Valencia – Getafe 2:2 (kon.) | Espanyol – Las Palmas 1:0 (kon.) | Real Betis – Sevilla 0:0 (kon.)
La Coruña – Eibar 2:0 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
2:0 (1:0)
SD Eibar
Sobota 19.12.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruña • Španielska LaLiga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon pridal domáci tím ešte jeden gól a stáva sa tak víťazom tohto zápasu. Hostia hrali v druhom polčase aktívnejšie, ale gól napokon streliť nedokázali, aj keď od 68.minúty hrali o jedného hráča viac, keďže Luisinho dostal druhú žltú kartu. Domáci tím napokon aj v oslabení po rohovom kope, keď sa gólovo hlavou presadil Arribas dokázal rozhodnúť tento zápas!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem dobrú noc! (23:57:40)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte je momentálne domáci celok, hostia sa snažia vysoko napádať rozohrávku, aby získali loptu a ešte podnikli aspoň jeden útok na bránu domácich.
     
    90
    Hlavný rozhodca napokon nadstavuje ešte dve minúty!
     
    89
    Hostia sa opäť dostávajú ku lopte, avšak nedarí sa im presne zakončiť. Domáci tím sa zatiaľ bráni úspešne, aj keď hrajú o jedného menej.
     
    88
    Eibar sa ešte dlho držal na útočnej polovičke, García sa napokon dostal aj ku strele, jeho slabší pokus však brankár domácich pohodlne chytá. Čakáme už na údaj o nadstavenom čase.
     
    86
    Napokon sa hostia predsa len dostali ku ohrozeniu brány domácich, keď sa po rohovom kope dostal do zakončenia Pantić, jeho pokus hlavou však bránu domácich minul.
     
    85
    Pri lopte sú aj naďalej hostia, avšak nemajú priestor, odkiaľ by sa im podarilo nebezpečne zaútočiť. Domáci tím sa síce len bráni, avšak situáciu zvláda s prehľadom.
     
    84
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Lucas, prichádza Juan Domínguez.
     
    82
    Domáci tím však napokon nijak nebezpečne bránu hostí neohrozil a po chybe loptu stráca. Eibar sa tak môže ešte pokúsiť prejsť na útočnú polovičku.
     
    81
    Lopta je však opäť v držaní domácich futbalistov, hostia sa tak musia len brániť, aj keď je ich o jedného viac. Zrejme, je už definitívne rozhodnuté a tento zápas sa už bude len dohrávať.
    80. Lucas (DEP)
     
    80
    Domáci tím sa tak dostal do rýchleho brejku, postupne prenikal na bránu hostí, ku lopte sa dostal Lucas, ktorý nebezpečne vystrelil a jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
     
    79
    Verdi napokon dlho váhal čo má s loptou robiť, až ju po chybe stráca a hostia tak prichádzajú o loptu a aj útočné ťaženie.
     
    78
    Hosťom sa teraz podarilo pritlačiť na domácich futbalistov a hľadajú priestor, odkiaľ by sa dalo nebezpečne zaútočiť. Domáci tím im však veľa priestoru neposkytuje.
     
    77
    Domáci tím po chybe stráca loptu a tak sa jej zmocnili hostia, nedarí sa im však ohroziť bránu domácich. Čas sa im začína rýchlo krátiť a potrebujú streliť dva góly.
     
    76
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Keko, prichádza Simone Verdi.
     
    74
    Zrejme máme po tomto góle definitívne rozhodnuté, hostia ostali v šoku a aj keď ich je o jedného viac, ku lopte sa dostávajú len ťažko. Domáci tím tak pohodlne kontrolujú priebeh hry.
    73. Alejandro Arribas (DEP)

    Miroslav Revaj

    Góly: 41. Lucas (pen.), 73. Arribas

    Karty:   21. Luisinho (DEP) – 12. Pantić (EIB), 40. Riesgo (EIB)   68. Luisinho (DEP)


    Deportivo La Coruña: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Mosquera, Bergantiños – Fajr, Alberto (62. Cartabia), Luisinho – Lucas (84. J. Domínguez).
    Náhradníci: Manu – Pablo, J. Domínguez, Cartabia, Cardoso, Jonathan Rodríguez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Luna (45. L. Castellano) – Keko (76. Verdi), Dani García, Escalante, Berjón (23. Inuj) – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Arruabarrena, L. Castellano, Barrenetxea, Adrián González.