Rayo Vallecano – Elche 2:3 (kon.) | Valencia – Espanyol 3:1 (kon.) | Sevilla – Getafe 2:0 (kon.)
Granada – Villarreal 0:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
2:3 (1:1)
Elche CF
Nedeľa 14.09.2014, 12:00 • Campo de Fútbol de Vallecas (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Vitajte v Madride, kde zápasom dvoch preživších z uplynulej sezóny otvoríme nedeľňajší program tretieho kola španielskej Primera División.

    Vallecano:

    Rayo začína už svoju štvrtú sezónu nepretržitej účasti medzi španielskou futbalovou elitou. Po záchranárskej pätnástej priečke sa umiestnili na ôsmom a vlani na dvanástom mieste. Na prvú vypadávajúcu Osasunu síce mali len štvorbodový náskok, no boj o záchranu sa Los Franjirrojos rozhodne netýkal.
    Vallecano si dokonca mohlo dovoliť uvoľnený záver troch ligových duelov bez bodového zisku.
    Tento ročník už plne koncentrovaní začali senzačnou remízou s madridským Atléticom (0:0). Naposledy stratili dva body s La Coruňou, kedy Isaac Cuenca vyrovnával z penalty v 95. minúte!

    Elche:

    Dnes by si teda Los Vallecanos radi pripísali úvodnú výhru v ligovej sezóne 2014/15, no určite má k tomu čo povedať i hosťujúce Elche. To začína po vlaňajšej záchrane len svoju druhú sezónu v zoskupení s názvom Primera División. Los Franjiverdes sa zachraňovali ďaleko hektickejšie, keď ich od pásma ponoru delil jediný bod! Napriek zbabranému záveru sezóny (V: 1; R: 2; P: 3) sa zverencom Frana Escribu podarilo zachrániť.
    Tento ročník odštartovali na pôde katalánskeho giganta z Barcelony, ktorému podľahli celkom jasne v pomere 0:3. Los Ilicitanos nepomohol ani fakt, že celú druhú polku hrali v početnej výhode. Pred reprezentačnou prestávkou nevyzreli ani na Granadu (1:1) a o prvé víťazstvo sa taktiež pokúsia až v dnešnom obedňajšom stretnutí.
     
    Úvodné zostavy:

    Rayo Vallecano: C. Álvarez – Tito, Zé Castro, A. Ba, E. Insúa – Trashorras (C), Baena – J. Aquino, Bueno, Kakuta – Léo Baptistão
    Náhradníci: Cobeňo – Manucho, Quini, Morcillo, Licá, Pozuelo, Á. Moreno
    Manažér: Paco Jémez (ESP)

    Elche CF: Tytoň – D. Suárez, Roco, Lombán, Albácar (C) – V. Rodríguez, Mosquera – G. Rodrigues, Adrián, Coro – Jonathas
    Náhradníci: Manu – Cisma, C. Herrera, J. Angel, Á. Giménez, Fajr, Pašalič
    Manažér: Fran Escribá (ESP)

    Rozhodca: Iñaki Bikandi – A. Huerga, A. Villate – A. Artacho.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie v Madride práve začalo. Úvodný výkop obstarali domáci hráči Vallecana v bielych dresoch s červeným pruhom. Hostia celí v zelenom zľava-doprava.
     
    2
    Elche mohlo hneď na začiatku zápasu rozohrávať rohový kop, ktorý v ťažkej pozícii zakončoval Víctro Rodríguez, no loptu poslal dva metre mimo bránky.
     
    3
    Víctor Rodríguez a jeho koncovka číslo dva, no zo strednej vzdialenosti pálil len vysoko, vysoko nad bránku Vallecana.
     
    4
    Prvá akcia domáceho Raya skončila už pred šestnástkou zelených, kde pozorne pracoval stopér Ba, ktorý vystavil stopku Aquinovi.
     
    5
    Rayo sa už po niekoľkýkrát pokúšalo presadiť dlhou loptou na krídla, no ani v tomto prípade si stredoví hráči nepotykali s presnosťou.
     
    6
    Rdodrígues sa po Mosquerovej prihrávke chystal k centru na neobsadeného Jonathasa, no na hranici šestnástky ho stihol zablokovať dobre brániaci Insúa.
     
