Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.)
Barys – Novokuzneck 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižnekamsk 1:0 (kon.) | Jaroslavľ – Ufa 4:2 (kon.)
A. Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 0:2 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 1:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhreb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doneck – D. Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Streda 11.12.2013, 16:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu góly taktiež nepriniesla, no hostia sa stále nevzdávali a snažili sa priniesť vyrovnanie. Skvelý výkon domácej defenzívy na čele s gólmanom Kasutinom bol však jasne proti a zneškodnil aj tie najväčšie šance hostí. Nižnekamsku napokon nevyšla ani záverečná powerplay.

    Domáci Čerepovec si teda po tesnej výhre pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľčo Neftechimik ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:15:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Hosťom zatiaľ ich powerplay nevychádza. Domáci hokejisti sa bránia naozaj veľmi dobre a tentokrát sa oslobodili vyhodením puku do stredného pásma.
     
    59:02
    Tréner hosťujúceho Nižnekamsku si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:59
    Hosťujúci tréner poslal na ľad šesticu hráčov! Gólman Dalton teda ostáva na striedačke!
     
    58:24
    Nižnekamsk je stále pri puku a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť. Uvidíme však, či domáca obrana odolá útočnému tlaku hostí.
     
    57:36
    Videll preveril gólmana Daltona dobrou strelou z pravej strany, no pozorný ochranca nižnekamskej svätyne puk zachytil a následne ho rýchlo rozohral na hokejky svojich obrancov.
     
    56:54
    Kasutin je však jasne proti gólu v jeho bráne. Tentokrát skvele zamával lapačkou po strele od Tolpeka z hranice pravého kruhu.
     
    56:11
    Hokejisti Nižnekamska hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda vo svojej početnej nevýhode ubrániť. Už však nemajú príliš veľa času na zdramatizovanie tohto stretnutia, no šanca tu stále je.
     
    55:29
    Domáci hokejisti sa v závere zápasu snažia ešte niečo vymyslieť, no defenzíva hosťujúceho Nižnekamska je zatiaľ v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    54:36
    Kosmačjov napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no gólman Kasutin v dnešnom zápase očividne inkasovať nechce. Tentokrát puk bez problémov zblokoval do bezpečia svojimi betónmi.
     
    54:09
    Tréner domáceho Severstalu si vyžiadal oddychový čas!
     
    54:09
    Čerepovec si opäť zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Rybin. Domáci Stoljarov však obdržal desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    53:38
    Neftechimik Nižnekamsk sa napokon dokázal ubrániť v početnej nevýhode a už hrá v plnom počte. Uvidíme, čo sa hosťom podarí ešte vymyslieť.
     
    52:53
    Na druhej strane musel zakročiť aj gólman Dalton, ktorý zblokoval svojimi betónmi puk po delovke z medzikružia od Bumagina.
     
    52:24
    Beljakov preveril lapačku gólmana Kasutina delovkou spoza pravého kruhu, no pozorný domáci brankár bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal zachytiť.
     
    51:34
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Tolpeko.
     
    51:08
    Kalašnikov hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany svojho spoluhráča Žerdeva, no ten sa na ľavom krídle k puku proti svojim súperom už nedokázal dostať.
     
    50:36
    Chochrjakov napriahol svoju hokejku na hranici ľavého kruhu, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.

    Góly a asistencie: 5. Kiselevič (Kalašnikov)


    Severstaľ Čerepovec: Kasutin (Artemjev) – Andersen, Guskov, Stašenko, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Popov, Gimbatov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Stoljarov, Bumagin, Žerdev – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Antipov, Černov, Gogolev.
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Sudnicin) – Jarullin, S. Romanov, Berezin, Kurbatov, Kosmačjov, Mnatsyan, Beljakov, Belov – Chochrjakov, J. Alševskij, S. Alševskij – Tolpeko, Cibák, Ljuduchin – Kulikov, Trunjov, Belousov – Rybin, Polygalov, Netík.

    Rozhodca: Konstantin Olenin, Jyri Ronn – Jakov Palei, Sergej Morozov

    Diváci: 2400