Southampton – Everton 2:0 (kon.) | Fulham – Hull City 2:2 (kon.) | Stoke City – Tottenham 0:1 (kon.)
Swansea – Aston Villa 4:1 (kon.) | West Bromwich – West Ham 1:0 (kon.) | Manchester United – Norwich 4:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
1:0 (1:0)
West Ham United
Sobota 26.04.2014, 16:00 • The Hawthorns (West Bromwich) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Úvodný výkop stretnutia na štadióne The Hawthorns je naplánovaný na 16:00, prajem Vám príjemný futbalový zážitok.
     
    Z posledných šiestich duelov, ktoré tieto dve mužstvá zviedli, sa až päťkrát zrodil nerozhodný výsledok. Výnimkou bol len zápas z jarnej časti minulého ligového ročníka, keď vyhral West Ham na domácej pôde 3:1. Naopak West Brom sa z výhry nad týmto súperom tešil naposledy v septembri 2008.

    V tejto sezóne sa stretli jedenkrát a to 28.decembra 2013, keď sa na štadióne Boleyn Groun zrodila remíza 3:3. Dvoma gólmi sa vtedy presadil kontroverzný Francúz Nicolas Anelka, ten už ale v tíme West Bromu nepôsobí.

    Späť však k dnešnému duelu. Favorit sa hľadá len ťažko, hoci väčšie šance sa dávajú domácemu WBA. Z pohľadu na posledné vzájomné duely sa však ako najpravdepodobnejšia javí remíza.
     
    Vítam Vás pri prenose z anglickej Premier League, kde sa v rámci 36.kola stretne West Bromwich Albion, ktorý privíta na svojej pôde West Ham United.

    Domáci West Brom je na šestnástom mieste s počtom 33 bodov a od pásma zostupu ho delia tri body. Oproti trom tímom, ktoré sú v tabuľke nižšie má však odohraný o duel menej. Po tesnej výhre 0:1 nad Norwichom hráči WBA vybojovali bod za remízu 3:3 s Tottenhamom, ale v poslednom kole bodovať nedokázali, pretože podľahli Manchesteru City 1:3.

    Hosťujúci West Ham nehrá v najlepšej forme, keďže prehral už tri zápasy v rade. Najskôr s Liverpoolom 1:2, následne 1:3 s Arsenalom a v poslednom kole si pripísal najtesnejšiu prehru 0:1 s Crystal Palace na vlastnej pôde. Momentálne je West Ham dvanásty a na svojom konte má 37 bodov, čo je o jeden viac než má dvojica Swansea a Hull. Zároveň však West Ham stráca štyri body na Crystal Palace.
     
    Úvodné zostavy:

    West Bromwich Albion: Foster – Jones, Olsson, Dawson, Reid – Dorrans, Mulumbu – Brunt, Sessègnon, Amalfitano – Berahino
    Náhradníci: Myhill – Yacob, Morrison, Lugano, Anichebe, Vydra, Bifouma

    West Ham United: Adrián – McCartney, Reid, Tomkins, Demel – Noble, Diamé – Downing, Nolan, Jarvis – Carroll
    Náhradníci: Jääskeläinen – Armero, Ricardo Vaz Té, Collins, Cole, Cole, Nocerino

    Rozhodca: M. Dean – J. Collin, J. Brooks.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci hráči dnes nastúpia tradične v bielo-čiernych pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v červeno-bielom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, no v hre sa príliš dlho nepokračovalo, nakoľko pri prvom vzdušnom súboji sa Mulumbu nepríjemne zrazil s Carrollom.
     
    2
    Na ihrisku síce zasahoval lekársky tím, no s domácim hráčom to našťastie nevyzerá až tak vážne a v zápase bude môcť pokračovať.
     
    3
    Do prvého útoku teda zavelili domáci hráči, celá akcia sa však končí útočným faulom jedného z domácich hráčov.
     
    4
    Prvá útočná akcia hostí pramenila až pri Adriánovi, ktorý dlhým odkopom na súperovu polovicu prvý raz v zápase vyslal svojich spoluhráčov na dostrel brány.
     
    5
    Noble bol na ľavom krídle faulovaný, West Ham získava prvý priamy kop.
     
    5
    Na letiacu loptu sa hlavou snažil zareagovať Nolan, no ešte pred ním to stihol jeden z domácich hráčov. Ten poslal loptu nad bránu takže uvidíme aj rohový kop.
     
    6
    Na center si tentoraz naskakoval Nolan, jeho pokus však nebol presný, navyše pred bránou hlavičku zablokoval obranca. Následne sa však lopta odrazila ku Carrollovi a ten z takmer nulového uhla prudko vypálil. Jeho strelu ale Foster pokryl.
     