    7
    Enzo Roco sa stredom ihriska rozbehol k neohrozenému sólu, ktoré nejakých 25 metrov od bránky až za cenu žltej karty zastavil stopér Abdoluaye Ba.
     
    8
    Následný voľný kop rozohrával Coro, no jeho strelecký pokus smeroval iba do stredu bránky, kde sa Álvarez zaskočiť nenechal.
     
    9
    Vallecano sa síce snaží častejšie držať loptu, no nebezpečnejším celkom je zatiaľ hosťujúci výber Frana Escribu.
     
    10
    Ani som to nedopísal a už sa na druhej strane dostal do úniku Javier Aquino, s ktorým sa ale poctivo vrátil Suárez.
     
    11
    Vallecano mohlo zahroziť i stredom ihriska, kadiaľ na bránku postupoval Bueno, ale Mosquera ho stačil zastaviť i za cenu štandardky.
     
    12
    Voľný kop domácich ale skončil nezdarom, keď Buenov pokus prelete naskajujúceho Castra. Rozohrávať môže Tytoň.
     
    13
    Domáci po zakríknutých minútach začínajú stupňovať tempo a Elchce má zatiaľ v defenzíve trochu problémy.
     
    14
    Zlepšujúce sa Vallecano už mohlo po zakríknutom úvode otvoriť skóre zápasa. Po rýchlej kombinácii v strede ihrisk sa lopta dostala až ku Gaelovi Kakutovi, ktorý sa zbavil stopéra Lombána, naviedol si loptu až na hranicu šestnástky, odkiaľ po zemi tvrdo vystrelil. Prudký projektil kmeňového hráča londýnskej Chelsea smeroval k pravej žrdi, kam sa však gólman Przemysław Tytoń stihol včas presunúť a vyraziť na rohový kop. Pekný moment z oboch strán.
     
    15
    Následná štandardka už v ďalšiu koncovku hráčov v bielom neviedla. Výborne zapracoval v šestnástke Roco, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    16
    Po štvrťhodine hry tak naďalej hráme za stavu 0:0, no pri chuti sú momentálne predovšetkým domáci Madridčania.
     
    17
    Zatiaľ sa ale nedokážu presadiť, čo by sa mohlo zmeniť po rohovom kope z pravej strany, na ktorý odvracal Lombán.
     
    18
    Statná defenzíva Elche sa ale dokázala ubrániť i v tomto prípade. Nápor Vallecana ale nadobúda nebezpečné kontúry.
     
    19
    Elche sa teraz darí aspoň čiastočne upokojiť hru postupnou rozohrávkou z vlastnej polovice ihriska. Rayo sa však zapája do aktívneho pressingu.
     
    20
    Ten ale nezabránil rýchlemu výpadu od Cora, ktorý sa po ľavej strane dostal až do šestnástky. Situáciu odkopom na rohový kop hasil kapitán Trashorras.
     
    21
    No a predstavte si, hosťujúce Elche takmer udrelo priamo z rohového kopu. O takzvaný olympijský gól sa pokúsil pravý bek Damián Suárez, ktorý zakrútil vysokú loptu až na zadnú žrď. Zrejme to bol i jeho úmysel, keďže do tohto priestoru nezabiehal žiaden z jeho spoluhráčov. Gólman Cristián Álvarez, ktorý dnes chytá na úkor kapitána Cobeňa sa zaskočiť nenechal a pohotovým zákrokom ešte stačil vytesniť loptu na ďalší rohový kop.
     
    22
    Ten už nebezpečie pre uruguajského gólmana neznamenal. Situáciu vyriešil jeho spoluhráč Zé Castro, ktorý odpálil loptu do strany.
     
    23
    Vallecano sa takmer dostalo k výbornej príležitosti na otvorenie skóre, ale Baptistaov nábeh bol zastavený postranným rozhodcom. Ofsajd.
     
    24
    Na druhej strane zas štrikoval útočník Jonathas, ktorý sa síce cez brániaceho Emília Insúu nedostal, ale získal aspoň rohový kop.
     
    25
    Ďalší rohový kop hostí a ďalšia veľká príležitosť na otvárací gól. Vallecano zatiaľ bráni defenzívne štandardky tragicky. Zelení ju tentokrát rozohrával z pravej strany, odkiaľ už centroval kapitán Edu Albácar, ktorý presným centrom oslovil svojho kolegu z defenzívnej štvorky Elche. Stopér Lombán sa odpútal od brániaceho Abdoluayeho Ba, ale loptu poslal hlavou len tesne mimo ľavej žrde brankára Raya. Jeho hlavičke z piatich metrov chýbali decimetre.
     
