Buffalo – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – LA Kings 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:2 (kon.) | Toronto – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.)
Arizona – NJ Devils 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (po pr.)
Vancouver – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Carolina – Tampa Bay 3:5 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
3:5 (0:3, 2:2, 1:0)
Tampa Bay Lightning
cz Nedeľa 19.01.2014, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí snižují stav utkání na dvě branky a úročí tak svůj lepší nástup do třetí třetiny! Po ráně od modré vyrazil Bishop puk jen před sebe, kde číhal pohotový RON HAINSEY, který již neměl složitou práci. Domácímu obránci stačilo dopravit volný do prázdné brány, nikdo ho neatakoval, snadná práce. Asistence: John-Michael Liles, Jiří Tlustý.
     
    28:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpátky svůj tříbrankový náskok. Po dlouhém tlaku hostí v útočném pásmu se k puku mezi kruhy dostal MARK BARBERIO a s nápřahem propálil vše, co mu stálo v cestě. Jedná se tak o druhý gól hostujícího hráče v utkání a zároveň o druhý gól v NHL kariéře! Asistence: Eric Brewer, Ondřej Palát.
     
    25:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se začínají přibližovat! Po chybě hostí ve středním pásmu ujeli domácí do přečíslení dva na jednoho! Celou zodpovědnost na sebe vzal domácí kapitán ERIC STAAL a střelou mezi betony Bishopa se nemýlil. Domácí stáhli ztrátu na rozdíl dvou branek a dá se říci, že jsou zpátky ve hře! Bez asistence.
     
    21:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    I domácí využívají přesilovou hru a poprvé překonávají brankáře Bishopa! ALEXANDER SJOMIN dostal na levém křídle více prostoru, vybruslil si na kruh, kde pohotovou střelou švihem trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Domácí tak stahují náskok soupeře, ten ale zůstává stále obrovský. Asistence: Eric Staal.
     
    20:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nástup hostí do druhé třetiny jako hrom! Lightning uzavřeli domácí v útočném pásmu a po odrazu puku od zadního mantinelu měl TEDDY PURCELL již velmi jednoduchý úkol. Jelikož byl Chudobin hodně mimo svoji bránu, stačilo mu jen doklepnout volný puk do domácí brány. Asistence: Radko Gudas, Matthew Carle.
     
    15:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní první třetina hostujícího týmu! Carle objel domácí bránu a následně předložil puk mezi kruhy. Sem si ideálně sjel NIKITA KUČEROV a nikým neatakovaný bez problémů doklepl puk do domácí brány. Asistence: Matthew Carle, Tom Pyatt.
     
    07:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní akce hostujícího celku s českým podpisem! Z rychlého protiútoku přenechal St. Louis od levého mantinelu puk mezi kruhy si najetému ONDŘEJI PALÁTOVI, který se z první trefil přesně. Peters nemohl na tuhle rychlou akci lépe zareagovat. Asistence: Martin St. Louis, Tyler Johnson.
     
    06:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení. Domácí Sekera zlomil při obranné činnosti hůl a okamžitě si jel pro novou. To ovšem byla chyba, hosté si totiž nahráli rychle před bránu, kde se z prostoru, který měl střežit právě Sekerea, natlačil před bránu MARK BARBERIO a pohotově doklepl puk do domácí brány. Asistence: Alex Killorn, Ondřej Palát.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 22. Sjomin (E. Staal), 26. E. Staal, 47. Hainsey (Liles, Tlustý) – 7. Barberio (Killorn, Palát), 8. Palát (St. Louis, Johnson), 16. Kučerov (Carle, Pyatt), 21. Purcell (Gudas, Carle), 29. Barberio (Brewer, Palát)


    Carolina Hurricanes: Peters (od 16. Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Hainsey, Komisarek, Harrison – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Gerbe, J. Staal, Dwyer – Skinner, Lindholm, Ruutu – Malhotra, Nash, Dvořák.
    Tampa Bay Lightning: Bishop – Carle, Gudas, Barberio, Brewer, Cote, Salo – Palát, Johnson, St. Louis – Killorn,Filppula, Purcell – Kučerov, Thompson, Brown – Malone, Pyatt, Aulie.

    Rozhodca: Rooney, Hebert -Sharrers, Sericolo