    7
    Teraz to už bolo nebezpečnejšie! Jarvis to skúsil individuálne, potiahol loptu až do šestnástky, odkiaľ pred bránou hľadal Carrolla. Pred ním síce stihol prihrávku zablokovať Jones, no vďaka jeho nedôraznému odkopu takmer hrozilo ďalšie ohrozenie brány. Domáci obranca napokon včas napravil svoju chybu a poslal loptu do bezpečia.
     
    8
    Jarvis to opäť skúšal samostatne po ľavom krídle, tentoraz ho ale defenzíva postrážila a nedovolila mu prihrať.
     
    9
    Na opačnej strane svojou aktívnou hrou vybojoval rohový kop Mulumbu, takže na tieto štandardné situácie je to 1:1.
     
    10
    Nacvičený signál sa domácim hráčom príliš nevydaril a tak sa hostia bez väčších problémov oslobodili.
     
    11
    West Bromwich Albion dal gól! To ale netrvalo dlho! Mulumbu našiel dieru v obrane hostí, na krídlo prihral Amalfitana, ktorý loptu prudko vracal pred bránu, kde sa bleskovo presunul SAIDO BERAHINO a takmer z bránkovej čiary poslal loptu do siete.
     
    12
    Tak uvidíme ako sa s inkasovaným gólom vysporiadajú hráči hostí, nakoľko až do tohto momentu boli práve oni aktívnejším mužstvom.
     
    13
    Na hráčoch West Hamu je vidieť veľká snaha o vyrovnanie, o prechod do útoku sa znova postaral Jarvis, jeho center z ľavej strany bol tentokrát pridlhý a lopta skončila na kopačkách domácich hráčov.
     
    14
    Zvýšená aktivita hostí však prináša ovocie v podobe ďalšieho priameho kopu. Faulom sa na vlastnej polovici previnil Mulumbu.
     
    15
    Domáci tím sa dokázal sformovať a hráči zablokovali akékoľvek pokusy o strelu na domácu bránu. Od nej bude rozohrávať Foster.
     
    16
    Zatiaľ sledujeme pomerne pekný futbal, s rýchlymi prechodmi do útoku na obidvoch stranách. Za WBA to teraz po pravom krídle skúšal Amalfitano, jeho snaha ale neslávila úspech.
     
    17
    Hostia zakladali ďalšiu akciu až z hĺbky vlastnej polovice, viackrát to skúsili dlhými nakopávanými loptami, ale ani tie neboli úspešné.
     
    18
    Z pravej strany priletela lopta až na kopačky Carrolla, ten ju z prvej posielal na vzdialenejšiu tyč, kde stál pripravený Nolan, ale aj Olsson, ktorý poslal loptu na roh.
     
    19
    Foster musel vytiahnuť parádny zákrok! Síce nie po rohovom kope, ale po následom centri Diamého, ktorý našiel Carrolla, ktorý prudkou hlavičkou posielal loptu pravej tyči. Foster sa ale perfektne presunul a končekmi prstov loptu vyrazil.
     
    20
    Na opačnej strane si Brunt vypýtal faul a priamy kop bue pre zmenu zahrávať West Bromwich.
     
    21
    Prudká strela Amalfitana skončila v rukaviciach Adriána, nakoľko bola umiestnená presne do priestoru, kde sa nachádzal.
     
    22
    Pri obrannom zákroku sa s Berahinom zrazil Tomkins, ten zostal otrasený na trávniku, nevyzerá to však príliš vážne.
     
    23
    Tomkins sa opäť zapojil do hry, tempo nám mierne pokleslo, predsa len hráči by zrejme nedokázali hrať príliš dlhú dobu v takom tempe aké nastavili od úvodných minút.
     
    24
    Pri rohovej zástavke sa loptu snažil vybojovať Sessègnon, ten ale súboj s Diamom prehral, do útoku budú môcť postupovať Kladivári.
     
    25
    Ponad šestnástku hostí preletelo niekoľko nebezpečných lôpt, na tú poslednú sa hlavou snažil zareagovať Jones, priestor troch žrdí však netrafil.
     
    26
    Ďalšiu rodiacu sa príležitosť West Bromwichu zastavil postranný rozhodca, ktorý signalizuje postavenie mimo hry útočiaceho hráča.
     