    26
    Stále tak platí, že Vallecano hrozí z hry, zatiaľčo hostia predovšetkým zo štandardných situácii. Stále sme sa ale gólu nedočkali.
     
    27
    Nepríde ani po individuálnej akcii Buena, ktorého zozadu skolil Víctor Rodríguez. I v tomto prípade sa to obišlo bez karty.
     
    28
    Vallecano po zlej desaťminútovke opäť začína zvyšovať tempo svojich kombinácii, čo robí zeleným problémy.
     
    29
    Zatiaľ tak ale domáci činia iba v okolí stredovej čiary, odkiaľ Tytoňa nemôžu ohroziť. Elche v týchto priestoroch nenapáda.
     
    30
    V šestnástke hostí to znovu poriadne horelo, no ani center od Tita ani v podaní Insuu svojich adresátov nenašili. Výborná práca stopérov v zelenom.
     
    31
    Hosťujúci strední obrancovia zatiaľ zaváhali v jedinom prípade, keď pustili do šance Gaela Kakutu. Vtedy ich ale podržal Tytoň.
     
    32
    David Lombán teraz poriadne vymasíroval Baptistaa a môže byť rád, že to nepostrehol arbiter Bikandi. Toto by skončilo minimálne žltou kartou.
     
    33
    Damián Suárez je zatiaľ na svojej pravej strane nesmierne aktívny, no cez Insuu tentokrát neodcentroval. Rodriguesov prejdený center už následne skončil vysoko nad bránkou.
     
    34
    Domáci priaznivci sa zlostia na arbitra Bikandiho, ktorý neodpískal údajný nedovolený zákrok Tita, aby následne fúkol do píšťaľky po ruke Baptistaa.
     
    35
    Stopér Zé Castro teraz doslova zvalcoval naskakujúceho Víctora Rodrígueza, ktorý ho nemohol vidieť. Hosťujúci stredopoliar v problémoch.
     
    36
    Po krátkom ošetrení napokon otrasený vstáva a bude môcť pokračovať. Hostia zas budú pokračoať voľným kopom z dobrej pozície.
     
    37
    Elche dalo gól!
    Hosťujúci hráči v zelených dresoch opäť zahrozili zo štandardnej situácie, no v tomto prípade sa to už brániť nedalo. Voľný kop po faule Zé Castra rozohrával kapitán Elche EDU ALBÁCAR, ktorý nedal Álvarezovi šancu. Ľavý bek hostí zakrútil loptu z niečo vyše dvadsaitich metrov presne k ľavej žrdi uruguajského gólmana, ktorý navyše spozoroval loptu až príliš neskoro a nestihol sa tak presunúť k svojej tyči. Albácar poslal loptu na bránku v ideálnej výške, jeho družstvo ide do jednogólového vedenia!
    ALBÁCAR - 0:1
     
    39
    Pre Vallecano je to určite poriadny šok, pretože v predchádzajúcich minútkach sa im hra celkom darila.
     
    40
    Stále však majú i na úplný obrat nielen celý druhý polčas, ale i záver úvodného dejstva, do ktorého chýba ešte niečo vyše piatich minút.
     
    41
    No prosím, takýmto spôsobom by to mohlo ísť. Emiliano Insúa preletel ľavou stranou ako víchor, no jeho adresný center už Baptistao nedokĺzal.
     
    42
    Výborne, hostia hrajú v zadných radoch nesmierne koncentrovane a zatiaľ im všetky ofsajdové pasce dokonale klapú. Rovnako tomu tak bolo pri nábehu Aquina.
     
    43
    Przemysław Tytoń si už teraz dáva s rozohrávkou na čas, čo irituje nabudených domácich priaznivcov. Elche ale tento priebeh vyhovuje.
     
