Bologna – Empoli 2:3 (kon.)
koniec
Bologna FC
2:3 (2:2)
Empoli FC
cz Sobota 19.12.2015, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara • Talianska Seria A • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    48
    Empoli právě vstřelilo branku!
    No a hosté se chvilku po změně stran už potřetí v zápase dostávají do vedení! MASSIMO MACCARONE i s lokem piva v krvi chladnokrevnou, přesnou střelou překonal bezmocného Antonia Miranteho, který tak už potřetí kapituloval!
    45. Mattia DESTRO - 2:2
     
    45
    Bologna právě vstřelila branku!
    Neskutečné, to je přestřelka! Je vyrovnáno! MATTIA DESTRO využil Skorupskiho chybného vyběhnutí, hostujícího gólmana si kličkou na levou stranu položil a poté pohodlně poslal míč do odkryté empolské svatyně!
    42. Massimo MACCARONE - 1:2
     
    42
    Empoli právě vstřelilo branku!
    A hostům se to nakonec podařilo! Na konci parádní kombinační akce stál po průnikovém pasu ze Zielińskiho kopačky MASSIMO MACCARONE, jenž z první překonal bezmocného Miranteho a gól oslavil po svém – doběhl až k ochozům a od jednoho z fanoušků se napil z kelímku piva!
    36. Franco BRIENZA - 1:1
     
    36
    Bologna právě vstřelila branku!
    Teď už ano a to čekání rozhodně stálo za to – je z toho parádní, parádní gól! FRANCO BRIENZA už to lépe trefit nemohl, boloňský forvard zametl míč přesně do pravé šibenice!
    24. Luca ROSSETTINI - 0:1
     
    24
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Střela hostujícího útočníka MANUELA PUCCIARELLIHO se otřela o nešťastníka Lucu Rossettiniho a balon skončil až v síti, poněvadž Antonio Mirante na změnu trajektorie nedokázal zareagovat!

    Vojtěch Balon

    Góly: 36. Brienza (Destro), 45. Destro – 24. Pucciarelli (Saponara), 42. Maccarone (Zieliński), 48. Maccarone (Pucciarelli)

    Karty:   74. Pulgar (BLG), 87. Taïder (BLG) – 33. Costa (EMP), 55. Laurini (EMP), 57. Skorupski (EMP), 65. Rui (EMP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 14:13.
    Bologna FC: Mirante – Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina – Taïder, Crisetig (56. Falco), Donsah (72. Pulgar) – Mounier (85. Mancosu), Destro, Brienza.
    Náhradníci: A. Da Costa, Stojanović – Morleo, Pulgar, Falco, Mbaye, Mancosu, Acquafresca, Maietta, Ferrari, Brighi, Crimi.

    Empoli FC: Skorupski – Laurini (79. Zambelli), Tonelli, Costa, Rui – Zieliński (85. Croce), Paredes, Marcel Büchel – Saponara – Pucciarelli, Maccarone (69. Livaja).
    Náhradníci: Pelagotti – Zambelli, Bittante, Croce, Ronaldo, Maiello, El Hadji, Barba, Piu, Ćosić, Camporese, Livaja.

    Rozhodca: Mariani – Gaillatini, Alassio