Valencia – Getafe 2:2 (kon.) | Espanyol – Las Palmas 1:0 (kon.) | Real Betis – Sevilla 0:0 (kon.)
La Coruña – Eibar 2:0 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
2:0 (1:0)
SD Eibar
Sobota 19.12.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruña • Španielska LaLiga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon pridal domáci tím ešte jeden gól a stáva sa tak víťazom tohto zápasu. Hostia hrali v druhom polčase aktívnejšie, ale gól napokon streliť nedokázali, aj keď od 68.minúty hrali o jedného hráča viac, keďže Luisinho dostal druhú žltú kartu. Domáci tím napokon aj v oslabení po rohovom kope, keď sa gólovo hlavou presadil Arribas dokázal rozhodnúť tento zápas!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem dobrú noc! (23:57:40)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte je momentálne domáci celok, hostia sa snažia vysoko napádať rozohrávku, aby získali loptu a ešte podnikli aspoň jeden útok na bránu domácich.
     
    90
    Hlavný rozhodca napokon nadstavuje ešte dve minúty!
     
    89
    Hostia sa opäť dostávajú ku lopte, avšak nedarí sa im presne zakončiť. Domáci tím sa zatiaľ bráni úspešne, aj keď hrajú o jedného menej.
     
    88
    Eibar sa ešte dlho držal na útočnej polovičke, García sa napokon dostal aj ku strele, jeho slabší pokus však brankár domácich pohodlne chytá. Čakáme už na údaj o nadstavenom čase.
     
    86
    Napokon sa hostia predsa len dostali ku ohrozeniu brány domácich, keď sa po rohovom kope dostal do zakončenia Pantić, jeho pokus hlavou však bránu domácich minul.
     
    85
    Pri lopte sú aj naďalej hostia, avšak nemajú priestor, odkiaľ by sa im podarilo nebezpečne zaútočiť. Domáci tím sa síce len bráni, avšak situáciu zvláda s prehľadom.
     
    84
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Lucas, prichádza Juan Domínguez.
     
    82
    Domáci tím však napokon nijak nebezpečne bránu hostí neohrozil a po chybe loptu stráca. Eibar sa tak môže ešte pokúsiť prejsť na útočnú polovičku.
     
    81
    Lopta je však opäť v držaní domácich futbalistov, hostia sa tak musia len brániť, aj keď je ich o jedného viac. Zrejme, je už definitívne rozhodnuté a tento zápas sa už bude len dohrávať.
    80. Lucas (DEP)
     
    80
    Domáci tím sa tak dostal do rýchleho brejku, postupne prenikal na bránu hostí, ku lopte sa dostal Lucas, ktorý nebezpečne vystrelil a jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
     
    79
    Verdi napokon dlho váhal čo má s loptou robiť, až ju po chybe stráca a hostia tak prichádzajú o loptu a aj útočné ťaženie.
     
    78
    Hosťom sa teraz podarilo pritlačiť na domácich futbalistov a hľadajú priestor, odkiaľ by sa dalo nebezpečne zaútočiť. Domáci tím im však veľa priestoru neposkytuje.
     
    77
    Domáci tím po chybe stráca loptu a tak sa jej zmocnili hostia, nedarí sa im však ohroziť bránu domácich. Čas sa im začína rýchlo krátiť a potrebujú streliť dva góly.
     
    76
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Keko, prichádza Simone Verdi.
     
    74
    Zrejme máme po tomto góle definitívne rozhodnuté, hostia ostali v šoku a aj keď ich je o jedného viac, ku lopte sa dostávajú len ťažko. Domáci tím tak pohodlne kontrolujú priebeh hry.
    73. Alejandro Arribas (DEP)
     
    73
    La Coruña dala gól!
    Tak som to napokon zakríkol! Domáci celok po rýchlej útočnej akcii získal rohový kop, po ňom sa do zakončenia na bránu hostí dostal ALEJANDRO ARRIBAS a jeho hlavička napokon skončila v bráne hostí – 2:0!
     
    72
    Domáci tím sa dostal do rýchleho brejku a získava rohový kop. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť.
     