    44
    Léo Baptistao opäť padol v šestnástke ako podťatý, ale ani po letmom pohladení stopéra Lombána sa pískať nebude.
     
    45
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domáci hráči ešte dokázali v závere zatlačiť Elche a odmena na seba nenechala dlho čakať. Po ďalšej náročnej diagonále, tentokrát z pravej strany od Alberta Buena, dostal tentokrát priestor na vyniknutie GAEL KAKUTA, ktorý s ním naložil priam majstrovsky. Najskôr si ako žiačika zasekol doteraz chváleného Damiána Suáreza, aby ho následne poľahky obišiel a zavesil loptu k bližšej žrdi. Przemysław Tytoń už proti jeho prudkej a prízemnej koncovke zareagovať nedokázal, druhé dejstvo tak začne od nuly!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
    KAKUTA(BUENO) - 1:1
     
    Úvodné dejstvo na Campo de Fútbol de Vallecas prinieslo zaujímavý futbal s dvomi gólmi a viacerými príležitosťami na ich vsietenie na oboch stranách. Domáci hrozili predovšetkým z hry, zatiaľčo nebezpečné situácie pred Álvarezom pramenili zo štandardných situácii. Rovnakým spôsobom sa oba celky aj dokázali po jednom raze presadiť a do kabín tak ideme za nerozhodného stavu.

    Druhá časť začína približne o 13:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Za postrannou čiarou sa už aktívne rozcvičuje forward Manucho, ale k jeho nasadeniu zatiaľ nedochádza. Druhé dejstvo tak pokračuje v totožných zostavách.
     
    47
    Kapitán Raya Trashorras dokázal šikovne prestrčiť loptu na Kakutu, ktorý si už chystal center smerom k Baptistatovi, no celú akciu opäť uťal postranný rozhodca. Ďalší ofsajd.
     
    48
    Ešte raz musím zdôrazniť dobrú prácu hosťujúcej defenzívy, ktorá dokáže nesmierne funkčne hrať ofsajdovú pascu.
     
    49
    Elche v ofenzíve, konkrétne krídelník Coro, ktorý z veľkej vzdialenosti páli loptu iba do centra madridskej metropoly.
     
    50
    Po prvýkrát bude môcť z nebezpečnej štandardnej situácie pohroziť i domáce Vallecano. Rozbehnutého Baptistaa zastavoval David Lombán tesne pred šestnástkou len za cenu faulu a následnej žltej karty.
     
    51
    Kapitán bielych Roberto Trashorras ale posielal nepresnú strelu, ktorá minula ľavý horný roh asi o dva a pol metra.
     
    52
    Prevedenie tejto štandardky si želalo kvalitnejšiu realizáciu. Trashorras mal k dispozícii priamy kop z ideálnej vzdialenosti.
     
    53
    V úvode druhého dejstva sa nám začínajú hromadiť kartové napomínania. Ďalším potrestaným je stopér Zé Castro, ktorý už jedným tvrdým zákrokom zapríčinil prvý gól v sieti Raya. Tentokrát už jeho šlapák doprevádzala i kartička.
     
    54
    Narozdiel od 37. minúty sa ale domáci dokázali následnej štandardke ubrániť, keď do bezpečia odvracal Castro parťák Ba.
     
    55
    Elche dalo gól!
    Hosťujúci výber Frana Escribu sa po druhýkrát v zápase ujíma vedenia a Rayo Vallecano musí znovu doťahovať. Na polovici ihriska sa k lopte po nepresnej domácej rozohrávke dostal útočník JONATHAS, ktorého si v pozícii posledného strážil práve nedávny hriešnik Zé Castro, ktorý určite oľutoval, že nemohol vytiahnuť taktický zákrok na žltú. Jonathas mu to v šprintérskom súboji jednoznačne natrel a z hranice šestnástky upratal loptu k ľavej žrdu bezmocného Álvareza. Vallecano – Elche 1:2!
    JONATHAS - 1:2
     
    57
    Krásnu oslavu ponúkol stopér Lombán, ktorý predviedol zatiaľ najrýchlejší šprint zápasu, aby sa následne vrhol okolo kroku strelca Jonathasa.
     
    58
    Elchce tak po prvýkrát dokázalo zahroziť aj z hry a hneď bol z toho druhý vedúci gól v sieti náhradného gólmana Álvareza.
     
    60
    Po hodine hry však mohlo byť znovu vyrovnané. Vallecano ponúklo podobnú akciu ako pri prvom vyrovnávajúcom góle, no Aquinovi chýbala Kakutova chladnokrvnosť. V pozícii nahrávajúceho opäť pracoval špílmacher Alberto Bueno, ktorý tentokrát z ľavej strany posielal presný centr do stredu šestnástky. Tam sa najlepšie zorientoval Javier Aquino, ktorý na troch metroch ušiel Lombánovi, no z desiatich metrov v páde napálil loptu iba meter nad bránku. Tak to by to ale mohlo ísť!
     
