Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:1 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekaterinburg – Záhreb 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Kazaň – A. Mytišči 1:4 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:2 (kon.)
Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HK Soči
Sobota 06.09.2014, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V závere duelu sa už Soči nepodarilo vyrovnať. Nováčik v KHL však vo svojom prvom zápase zanechal veľmi dobrý dojem, favorizovaný Petrohrad výrazne potrápil a napokon mu podľahol len pomerom 2:3. Z mojej strany je to na dnes všetko, ďakujem vám za pozornosť a želám ešte príjemný zvyšok soboty. Zachovajte nám vašu priazeň aj pri ďalších prenosoch. (17:13:08)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Belov získal puk a mal pred sebou odkrytú bránu. Jeho strela však skončila len na jednom z obrancov Soči!
     
    58:45
    Hostia si zobrali oddychový čas. Dá sa očakávať, že po ňom nastúpia bez brankára a so šesticou korčuliarov.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú dve minúty. Petrohrad sa už celkom logicky sústredí najmä na defenzívu. Domáci potrebujú vydržať ešte 120 sekúnd.
     
    57:00
    Pöpperleho pozornosť preveril strelou Tichonov. Jednalo sa však len o propagačný pokus, s ktorým si český brankár poradil bez najmenších problémov.
     
    55:55
    Čudinov drží puk za svojou bránou, odkiaľ rozbieha útočnú akciu svojho tímu. Petrohrad však za aktuálneho stavu nie je tým tímom, ktorý by mal mať v rukách útočnú iniciatívu.
    Anton BELOV - 3:2
     
    53:57
    Petrohrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú po druhý krát v dnešnom zápase do vedenia! Vadim Šipačov zatiahol puk za bránku Soči, kde krúžil tak dlho, až sa mu zjavil na ľavom kruhu ANTON BELOV, ktorému naservíroval presnú prihrávku a BELOV sa presadil strelou na bližšiu tyč. Asistencie: Vadim Šipačov, Artemy Panarin.
     
    53:24
    Alexander Salák sa musel v posledných momentoch v bránkovisku poriadne obracať. Český brankár však dokázal udržať.
     
    51:33
    Domáci počas oslabenia prežili zásluhou úspešného zákroku Saláka jeden kritický moment. Panarin je už späť na ľadovej ploche, hrá sa v plnom počte.
     
    50:55
    Krutov mal obrovskú príležitosť. Obdržal prihrávku pred Saláka, kde bol osamotený, na zakončenie mal dostatok času, no puk nedokázal pretlačiť do domácej svätyne.
     
    49:37
    Rozhodcom neuniklo Panarinovo podrazenie, po ktorom dostane Soči veľkú príležitosť na to, aby sa počas presilovej hry dostal do vedenia.
     
    48:55
    Panarin pekne prenikol po krídle, dostal sa aj do zakončenia, ktoré tlačil k tyčke, no tú napokon puk minul.
     
    47:12
    Zo strany hosťujúcich hokejistov je veľmi sympatické, že nie sú ukrytí v obrannej ulite, ale snažia sa aktívne útočiť. Musia si však dávať pozor aj na zadné dvierka, často totiž nechávajú domácim veľa priestoru na brejky.
     
    46:08
    Hostia sa však z vyrovnaného stavu nemuseli dlho radovať, Šipačov mal totiž obrovskú príležitosť. Pöpperleho sa snažil domáci krídelník prekonať a prekvapiť backhandovým blafákom, no českého brankára sa mu nachytať nepodarilo.
     
    45:25
    Po vyrovnaní sú hokejisti Soči na koni a pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Domáci sa musia mať na pozore.
    Iľja KRIKUNOV - 2:2

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 31. Anton Belov (Patrick Thoresen, Tony Martensson), 34. Artemij Panarin (Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov), 54. Anton Belov (Vadim Šipačov, Artemy Panarin) – 3. Andrej Pervišin (Mark Olver, Pavel Koledov), 45. Iľja Krikunov (Alexej Krutov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Chafizullin, Kalinin, Alexandrov, Rjasenskij, Čudinov, Bělov, Judin, Jermakov – Tichonov, Kovalčuk, Ericsson – Dadonov, Panarin, Šipačov – Martensson, Červenka, Thoresen – Kučerjavenko, Makarov, Ketov.
    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Koledov, Pervyšin, Jarvinen, Pautov, Ščitov, Plechanov, Petrov – Olver, Anisin, Ševčenko – Warn, Petersson, Emmerton – Krikunov, Ignatuškin, Krutov – Demkov, Ščerbina, Lebedev.

    Rozhodca: Anisimov, Bulanov – Majtak, Pronšich