernej gumy od Vorobjova ale Birjukova neprekvapil, ten bol správne na svojom mieste a skóre sa tak po doposiaľ najväčšej šanci stretnutia nemení.
     
    14:23
    Na ľadovej ploche sa skóre stále nemení. Žarkov s Frolovom sa pustili do prečíslenia, na ktorého konci ale druhý menovaný nedokázal puk zachytiť a zakončiť.
     
    16:38
    Domáci obrancovia Denisov a Jegoršev sa vydali na útočný výlet. Skúšali to strelou z väčšej vzdialenosti, ale tá nebola úspešná a skóre sa stále nemení.
     
    17:55
    Domáci sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza Radulov, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    18:15
    Mišarin sa predviedol dobrým obranným zákrokom, keď dokázal od puku odstaviť útočiaceho Bergforsa, ktorý po tom nemohol ohroziť domácu svätyňu.
     
    19:55
    Domáci hráči sa dokázali vo vlastnej početnej nevýhode ubrániť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je skóre duelu rovnaké ako pred jeho začiatkom. Hostia mali k dispozícii dve presilovky, domáci hráči jednu, ale nikomu sa nepodarilo skórovať.

    Druhá tretina začne približne o 12:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:12
    Hosťujúci Ugarov nahadzoval puk do priestoru z ľavej strany, ale gólman Birjukov si dal pozor a zachytil ho vo svojej výstroji.
     
    23:35
    Domáci chceli ukázať svoju ofenzívnu silu, ale akcia sa gólom neskončila. Arzmascevov pokus skončil iba u Stelmacha.
     
    24:26
    Stelmach drží svoj tím nad vodou! Do bekhendového zakončenia sa bezprostredne pred bránou snažil natlačiť Radolov, ale hosťujúci gólman sa opäť predviedol úspešným zákrokom.
     
    25:50
    CSKA stále neúnavne pokračuje vo svojom snažení. Radulov sa pokúšal v situácii jeden na jedného niečo vymyslieť, ale úspešný nebol.
     
    26:24
    Hostia sa budú musieť brániť! Bortnikov sa previnil hákovaním a dostáva za to dvojminútový trest.
     
    27:49
    Hostia sa doposiaľ dobre bránia. Hodgman si dokonca dovolil puk potiahnuť až pred Birjukova a vystreliť, ale rana nebola z kategórie nebezpečných a brankára zaskočiť nemohla.
     
    28:24
    Presilovka Mosky je minulosťou. Hráči CSKA nedokázali využiť ani túto početnú výhodu a stav sa stále nemení.
     
    29:44
    Domáci pokračujú vo svojom ofenzívnom snažení aj v hre proti pätici hosťujúcich hráčov! Stelmach nemal všetko pod kontrolou a skákajúci puk sa takmer podarilo za jeho chrbát doraziť Lisinovi. takmer.
     
    30:59
    Ani na opačnej strane sa brankár nudiť nemôže. Po rýchlom prechode do pásma pálil Drugov, jeho pokus schoval Birjukov vo výstroji.
     
    32:24
    Radulov si puk zaviezol do medzikružia, kde si vytvoril celkom sľubnú streleckú´pozíciu. napokon sa mu z nej ale nepodarilo ani len trafiť priestor troch žrdí.
     
    33:46
    Ani tentokrát diváci gól nevideli. Quint to skúsil strelecky, ale jeho pokus skončil iba na hrudníku gólmana Stelmacha.
     
    35:20
    Bude sa opäť vylučovať. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie hosťujúci Schutz.
     
    35:53
    Domáci ale príležitosť ponúknutej početnej výhody odmietajú využiť! Muršak sa previnil nedovoleným sekaním, za ktoré inkasuje trest 5+DKZ a môže odísť rovno pod sprchy.

    na trestnú lavicu namiesto neho odchádza Fjefjelov.
     
    37:19
    Ani teraz sme ale neboli svedkami prvého presného zásahu. Jegoršev nahodil puk na bránku a následne sa pokúsil aj dorážať, ale bez úspechu.
     
    37:20
    Hostia sú v plnom počte, začína sa ich presilovka.
     
    38:45
    Stále však nie sme svedkami žiadneho presného zásahu ani na jednej polovici ľadovej ploche. Obe bránky akoby dnes boli zakliate.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Diváci v Moskve sa musia poriadne nudiť, keďže ani po tejto časti hry nevideli žiaden presný zásah a stav je stále rovnaký ako na začiatku stretnutia.

    Tretia tretina začne približne o 13:35.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:53
    Päťminútové vylúčenie domáceho celku už pominulo. CSKA hrá v plnom počte.
     