    62
    Domáci tréner Paco Jémez podniká jednoznačný signál smerom k ofenzíve. Namiesto stopéra Abdoluayeho Ba príde bývalý hráč Swansea Pozuelo.
     
    64
    Rayo Vallecano zahadzuje stopercentnú tutovku na vyrovnanie! Gael Kakuta rozbehol rýchlu akciu domácich, následne poslal do šance čerstvého Pozuela, ktorému ale v páde vyrazil loptu Tytoň. Následne sa jej však zmocnil Léo Baptistao, ktorý šikovnou prízemnou prihrávkou hľadal Javiera Aquina,pred ktorým už zívala prázdna bránka Elchce, no tiesnený Rocom nedokázal zasiahnuť loptu. Za ním sa už Bueno nenachádzal, pokračujeme za stavu 1:2.
     
    65
    Vallecano postupne zvyšuje tlak a chystá sa na vyrovnávajúci gól. Ten však napriek viacerým sľubným príležitostiam zatiaľ neprichádza.
     
    66
    Možno sa to zmení po rohovom kope z pravej strany, ktorý vybojoval aktívny Gael Kakuta. Elche v problémoch.
     
    68
    Hostia i so šťastím prežili ďalší nápor Raya Vallecana. Po vírivej kombinácii sa k lopte dostal výborný Alberto Buena, ktorý posúval loptu doľava na Javiera Aquina. Jeho rýchle nohy platili aj na vyšťaveného Damiána Suáreza, kotrému dokázal na pravom okraji šestnástky ujsť, no jeho prudký strielaný center na päťku už nenašiel nikoho. Zelení mali veľké šťastie, že Roco stihol včas stiahnuť nohu a neposlal tak loptu do vlastnej siete.
     
    70
    Elche dalo gól!
    Zdá sa, že toto bude rozhodujúci moment celého zápasu. Vrcholiaci nápor domáceho Vallecana vo vyrovnávajúci gól napriek viacerým príležitostiam nepramenil a tak prišiel trest na druhej strane. Brazílčan Jonathas tentokrát kúzlil v rohu ihriska, odkiaľ následne posielal prihrávku pod seba na PEDRA MOSQUERU. Ten si jedným dotykom prebral loptu a druhým dokonale vypálil k vzdialenejšej žrdi. Álvarez nedokázal na jeho pokus zo šestnástky reagovať, lopta končí po odraze od žrde v sieti. 1:3!
    MOSQUERA(JONATHAS) - 1:3
     
    72
    Hostia okamžite po treťom góle striedajú, keď namiesto Víctora Rodrígueza, ktorý bol už v druhej časti menej aktívny, príde Giménez.
     
    72
    Álvaro Giménez sa okamžite po naskočení do zápasu zapisuje do análov tohoto stretnutia, keď na polovici zostrelil unikajúceho Buenu. Koľko mu nato stačilo? Len niekoľko desiatok sekúnd.
     
    74
    Striedajú i domáci, keď z hracej plochy odíde aktívny Javier Aquino. Na jeho miesto už naskočil obrovitý zakončovateľ Manucho.
     
    75
    Rayo sa ale bude musieť brániť, pretože nasledovať bude opäť rohový kop proti ich bránke. Rozohrávať ho bude Albácar.
     
    76
    Domáci sa bez problémov ubránili, no Elche zostáva pi lopte. Do konca ešte štvrťhodina riadneho hracieho času.
     
    77
    Bývalý člen kádru Manchestru United Manucho sa dostal do prvej príležitosti, ale po kolmici od Buenu sa mu lopta zamotala medzi nohami.
     
    78
    Domáci dokázali roztočiť kolotoč pred šestnástkou hostí, no pramenil z toho len nepresný center na bez tak pokrytého Manucha.
     
    79
    Na druhej strane sa podstatne nebezpečnejšie rozbehol Jonathas, ktorý si povodil trojicu v bielom,aby ho následne v poslednej chvíli zastavil Zé Castro.
     
    80
    Hostia po druhýkrát striedajú a rozhodne sa pri tom neponáhľajú. Na trávnik vybieha kmeňový hráč londýnskej Chelsea Pašalič, ktorý nahrádza Cora.
     