    70
    Túto situáciu sa bude snažiť Eibar určite využiť a práve sa s loptou tlačí smerom dopredu. Zrejme sa domáci už nebudú tak vo veľkom púšťať do útočných akcií.
    68. Luisinho (DEP)
     
    68
    Tak toto je veľmi nepríjemná situácia pre domáci celok, pre hostí to je zase výborná správa! Luisinho dostáva druhý žltú kartu v zápase, takže to znamená, že v tomto zápase predčasne končí a musí pod sprchy! Luisinho sa snažil nafilmovať faul, čo sa mu napokon vypomstilo.
     
    67
    Po rohovom kope sa lopta dostala ku Fajrovi, ten sa ešte snažil nejako presunúť loptu na svojich spoluhráčov, čo sa mu však nepodarilo a tak lopta ide na kopačky hostí.
     
    66
    Zanedlho sa domáci tím dostal do ďalšieho útoku, po ňom získava výhodu rohového kopu.
     
    65
    Napokon sa aj domácim futbalistom podarilo ohroziť bránu hostí, keď sa ku lopte dostal Cartabia, nový muž na ihrisku však svojim pokusom bránu hostí minul.
     
    64
    Hostia teraz po chybe loptu stratili a tak sa domáci futbalisti dostávajú ku lopte a postupne sa Deportivo presúva na útočnú polovičku.
     
    63
    Futbalistom Eibaru sa teraz podarilo pekne zakombinovať a aj nebezpečne pohroziť domácej defenzíve. Napokon smeroval lopta dlhým nákopom na útočníka Enricha, ten však nedokázal v rozhodujúcom momente loptu zasiahnuť.
     
    62
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Luis Alberto, prichádza Federico Cartabia.
     
    61
    Pri postrannej čiare sa chystá ku striedaniu v domácom tábore. Hra sa nám tak na chvíľu preruší.
     
    60
    Hostia aj naďalej kombinujú, avšak nedarí sa im nič prevratného vymyslieť. Domáci futbalisti im nedarujú ani menší kúsok priestoru, odkiaľ by sa dala založiť nejaká tá nebezpečná akcia.
     
    59
    Eibar sa s loptou presunul do útoku a na polovičke domácich začína nebezpečne kombinovať. Domáca defenzíva je však veľmi pozorná a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    58
    Po dlhšej kombinácii sa napokon domáci odhodlali prejsť aj do útočnej akcie, Fajr sa zmocnil lopty, snažil sa ju ešte posunúť na autora zatiaľ jediného gólu, to sa mu však nepodarilo a tak je už lopta na kopačkách futbalistov Eibaru.
     
    56
    Aj naďalej sa snaží domácim kombinovať na útočnej polovičke, hostia ich vysoko napádajú a tak domácim ich snahu komplikujú.
     
    55
    Avšak hostia sa nikam ďaleko nedostali, loptu po chybnej kombinácii stratili a tak ide lopta na stranu domácich. Deportivo sa snaží kombinovať na útočnej polovičke a kontrolovať tak priebeh hry.
     
    54
    Domáci futbalisti sa však pri prechode do útoku dopustili nedovoleného zákroku a tak lopta putuje na kopačky Eibaru. Je to práve celok hostí, ktorý musí častejšie útočiť.
     
    53
    Napokon sa Eibar dostal aj ku nebezpečnej strele, Escalante vyslal strelu z väčšej vzdialenosti, lopta len tesne minula bránu domáceho celku. Po dlhšej dobe tak bude môcť zaútočiť aj domáci celok.
     
    52
    Deportivo odvrátilo loptu po rohovom kope do bezpečia, hostia však v útočnom ťažení ešte pokračujú.
     
    51
    Na druhej strane sme sledovali rýchly brejk futbalistov Eibaru, po ktorom budeme svedkami rohového kopu. Domáci tím sa už formuje v zadných radoch.
     
    50
    Netrvalo dlho a domáci celok sa opäť prepracoval do útočnej akcie, autor prvého gólu si výborne spracoval loptu, nedokázal však už tiesnení presne zakončiť.
     
    49
    Domácim sa podarilo tiež vyslať strelu na bránu, avšak tiež to bol nepresný pokus. Bergantiňos sa po rýchlom brejku dostal ku strele z voleja, avšak brankár Riesgo nemusel napokon zasahovať.
     
