Caen – Paríž 0:3 (kon.) | Guingamp – Rennes 0:2 (kon.) | Troyes – Monaco 0:0 (kon.)
Lorient – Nantes 0:0 (kon.) | Bastia – Remeš 2:0 (kon.) | Toulouse – Lille 1:1 (kon.)
koniec
ESTAC Troyes
0:0 (0:0)
AS Monaco
cz Sobota 19.12.2015, 20:00 • Stade de l'Aube (Troyes) • Ligue 1 Uber Eats • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! ESTAC Troyes dohrávalo od třetí minuty zápas s AS Monacem FC v oslabení, i tak však udržel bezbrankovou remízu, a získává cenný bod!

    Hned ve třetí minutě dnešního zápasu přišel velmi důležitý moment! Dabo stáhl ve vápně Lemara, a kopala se penalta! Lacina Traoré však Bernardoni překonat nedokázal ...Na další velkou šanci jsme čekali až do 37. minuty, kdy Lacina Traoré přestřelil! V závěru zahrozil svým centrem Lemar, nicméně jeho centr dokázal Bernardoni vyrazit!

    Hned na začátku druhého poločasu měl velkou šanci Lemara, nicméně jeho rána skončila na tyči! V 83. minutě mohl rozhodnout Costa, nicméně jeho střela mířila nad branku! V samotném závěru měly šance oba týmy, nicméně branky jsme se nedočkali!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:51:42)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Troyes zamířilo do dalšího protiútoku, který táhl Pi. Francouzský středopolař následně natáhl ke střele, ta mířila také těsně vedle!
    90+2. Krásná akce Cabota gólem neskončila
     
    90+2
    To je neskutečné! Troyes ještě mohlo v samotném závěru rozhodnout o své výhře! Na levou stranu dostal míč Jimmy Cabot, který vyškolil Raggiho, a vypálil na vzdálenější tyč, nicméně jeho pokus mířil těsně mimo!
     
    90+1
    Na druhé straně hřiště dostal míč za obranu Dirar, který se dostal s trochou štěstí do zakončení, a proti sobě měl pouze stopera Sauniera. Domácí hráč však dokázal míč zablokovat!
     
    90+1
    Monako však chybovalo ve středu hřiště, a Troyes šlo do protiútoku, který táhl po pravé straně Jimmy Cabot. Jeho následná přihrávka našla na hranici vápna Ayasseho, jehož pokus však zablokoval stoper Raggi!
     
    90
    Střídající Stephan El Shaarawy dostal do pravé části vápna zajímavou přihrávku, a pokoušel se obratem poslat míč před branku. Pohotový stoper Saunier však včas zareagoval!
     
    88
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Hélder Costa, přichází Andrea Raggi.
     
    88
    Následného rohového kopu se ujal střídající Court, jehož ostrý centr se snesl přímo před branku. Vše musel řešit brankář Nardi, který míč vyboxoval!
     
    87
    Troyes mělo k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Jimmy Cabot. Centr francouzského křídelníka však dokázala obrana Monaka odvrátit na rohový kop!
     
    86
    Troyes však bude v závěru ještě nebezpečné! Střídající Court udělal na levé straně kličku Fabinhovi, a ten musel faulovat!
     
    85
    Na druhé straně zahrávalo Troyes standardní situaci, které se ujal Jimmy Cabot. Jeho následný centr však dokázala obrana Monaka v pohodě odvrátit!
     
    83
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Karim Azamoum, přichází Thomas Ayasse.
    83. Rána Héctora Costy mířila nad branku
     
    83
    Bernardo Silva tentokrát vybojoval míč na levém křídle, namířil si to do vápna, a následně dostal skákající míč do míst, kde se nacházel Hélder Costa. Portugalský křídelník však branku přestřelil!
     
    82
    Hlavní rozhodčí o pár okamžiků později udělil další žlutou kartu! Na levé straně zastavil střídající Karaboué pronikajicího Fabinha, a žlutá karta byla zcela zasloužená!
     
    81
    Střídající Court to udělal skvěle na pravé straně, kdy se vyhnul Lemaorovi, a postupoval vpřed. Thomas Lemar se však nevzdal do souboje se vrátil, a fauloval. Francouzský záložník dostává žlutou kartu!
     
    80
    Fabinho vyslal průnikovou přihrávku pro nabíhajícího Dirara, který se však provinil při náběhu do vápna nedovoleným zákrokem, a rozehrávat bude domácí celek!
    Pohled na velmi slušně zaplněné Stade de I´Aube

    Jan Havlovic

    Góly:

    Karty:   42. Azamoum (TRY), 82. Karaboué (TRY) – 43. Costa (ASM), 56. Wallace (ASM), 81. Lemar (ASM)   3. Dabo (TRY)

    Nepremenená penalta: 5. L. Traoré (ASM), brankár Bernardoni zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:8. Rohy: 6:15. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 7:16.
    ESTAC Troyes: Bernardoni – Dabo, Ngongca, Saunier, Mavinga – Xavier, Pi – Darbion (76. Court), Camus (59. Karaboué), Cabot – Azamoum (83. Ayasse).
    Náhradníci: Dreyer – Ayasse, Court, Perea, Ben Saada, Karaboué, Othom.

    AS Monaco: Nardi – Fabinho, Wallace, R. Carvalho (64. B. Silva), Echiejile – Toulalan, Moutinho – Dirar, Lemar, Costa (88. Raggi) – L. Traoré (70. El Shaarawy).
    Náhradníci: Sy – B. Silva, Bahlouli, Bakayoko, El Shaarawy, Raggi, Boschilia.

    Rozhodca: Wilfried Bien – Leducq, Aube (vš. Francie)