    27
    Na štadióne začalo pršať, čo určite neprospeje kvalite hry. Uvidíme, ako toto nefutbalové počasie ovplyvní zápas.
     
    28
    Obidva tímy sa striedajú v prechodoch do útoku, no často krát sa príliš ďaleko nedostanú a hráči o loptu často prídu len pár metrov za stredovou čiarou.
     
    29
    Jarvis si nabiehal na ďalekonosnú prihrávku na krídlo, Foster včas vybehol z brány a čisto sklzom odobral súperovi loptu. Napokon z toho bude rohový kop pre West Ham.
     
    30
    Ten sa hráčom nevydaril, naopak do protiútoku okamžite zavelil Sessègnon. Ten na hranici šestnástky prihral Dorransovi, ten sa trošku ukvapil, nevrátil spoluhráčovi loptu ale zbrklo vystrelil, pričom ani netrafil bránu. Treba však poznamenať, že strela minula ľavú tyč len o centimetre.
     
    31
    Kladivári sa okamžite znova nasťahovali pred pokutové územie West Bromwichu, k strele sa zatiaľ nedostávajú.
     
    32
    Z veľkej diaľky to napokon skúsil Diamé, šťastena mu ale nepriala, lopta letí vysoko nad bránu.
     
    33
    Už v 33. minúte prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odkríval Tomkins, ktorý sa zrejme zranil v súboji s Berahinom. Jeho miesto na ihrisku zaujme Collins.
     
    34
    Hostia aj naďalej operujú na polovici WBA, domáci tím bráni oveľa zodpovednejšie ako tomu bolo na začiatku zápasu, súpera do vážnejších príležitostí nepúšťa.
     
    35
    Na opačnej strane po dlhšej dobe do útoku zavelil Dorrans, tomu sa zvnútra pokutového územia podarilo ohroziť bránu, Adrián vyrazil na roh.
     
    36
    Ten už nebol tak nebezpečný, odrazená lopta skončila v rukaviciach Adriána, ktorý ju poslal až do okolia stredového kruhu.
     
    37
    Tam lopta často mení majiteľa, do konca riadnej hracej doby v prvom polčase zostáva cca 8 minút, uvidíme či sa ešte dočkáme výraznejšej šance na skórovanie.
     
    38
    Šancu na to vybojoval Downing, ktorý si na polovici WBA svojou aktívnou hrou vypýtal faul a Kladivári budú zahrávať priamy kop.
     
    39
    Letiacu loptu sa hlavou do brány snažil usmerniť Reid, ten ju však netrafil ideálne a tak bol jeho pokus pre Fostera iba chuťovkou.
     
    40
    Jarvis to znova skúšal individuálne a aj napriek tomu že bol tiesnený až trojicou brániacich hráčov, dokázal prihrať pred bránu, kde však stál pozorný obranca, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    41
    Lopta je na kopačkách hostí, tí sa ale nachádzajú iba na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa im akosi nedarí rozvinúť ďalšiu útočnú akciu.
     
    42
    Prílišným vyčkávaním stratili hostia loptu v strede ihriska, hroziaci útoku Albionu zastavil signalizovaný ofsajd.
     
    43
    Tak predsa len ešte uvidíme jednu šancu na vyrovnanie, hostia budú zahrávať priamy kop, tentoraz ale z väčšej vzdialenosti od brány, ako tomu bolo pred pár minútami.
     
    44
    Priamy kop sa Kladivárom vôbec nevydaril, defenzíva domáceho celku sa bez problémov ubránila, navyše hrozil protiútok do ktorého sa zapojil Berahino, ten však nespracoval prihrávku a lopta mu ušla mimo hracej plochy.
     
    45
    Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, po súboji s Jarvisom sa na zemi ocitol Reid, ktorý si zrejme pri páde poranil slabiny.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 2 minúty.
     
    45+1
    Reid nechce riskovať, preto si vypýtal striedanie, v nadstavenom čase ho teda na ihrisku vymení Morrison.
     
    45+2
    Prvý polčas sa viac-menej už len dohráva, na vlastnej polovici si loptu vymieňajú hráči West Hamu, s ďalším útokom sa už príliš neponáhľajú.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hostia ešte zahrávali jeden priamy kop, takmer od polovice ihriska, no jeho odvrátení okamžite prišiel hvizd rozhodcu, ktorý ukončil prvý polčas. Po ňom je stav 1:0, nakoľko jediným strelcom v zápase sa stal Berahino, ktorý prekonal Adriána v 11. minúte. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie s príležitosťami na obidvoch stranách. Uvidíme čo nám prinesie druhá polovica, ktorá začne zhruba o 17:03.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky neregistrujeme zmeny v zostave ani pri jednom z tímov, takže každý z nich má k dispozícii ešte dve striedania.
     