    48
    Hostia však rýchlo získali loptu na svoje kopačky, García sa dostal ku strele, jeho tvrdý pokus však mieril tesne vedľa brány domácich.
     
    47
    Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol! Výkop patril domácim futbalistom, ktorý sa tak budú pokúšať o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na trávniku, druhý polčas sa tak môže čoskoro začať!
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu Deportivo La Coruña – SD Eibar! Od začiatku sme sledovali celkom vyrovnaný priebeh hry, avšak niekedy od 30.minúty začali hrať oveľa aktívnejšie a nebezpečnejšie domáci futbalisti a hostia sa prakticky len bránili. V 41.minúte sa aj ujali vedenia 1:0, keď nariadený pokutový kop premenil Lucas. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas. Druhý polčas sa začne približne o 23:07!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Antonio Luna, prichádza Lillo Castellano.
     
    44
    Tak to je veľká smola pre hostí! Je tu opäť ďalšie zranenie na ich strane a tesne pred koncom prvého polčasu tak musí Eibar druhý krát striedať.
     
    43
    Eibar si teraz poriadne vydýchol, Bergantiňos sa dostával ku centrovanej lopte, z voleja ju však nedokázal trafiť. Eibar už netrpezlivo čaká na koniec prvého polčasu, jeho záver mu teda vôbec nevyšiel.
     
    42
    Domácemu tímu strelený gól veľmi pomohol, aj naďalej je veľmi aktívny smerom dopredu a dostáva sa do nebezpečných situácii. Hostia sa už dlhšiu dobu nepozreli na útočnú polovičku.
    Lucas (DEP)
     
    41
    La Coruña dala gól!
    Sám faulovaní LUCAS PÉREZ sa zhostil úlohy exekútora penalty a svoju úlohy splnil výborne, keď premenil pokutový kop a posiela svoj tím do vedenia 1:0!
     
    40
    Žltú kartu dostáva Asier Riesgo (SD Eibar).
     
    40
    Bola nariadená penalta pre domáci tím! Deportivo tak má šancu otvoriť skóre tohto zápasu! Brankár hostí sa dopustil faulu na Péreza v pokutovom území a tak hlavný rozhodca ukazuje na biely bod!
     
    38
    Domáci celok začína byť čoraz viac aktívnejší, opäť sa dostali do nebezpečnej situácie, ktorú na poslednú chvíľu obrana spoločne s brankárom hostí vyriešila.
     
    37
    Priamy kop smeroval centrovanou loptou do pokutového územia hostí, lopta však napokon končí mimo vymedzení priestor. Lopta tak pripadne na kopačky hostí.
     
    36
    Hostia sa teraz dopustili nedovoleného faulu a domáci tím tak získava zaujímavý priamy kop. Eibar je tak opäť nútení sa brániť.
     
    35
    Eibar sa ubránil aj tomuto útoku domácich, loptu ďalekým odkopom posiela jeden z obrancov do bezpečia. Domáci sa tak postupnou kombináciou opäť presúvajú na dostrel brány hostí.
     
    34
    V týchto chvíľach je mierne aktívnejší domáci celok, avšak nedarí sa mu nič vymyslieť na pozornú defenzívu Eibaru. Pomaly je tu záver prvého polčasu, v ktorom sme zatiaľ gól nevideli.
    33. Luis Alberto (DEP)
     
    33
    Zakrátko opäť domáci tím vyslal strelu na bránu hostí, Alberto sa snažil využiť zaváhanie obrancu hostí, jeho strelu však brankár Riesgo chytá.
     
    32
    Ku lopte sa teraz dostal domáci celok, z väčšej vzdialenosti to strelou na bránu hostí skúšal Luisinho, brankár hostí Riesgo však napokon vôbec nemusel zasahovať.
     
    31
    Po rohovom kope sa do hlavičkového zakončenia dostal Pantić, tento pokus však tiež išiel iba mimo bránu. Odkopávať od svojej brány tak bude brankár domácich Lux.
     
    30
    Je tu opäť rohový kop, teraz ho však budú zahrávať hostia. Domáci futbalisti sa tak budú teraz musieť brániť tejto situácii.
     