    42:10
    Arzamascev mal puk na hokejke pri mantineli v útočnom pásme. nezištne ho ponúkol do medzikružia spoluhráčovi Prochorkinovi, ale ten v rýchlosti nedokázal zakončiť do priestoru bránky.
     
    42:54
    Hostia sa budú brániť. Barbašev sa previnil nedovoleným bránením.
     
    43:22
    A hostia sa budú brániť dokonca v trojici! Commodore zbytočne zdržoval hru a pôjde za to na trestnú lavicu.
     
    43:41
    CSKA Moska dala gól!

    Konečne tu máme prvý gól v stretnutí! Vyrazenú ranu od útočnej modrej čiary doklepol do siete ALEXANDER FROLOV a Stelmach už nedokázal zareagovat. Asistencie: Deron Quint, Denis Denisov.
     
    44:49
    Vladivostok dal gól!
    Dve tretiny sme sa pozerali na bezgólovú hru a teraz sa s presnými zásahmi akoby roztrhlo vrece! JUSTIN HODGMAN predviedol dokonalý únik vo vlastnom oslabení, ktorý skončil vyrovnávajúcim gólom. Bez asistencií.
     
    45:52
    Hostia hrajú v plnom počte, Commodoreho trest už uplynul.
     
    47:49
    CSKA Moska dala gól!

    Krása jednej z najrýchlejších kolektívnych hier na svete sa prejavuje naplno! V rozpätí štyroch minút tu máme už tretí presný zásah, vďaka ktorému idú domáci opäť do vedenia. Gól strelil ALEXANDER RADULOV. Asistenciu si pripisuje Nikolaj Prochorkin.
     
    48:55
    Záverečná tretina napokon divákom ukazuje, že sa oplatilo čakať na presné zásahy. Moskva necelých desať minút pred koncom riadnej hracej doby plní úlohu favorita, ale o jej víťazstve ešte rozhodnuté určite nie je.
     
    49:45
    Denisov skúša pridať k asistencii aj presný zásah. Jeho strela ale Stelmacha neprekvapila a skóre sa nemení.
     
    52:21
    Mohlo byť vyrovnané! Hostia sa natlačili do zakončenia, na ktorého konci mal pred sebou Vorobjov odkrytý pravý horný roh Birjukovej svätyne, ale trestuhodne ho minul.
     
    53:42
    Toto hádam ani nie je možné. Hosťom snáď dnes nie je dopriate druhýkrát vyrovnať. Birjukov ležal na zemi, ale Mišarin v poslednej chvíli puk odpratal ho bezpečia nedovolil tak súperom zakončiť.
     
    55:04
    CSKA sa opäť ukazuje v ofenzívnej aktivite. Z útočnej tretiny na Stelmacha tvrdo vypálil Prochorkin, ale hosťujúci gólman si s jeho pokusom poradil.
     
    56:34
    Birjukov sa musí mať na pozore. Tlak hosťujúceho Vladivostoku sa stupňuje, domáci gólman teraz predviedol dvojicu úspešných zákrokov.
     
    58:11
    Domáci si situáciu vôbec neuľahčili! Denisov vyhodil puk mimo hracej plochy a odchádza na trestnú lavicu! Hostia majú ideálnu príležitosť na vyrovnanie.
     
    58:11
    Hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:11
    Bránka Vladivostoku je prázdna! Stelmach ostáva na striedačke.
     
    58:55
    Birjukov drží svoj tím nad vodou a odoláva tlaku súpera, ktorý v šestici útočí proti štyrom jeho spoluhráčom!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je koniec! Admiral aj napriek záverečnej snahe už gól nedal a zo stretnutia s CSKA odchádza bez bodového zisku.

    Od nás je to pre dnešok všetko. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok víkendu. (14:11:19)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 44. Frolov (Quint, Denisov), 48. Radulov (Prochorkin) – 45. Hodgman


    CSKA Moskva: Birjukov (Glass) – Rylov, Mišarin, Denisov, Jegoršev, Quint, Gimajev, Arzamascev – Lisin, Filppula, Muršak – Žarkov, Fjefjelov, Frolov – Něprjajev, Saprykin, Morozov – Ljubimov, Radulov, Prochorkin
    Admiral Vladivostok: Stelmach (Hovinen) – Vorobjov, Pyett, Osipov, Commodore, Zjemčonok, Těrnavskij, Nauměnkov – Hodgman, Zubov, Gračev – Bergfors, Gynge, Schutz – Nikitenko, Ugarov, Bocharov – Barbašev, Drugov, Kuznecov

    Rozhodca: Bulanov, Naumov – Majtak, Pronskich