Most – Havířov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 0:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 7:3 (kon.) | Třebíč – Šumperk 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Olomouc – Beroun 2:1 (kon.)
koniec
HC Olomouc
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Streda 11.12.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    41:54
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v zápase prosazují a snižují na rozdíl jediné branky. Teč Kubeše v předešlé akci sice minula klec domácího gólmana, jen o několik málo vteřin poté se však tentýž hráč prosadil. Kotouč se po ráně Chalupy dostal na hůl VLADISLAVA KUBEŠE, který skóroval. Asistence: Chalupa.
     
    33:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Od modré čáry vypálil Ondrušek, ale jeho střela letěla za bránu, odkud se vrátil před bránu na hokejku MICHALA VODNÉHO, který vstřeluje 100. gól Olomouce v letošním ročníku první ligy. Asistence: Tomáš Houdek, Jiří Ondrušek.
     
    14:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Kindl našel přesným pasem na levém kruhu JANA JAROMĚŘSKÉHO, který svou výstavní trefou posílá domácí tým do vedení. Asistence: Denis Kindl, Pavel Selingr.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 15. Jaroměřský (Kindl, Selingr), 33. Vodný (Houdek, Ondrušek) – 42. Kubeš (Chalupa)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Janáček, Bartoň (C), Staněk, Škůrek, Rašner – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Kindl, Selingr – Rác, Knotek, Vodný – Jergl, Králík.
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Jebavý, Látal, Špelda (C), Chalupa, Sklenička, Kužel – Vrdlovec, Hrdel, Marek – Kubeš, Divíšek, Ondráček, Gutwald – Markulinec, Stromko, Strnad – Malý, Matějka, Půlpán A. – Půlpán T.

    Rozhodca: Hejduk – Guth, Rittich