Most – Havířov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 0:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 7:3 (kon.) | Třebíč – Šumperk 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Olomouc – Beroun 2:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (2:1, 5:1, 0:1)
SK Kadaň
cz Streda 11.12.2013, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Třetí třetina herně sice patřila hostům, ti už ovšem neměli moc šanci něco se stavem utkání udělat. Snížili tak alespoň na konečných 7:3, a to zásluhou Mainer. O osudu dnešního utkání tak rozhodla druhá třetina, v níž domácí doslova nasypali Kadani pět gólů.
    To je z havlíčkobrodské Kotlině pro dnešek vše, děkuji za pozornost! (19:46:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Kotlina tleská domácím za předvedený výkon a sedm vstřelených gólů. Dnes už se nic dalšího nestane.
     
    58:13
    Utkání už se jenom dohrává. Pořád platí, že aktivnější jsou hosté, kteří v tuto chvíli nepouští Rebely za polovinu hřiště. Ostatně se ale domácí nemají kam hnát.
     
    57:15
    Zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    56:39
    Havel se z pravé strany hnal před branku, probil se až před Strmeně, na poslední chvíli mu ale byla přizvednutá hůl od vracejícího se obránce. Havel se trochu zlobí na sudího, že nebyl pískán faul.
     
    56:16
    Hosté v plném počtu.
     
    55:45
    Domácí dnes zbytečně své přesilové hry překombinovávají. Ani v této zatím neslaví úspěch, a tak Kadaňští bez problémů vyhazují.
     
    54:45
    Rouskovu střelu z vrcholu pravého kruhu Strmeň přizvedl vyrážečkou na zadní mantinel.
     
    54:16
    Možnost pro Rebely, kteří si zahrají přesilovou hru. Martin Szakál (KAD) dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    53:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak přece se hosté za svojí aktivitu ve třetí části dočkávají vstřelené branky. Roman Chlouba z rohu kluziště nahodil puk před branku, kde se nejrychleji v chumlu hráčů zorientoval PETR MAINER a zametl kotouč za přesouvajícího se Kacetla. Asistence: Roman Chlouba, Jakub Chrpa.
     
    53:14
    Gajovský jenom kroutí hlavou, jak tohle mohl Kacetl chytit. Kadaňský forvard dostal puk od Raučuka za pravou stranu brankoviště, odkud střílel nikým nehlídán za přesouvajícího se gólmana domácích. Ten ovšem fantastickým zákrokem lapačkou jeho pokus likviduje.
     
    52:52
    Nepřesná rozehrávka Havlíčkova Brodu končí zakázaným uvolněním.
     
    52:23
    Po dlouhé době se naskytla šance i na domácí straně. Za vyhozeným kotoučem se hnal Michal Švihálek. Napodruhé se ke kotouči dostal a vystřelil na Stremeně. Ten drží puk ve své výstroji.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 775 diváků.
     
    50:53
    I další útočná akce hostů byla velice nebezpečná. Z levé strany se k brance natlačil Opalek a nadvakrát dorážel z úhlu puk na Kacetla. Hra byla přerušena až poté, co Kacetl skončil na ledě a rozhodčí odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    49:54
    Až Roman Prošek současně s návratem Maliníka na led vyslal nebezpečnou zápěstní střelu z oblasti levého kruhu. Puk zastavila až rychlá lapačka domácího gólmana.
     
    49:53
    Domácí v plném počtu.
     
    49:33
    Další vyhození domácích. Kadani se zatím přesilová hra vůbec nedaří.
     
    49:09
    Kadaň na útočné modré čáře zastavuje hvizd rozhodčího – ofsajd.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 3. Stach (Švihálek), 4. Polodna (Maliník, Havel), 21. Polodna (Maliník), 22. Vágner (Stehlík), 24. Rousek (Stach), 27. Stach (Rousek), 28. Havel (Maliník, Polodna.) – 4. Ton (Mainer, Mazanec), 30. Opalek (Raučuk), 54. Mainer (Chlouba, Chrpa)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa, Drtina, Semrád, Vágner, Pohl, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna, Maliník – Dvořáček, Kadlec, Berger – Švihálek, Stach, Rousek – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Jiří Mička.
    SK Kadaň: Kostúr (od 24. Strmeň) – Opalek, Mazanec, Prošek, J. Stehlík, Šulák, Szakál, R. Havel, Chlouba – Ton, Charousek, Mainer – Chrpa, Gajovský, Jíra – Lehnert, Kůs, Račuk – Crhák, Hanták, Hlava. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodca: Přikryl – Lukš, Novák

    Diváci: 775