    81
    Baptistao sa snažil znovu zapojiť do hry zakončovateľa Manucha, no jeho zrazený center smeroval opäť iba k Tytoňovi.
     
    82
    Zé Castro ponúkol najtragickejší center celého zápasu, ktorý vykresľoval frustráciu domácich. Lopta pristála až niekde v okolí rohovej zástavky, kde sa nenachádzal nik v bielom.
     
    83
    Do konca zápasu ešte nejakých desať minút. Zdá sa, že domáci už nemajú dostatok síl nato, aby sa vrátili do zápasu.
     
    84
    Z ihriska schádza i najväčšia zbraň Raya Vallecana Léo Baptistao a to už bude koniec domácich nádejí. Na jeho miesto vybehol Moreno.
     
    85
    Roco teraz zaujal výbornou defenzívnou prácou, keď si postrážil ambiciózny nábeh striedajúceho Pozuela.
     
    86
    Demotivovaný Manucho sa opäť nedokáže presadiť, keď po Pozuelovom centri nepredskočil výborného Lombána, ktorý drží hostí nad vodou.
     
    87
    Výborná práca Damiána Suáreza, ktorý v rohu ihriska dokázal nastreliť Morena, čím zabránil ďalšiemu domácemu rohovému kopu.
     
    88
    Hostia striedajú i naposledy, keď namiesto krídelníka Garryho Rodriguésa príde francúzsky stredopoliar Faycal Fajr.
     
    90
    Tak predsa! Domáci sa predsa len ešte môžu vrátiť do zápasu, keď nato dostávajú ideálnu príležitosť. Morenov center z pravej strany totiž na hranici šestnástky zastavil rukou kapitán Edu Albácar a Iňaki Bikandi ukázal nekompromisne na pokutový bod! Podarí sa Rayu ešte spraviť niečo s týmto duelom?
     
    90+1
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domáci sa v úvode nadstaveného času vracajú do zápasu a ešte sa môžu pokúsiť zabojovať aspoň o zisk jedného bodu. Morenom vybojovanú penaltu zahrával najlepší hráč v bielom ALBERTO BUENO, ktorý sa z bieleho bodu nemýlil. Loptu poslal nekompromisne k pravej žrdi, kam Tytoň nedosiahol. Síce si vybral správnu stranu, ale Bueno kopol jedenástku dokonale.
    BUENO - 2:3
     
    90+3
    Skorej sme však boli zatiaľ k štvrtému gólu hostí, než vyrovnaniu Vallecana. Adrián ale vo veľkej šanci pred Álvarezom nepochodil.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Na Campo de Fútbol de Vallecas je dobojované! V zaujímavom zápase nakoniec berú všetky tri body hostia. Zápas sa lámal medzi 60. a 70. minútou, kedy domáci nedokázali v troch veľkých príležitostiach vyrovnať. Naopak zahrmelo na druhej strane, kde krásnou trefou presadil Mosquera. V ďalšom priebehu sa už domácim podarilo z penalty iba korigovať stav na konečných 2:3.

    Z madridského úvodu nedeľňajšie programu La Ligy je to všetko. Ďakujem za pozornosť. (13:54:34)

    Erik Farkaš

    Góly: 45. Kakuta(Bueno), 90+1. Bueno (pen.) – 37. Albácar, 55. Jonathas, 70. Mosquera(Jonathas)

    Karty:   7. A.Ba (VAL), 53. Z.Castro (VAL) – 50. Lombán (ELC), 72. Giménez (ELC)


    Rayo Vallecano: C. Álvarez – Tito, Zé Castro, A. Ba, E. Insúa – Trashorras (C), Baena – J. Aquino, Bueno, Kakuta – Léo Baptistão
    Náhradníci: Cobeňo – Manucho, Quini, Morcillo, Licá, Pozuelo, Á. Moreno
    Manažér: Paco Jémez (ESP)

    Elche CF: Tytoň – D. Suárez, Roco, Lombán, Albácar (C) – V. Rodríguez, Mosquera – G. Rodrigues, Adrián, Coro – Jonathas
    Náhradníci: Manu – Cisma, C. Herrera, J. Angel, Á. Giménez, Fajr, Pašalič
    Manažér: Fran Escribá (ESP)

    Rozhodca: Iñaki Bikandi – A. Huerga, A. Villate – A. Artacho