    47
    Sessègnon okamžite zavelil do útoku, z pravej strany posielal prudký center pred bránu. Ten bol však zablokovaný a odvrátený na rohový kop.
     
    48
    Letiacej lopty z rohového kopu sa dotkol jeden hráčov hostí, West Bromwich tak získa aspoň vhadzovanie na súperovej polovici.
     
    49
    To sa už hráčom nepodarilo pretaviť na kombináciu. Do útoku teda mohol postupovať Morrison, ktorý si na súperovej polovici vypýtal faul a bude zahrávať priamy kop.
     
    50
    Na letiacu loptu chcela zareagovať až šestica hráčov, tí sa pred Fosterom akosi zamotali a skončili na jednej hromade. Lopta napokon skončila pohodlne v rukaviciach domáceho gólmana.
     
    51
    Aktívnejším dojmom zatiaľ pôsobí tím hostí, čo dokazuje aj rohový kop, ktorý zariadil Jarvis. Jones hral na istotu a poslal loptu za čiaru.
     
    52
    Prudký center skončila v rukaviciach Fostera, ten okamžite vyslal Sessègnona až na súperovu polovicu. Sessègnon sa individuálne dostal až na dostrel brány, no v rozhodujúci moment netrafil loptu ideálne a strela letí mimo.
     
    53
    Kladivári sa s ďalšou rozohrávkou rozhodne neponáhľajú, už viac ako minútu si hráči prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    54
    Carroll sa na to už nemohol pozerať, prevzal iniciatívu, dostal sa takmer k rohovej zástavke, odkiaľ poslal prudký center na Nolana. Tomu sa podarilo zakončiť hlavou, no opäť len mimo brány.
     
    55
    Tempo hry sa nám znova stupňuje, veľmi peknou kombináciou na hranici pokutového územia sa prezentovala trojica Sessègnon, Dorrans a Jones. Celá akcia sa skončila strelou posledného menovaného, jeho pokus však Adrián vyrazil na roh.
     
    56
    Rohový kop znova nebol nebezpečný, hráčom tieto štandardné situácie dnes príliš nevychádzajú.
     
    57
    Loptu ovládajú Kladivári, ale znova iba na vlastnej polovici ihriska. Pri postupe vpred Jarvis inkasoval nepríjemný úder do tváre, nevyzerá to ale vážne.
     
    58
    Hráči v čierno-bielych dresoch začali napádať rozohrávku súpera už na jeho polovici, čo značne znepríjemňuje život Kladivárom, najmä keď potrebujú vyrovnať čím skôr.
     
    59
    Aktivitu v útočení pomaly ale isto preberajú domáci hráči, hostia sa museli brániť pri ďalšom centri Sessègnona. Foster sa v posledných minútach príliš nezapotil.
     
    60
    Držanie lopty: 42% – 58%
     
    61
    Berahino mohol dokonca dvakrát pridať svoj druhý gól v zápase, no prvý raz sa mu lopta po prihrávke od Sessègnon zamotala medzi nohami a po takmer identickej prihrávke do ideálnej pozície iba nastrelil pripraveného Adriána!
     
    62
    West Ham sa konečne oslobodil, Morrison dokonca zavelil do útoku. Pri hranici pokutového územia ho k zemi poslal Olsson, Morrison si pýta priamy kop, no arbiter signalizuje, že to bolo v rámci pravidiel.
     
    64
    Dlho to netrvalo a West Ham sa musí opäť brániť. Hráči budú musieť čeliť ďalšiemu rohovému kopu, ktorý bude zahrávať Amalfitano.
     
    65
    Po ďalšej spolupráci Sessègnona a Berahina sa druhý menovaný takmer dostal do šance, no lopta sa mu nešťastne odrazila od kolena priamo do náručia Adriána.
     
    66
    Adrián sa následne s rozohrávkou príliš neponáhľal, za čo si vyslúžil piskot domácich tribún. Po jeho dlhom odkope Nolan vybojoval na pravom krídle rohový kop.
     
    67
    Ten sa neskončil úspechom a okamžite prichádza striedanie na strane West Hamu. Z ihriska odchádza Downing, jeho miesto zaujme Joseph Cole.
     
    68
    Ten sa okamžite musel zapojiť do obrannej hry, celú situáciu ale vyriešil Collins, ktorý čistým sklzom zastavil postup prenikajúceho Brunta.
     
    69
    Nakoniec z toho bol rohový kop pre West Bromwich, Jones prudkou prihrávkou hľadal Dorransa, ten poslal loptu mimo brány, navyše sa zdalo, že zahral rukou.
     