    29
    Avšak aj po tomto rohovom kope prišla napokon len nepresná strela, ktorá išla mimo brány Eibaru. Loptu tak opäť uvedie do hry brankár hostí Riesgo.
     
    28
    A opäť sme boli svedkami nebezpečného útoku domácich futbalistov, po ktorom nasleduje ďalší rohový kop! Brankár hostí už si formuje spoluhráčov.
     
    27
    Domáci napokon vyťažili z rohového kopu len nepresnú strelu a tak loptu do hry uvedie brankár hostí Riesgo. Zatiaľ sledujeme veľmi zaujímavé stretnutie, pri ktorom sa nenudíme.
     
    26
    Deportivo sa dostalo ku lopte, postupne preniklo pred 16-tku hostí a dokázalo na svoju stranu získať rohový kop po dobrom odkope Capu.
     
    25
    Eibar sa napokon dostal aj do nebezpečnej situácie! Po skvelom centri sa do zakončenia dostal Bastón, jeho strelu však vynikajúco zblokoval dobre stojací obranca!
     
    24
    Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov, tým sa podarilo trocha pritlačiť na hostí, defenzíva Eibaru však túto úlohu zvládla a loptu vyviezla do bezpečia.
     
    23
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Saúl Berjón, prichádza Takaši Inuj.
     
    22
    Netrvalo dlho a hostia opäť zahrávali priamy kop, nebezpečný center smeroval na zadnú tyč domácej bránky, brankár Lux však má loptu vo svojich rukaviciach.
     
    21
    Žltú kartu dostáva Luisinho (Deportivo La Coruña).
     
    20
    Eibar sa ešte snažil s loptou na útočnej polovičke vymyslieť, avšak ku ničomu zaujímavé sa neprepracoval. Dopredu to tak teraz skúšajú domáci futbalisti.
     
    19
    Hosťom sa po rýchlom útoku podarilo získať priamy kop, lopta však napokon skončila len na dobre postavenom múre a tak sa domáci neocitli v žiadnom nebezpečenstve.
     
    18
    Teraz sa podarilo domácim futbalistom výborne prejsť po ľavej strane, následne smeroval aj nebezpečný center do pokutového územia hostí, Lucas však nedokázal loptu zasiahnuť, hostia si tak môžu vydýchnuť.
     
    17
    Útoky sa teraz striedajú zo strany na stranu, avšak obe defenzívy zatiaľ fungujú veľmi pozorne a tak brankári veľa práce nemajú. Zápas je však ešte stále len na svojom začiatku.
     
    16
    Ani hostia však z rohového kopu nič nevyťažili a tak sa ku lopte dostanú domáci futbalisti. Tempo hry je veľmi živé, čakáme však na nejakú tú väčšiu šancu.
     
    15
    Eibar sa dostal do rýchleho brejku a tiež si vyskúša rohový kop. Domáci celok sa tak už formuje v zadných radoch.
     
    14
    Rohový kop napokon domácemu celku nič zaujímavého nepriniesol, ku lopte sa tak dostanú hostia. Loptu do hry uvedie brankár Riesgo.
     
    13
    Juanfran prenikol po pravej strane, snažil sa vyslať center do 16-tky hostí, avšak nohu mu do dráhy vložil obranca hostí a lopta smeruje napokon na rohový kop.
     
    12
    Žltú kartu dostáva Aleksandar Pantić (SD Eibar).
     
    11
    Pri lopte je teraz domáci celok, ktorý sa snaží postupnou kombináciou preniknúť dopredu. Hostia však vysoko napádajú rozohrávku domáceho tímu.
     
    10
    Do útoku sa však teraz dostal domáci celok a dokázal získať rohový kop na svoju stranu. Hostia sa tak budú musieť brániť tejto situácii.
    9. Asier Riesgo (EIB)
     
    9
    Pri rohovom kope domácich teraz trocha zaváhal brankár hostí, ktorý nedokázal zachytiť loptu, avšak našťastie pre Eibar domáci útočník nedokázal dopraviť loptu do siete.
     
    8
    Eibar sa dostal s loptou pred bránu domáceho tímu, pekne zakombinoval, napokon aj nebezpečne vystrelil, do dráhy strely sa však vhodil obranca domácich a loptu zblokoval do bezpečia.
     
