Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:1 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekaterinburg – Záhreb 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Kazaň – A. Mytišči 1:4 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:2 (kon.)
Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Sobota 06.09.2014, 13:00 • Aréna Metallurg Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ladislav Nagy - 2:3!
     
    49:37
    Slovan Bratislava dal gól!
    LADISLAV NAGY sa zapísal do listiny strelcov, spoza kruhov mu na pravý kruh naservíroval Baranka a Nagy prestrelil Košečkina v bránke. Asistencie: Ivan Baranka a Žiga Jeglič.
    Jevgenij Grigorenko - 2:2.
     
    28:23
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    JEVGENIJ GRIGORENKO dostal z ľavej strany prihrávku od Kosova na medzikružie, nikým nestrážený sa mohol opýtať Backlunda kam to chce a tak puk končí v jeho bránke. Asistencia: Jaroslav Kosov.
    Milan Bartovič - 1:2!
     
    16:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil brejkovú akciu, Murley po pravej strane potiahol puk a diagonálnou prihrávkou popred bránku prihral MILANOVI BARTOVIČOVI, ktorý po ľade poslal puk za Košečkinov chrbát. Asistencie: Matt Murley a Rok Tičar.
    Václav Nedorost - 1:1.
     
    08:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Veľmi rýchlo Slovan prihrávkami na jeden dotyk vyliečil hostí, Nedorost vyhral buly, poslal puk dozadu na Sersena, ten za kruhmi našiel Nagya, ktorý vystrelil, Košečkin puk vyrazil na pravú stranu a VÁCLAV NEDOROST mu ho poslal do siete. Asistencia: Ladislav Nagy.
    Jan Kovář - 1:0.
     
    04:00
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Je to škoda, dve sekundy pred návratom Brejčáka posiela Moziakin puk na ľavý kruh, kde pohotovo vystrelil JAKUB KOVÁŘ a okolo vyrážačky Backlunda puk končí v bránke. ASistencie: Sergej Moziakin a Chris Lee.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Kovář (Moziakin, Lee), 29. Grigorenko (Kosov) – 9. Nedorost (Nagy), 17. Bartovič (Murley, Tičar), 50. Nagy (Baranka, Jeglič)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Biriukov (A), Antipin, Chabarov, Lee, Ibragimov, Bereglazov, E. Grigorenko, S. Tereščenko – Moziakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Platonov, Brent, Osala – Kosov, Kamenev, Jakucenia – Pare, Junkov, Timkin
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen (A), Sigalet, Starosta, Mihalik, Brejčák, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy (A) – Hudáček, Surový, Netík – Bartovič (C), Tičar, Murley – Ölvecký, White, Jeglič

    Rozhodca: Kadyrov, Safjullov – Gordenko, Tomilov