Liberec – Pardubice 7:0 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
7:0 (6:0)
FK Pardubice
cz Sobota 08.11.2014, 10:301. liga žien (CZE)
     
    85
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali branky v druhém poločase. Tvrdou střelu ANETY JUNGOVÉ Macounová nestihla včas zachytit a domácí hráčky tak zvyšují svůj náskok na sedmigólový.
     
    45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brázdová se pěkně uvolnila na levé straně a nasměrovala míč do pokutového území, kde se po sérii odrazů dostal až k ADÉLE KUTIFELOVÉ, která již s překonáním Pavlíčkové neměla problém.
     
    35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečnou trefu předvedla ŠÁRKA BRÁZDOVÁ , která míč nasměrovala nejprve do břevna a poté přesně za brankovou čáru a zvyšuje tak již vysoký náskok domácích hráček.
     
    26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brázdové se sice přihrávka do pokutového území příliš nevyvedla, nakonec však hlavně kvůli pochybení Pavlíčkové, která nezvládla pokus zachytit, dokázala vsítit branku. Za střelkyni je nakonec označena EVA KUBEŠOVÁ, která míč za brankářku pro jistotu dokopla.
     
    20
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí hráčky mají velmi pohodlný náskok. ŠÁRKA BRÁZDOVÁ si naběhla na krásnou přihrávku Jarchovské a tvrdou ranou k levé tyči prostřelila Pavlíčkovou potřetí.
     
    15
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí hráčky skórují podruhé. ANDREA JARCHOVSKÁ tvrdě napálila odražený balón zhruba z pěti metrů a překonala Pavlíčkovou. Liberečanky mají již dvougólové vedení, Pardubice prozatím tahají za kratší konec.
     
    3
    Liberec právě vstřelil branku!
    Úvodní aktivita se Slovanu vyplácí. Krásný centr Kutifelové totiž dokázala zapomenutá TEREZA MUKAŘOVSKÁ usměrnit hlavou za záda brankářky Pavlíčkové. Domácí se tedy velmi brzy ujímají vedení.

    RR

    Góly: 3. Mukařovská, 15. Jarchovská, 20. Brázdová, 26. Kubešová, 35. Brázdová, 45. Kutifelová, 85. Jungová


    FC Slovan Liberec: Salacká – Mukařovská (63. Černá), Pižlová (K), Kubešová (55. Jeřábková), Jarchovská (55. Jedličková), Brázdová, Jungová, Fritzová, Kutifelová (73. Košková), Matějková, Mikysková (73. Hančová)
    Náhradníci: Nedvědová – Jedličková, Jeřábková, Černá, Košková, Hančová

    FK Pardubice: Pavlíčková (46. Macounová) – Brandejsová (27. Šrůtková), Merklová, Danihelková, Sehnoutková (K), Kupková, Nováková, Krejcarová, Martinková, Kunáková, Strachotová (46. Macháčková)
    Náhradníci: Šrůtková – Svobodová, Macháčková, Dobrevová, Šmídová, Macounová

    Rozhodca: Hasíková – Šulcová, Napoleaová