    7
    Domáci celok sa dostal ku rohovému kopu, avšak do zakončenia sa napokon nedostal, pretože jeden z útočníkov sa dopustil faulu na brankára Riesogoa.
     
    6
    Zatiaľ sledujeme opatrnejší futbal z oboch strán, oba tímy po zisku lopty hlavne kombinujú a nijak bezhlavne sa do útoku nehrnú. Stále tak čakáme na vážnejšiu situáciu.
     
    5
    Úvod zápasu je aktívny z oboch strán, avšak zatiaľ sme nevideli žiadnu strelu na bránu. Defenzíva oboch tímov tak funguje zatiaľ výborne.
     
    4
    Ani Eibar sa však nijak výrazne v útočnom ťažení nepresadil a tak už s loptou kombinujú futbalisti Deportiva.
     
    3
    Domáci futbalisti sa dostali na dostrel brány hostí, avšak nepodarilo sa im ju nijak nebezpečne ohroziť. Do rýchleho brejku tak vyráža celok hostí.
     
    2
    Eibaru nevyšiel prvý útočný výpad, pri lopte sú už futbalisti domáceho celku. Loptu do hry uvedie brankár Lux.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol! Výkop mali hostia, ktorí sa tak pokúšajú o prvú útočnú akciu v zápase.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci futbalisti dnes nastupujú v bielo-modrých dresoch, hostia zvolili dresy žltej farby.
     
    Želám príjemný neskorý sobotný večer! Sobotný program Španielskej Primera Division uzavrie stretnutie medzi Deportivo La Coruña – SD Eibar. Zápas sa už čoskoro začne, pri jeho sledovaní Vám prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Deportivo La Coruña: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Mosquera, Bergantiños – Fajr, Alberto, Luisinho – Lucas.
    Náhradníci: Manu – Pablo, J. Domínguez, Cartabia, Cardoso, Jonathan Rodríguez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Luna – Keko, Dani García, Escalante, Berjón – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Arruabarrena, L. Castellano, Barrenetxea, Adrián González.
     
    Príjemný sobotný podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním! Týmto víkendom pokračuje Španielska Primera Division 16.kolom a v ňom na seba narazia celky Deportivo La Coruña – SD Eibar. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 22:05!

    Pôjde o súboj tímov z vrchnej časti tabuľky. Domáci celok je zatiaľ menším prekvapením súťaže, keď sa so 23 bodmi nachádza na 6.mieste a bojuje o účasť v pohárovej Európe. Posledná forma domácich je veľmi dobrá, keď z 5 zápasov 2 vyhrali a 3 remizovali. V poslednom kole uhrali veľmi cenní bod na pôde Barcelony po remíze 2:2. Najlepším strelcom tímu je s 11 gólmi Perez. Hostia sa nachádzajú v presnom strede tabuľky a to na 10.mieste. Na svojom konte majú 21 bodov, avšak posledná forma nie je tak dobrá. Z posledných 5 zápasov vyhrali 1, 2 prehrali a 2 remizovali. V poslednom kole remizovali na pôde Valencie 1:1. Najlepším strelcom tímu je so 7 gólmi Baston.

    V prípade víťazstva môžu ísť hostia v tabuľke vyššie, určite sa tak dá očakávať zaujímavý zápas. Domáci by zas určite doma chceli získali plný počet bodov, uvidíme, ako sa napokon toto stretnutie skončí.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:05.

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Lucas (pen.), 73. Arribas

    Karty:   21. Luisinho (DEP) – 12. Pantić (EIB), 40. Riesgo (EIB)   68. Luisinho (DEP)


    Deportivo La Coruña: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Mosquera, Bergantiños – Fajr, Alberto (62. Cartabia), Luisinho – Lucas (84. J. Domínguez).
    Náhradníci: Manu – Pablo, J. Domínguez, Cartabia, Cardoso, Jonathan Rodríguez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Luna (45. L. Castellano) – Keko (76. Verdi), Dani García, Escalante, Berjón (23. Inuj) – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Arruabarrena, L. Castellano, Barrenetxea, Adrián González.