    70
    Začala sa nám posledná dvadsaťminútovka riadnej hracej doby, v druhom polčase sme zatiaľ gól nevideli, čas sa Kladivárom rýchlo kráti.
     
    71
    Jones teraz nepríjemne zozadu zložil Jarvisa, zdalo sa, že v tom bol aj lakeť. Za takýto faul by sa kľudne dala udeliť aj žltá karta, no nedeje sa tak.
     
    72
    Vyrovnať mohol Carroll, no po centri z ľavej strany iba opečiatkoval brvno Fosterovej svätyne. Tak dnes hrá proti West Hamu aj šťastie.
     
    73
    Hostia mali navyše zahrávať pokutový kop, nakoľko v následnom vzdušnom súboji s Carrollom rukou zahral Dawson, to ale hlavný rozhodca nezbadal.
     
    74
    Začínajú sa nám hromadiť fauly, Carroll v strede ihriska celkom zbytočne fauloval Amalfitana, do útoku sa po dlhšej dobe budú môcť vybrať domáci hráči.
     
    75
    Sessègnon takmer rozhodol! Po štandardnej situácii sa dostal k strele z cca dvadsiatich metrov, Adrián zareagoval trošku neskoro a len špičkami prstov dokázal loptu vytlačiť na roh.
     
    76
    Nebezpečenstvo pre bránu hostia po rohovom kope nepripustili, naopak snažili sa o rýchlu kontru, no dlhá prihrávka skončila iba u Fostera.
     
    77
    Ten dlhým odkopom hľadal spoluhráčov na súperovej polovici, no na diaľku iba pozdravil Adriána, ktorý letiacu loptu uchmatol.
     
    78
    Amalfitano posielal pred bránu ďalší center, tentoraz z pravej strany, avšak lopta mu príliš nesadla a skončila až za bránou.
     
    79
    Prichádza posledné striedanie na strane hostí, tréner Allardyce nemá na čo čakať, z ihriska sťahuje Jarvisa a opačným smerom vysiela čerstvého Carltona Cola.
     
    80
    Začalo sa nám posledných desať minút riadnej hracej doby, na hráčoch West Hamu je čitateľná veľká snaha o vyrovnanie, no WBA sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    81
    Domáci tím navyše zbiera cenné sekundy pri striedaní, z ihriska odkráčal Sessègnon, ktorý odohral výborné stretnutie, opačným smerom vybieha Anichebe.
     
    82
    Minúty do konca stretnutia ubiehajú, útočiacim tímom je paradoxne West Bromwich, ten navyše získal aj priamy kop. Hráči sa s jeho rozohrávkou pochopiteľne dvakrát neponáhľajú.
     
    83
    Letiaca lopta skončila iba u Adriána, ten okamžite posielal do útoku Carrolla. Tomu sa nepodarilo ohroziť bránu Fostera, s rozohrávkou sa neponáhľa ani domáci gólman.
     
    84
    Hostia sa konečne usadili pred šestnástkou West Bromwichu, avšak pri jednom zo vzdušných súbojov si rukami pomohol Carroll a poslal súpera k zemi. Rozhodca Dean píska faul.
     
    85
    Kladivári sa ale veľmi rýchlo vrátili na dostrel brány, navyše po faule Jonesa získavajú priamy kop, tak uvidíme či z toho niečo vyťažia.
     
    86
    Nestalo sa tak, zásluhou Josepha Cola ešte zostali v útoku. Jeho menovec Carlton dlhým centrom pred bránou hľadal Carrolla, ten sa ale ocitol v postavení mimo hry.
     
    87
    Mulumbu zbieral pri rohovej zástavke cenné sekundy, napokon sa ale dopustil faulu, rozohrávať bude Adrián.
     
    88
    Morrison využil zaváhanie súpera v útoku, okamžite sa zmocnil lopty, potiahol ju až pred pokutové územie, tam kombinoval s Berahinom, čím získal ďalšie cenné sekundy.
     
    89
    Collins to skúšal dlhou prihrávkou cez polovicu ihriska, tá ale neslávila úspech a zdá sa, že domáci hráči si už tesné vedenie ustrážia.
     
    90
    Carrolla dlhou prihrávkou hľadal znova Cole a lopta znova skončila iba na kopačkách domácich hráčov.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca udeľuje 3 minúty navyše, v ktorých sa West Ham ešte môže pokúsiť o vyrovnanie.
     
    90+1
    Najprv ešte prichádza posledné striedanie v zápase, ktoré znamená, že z ihriska odíde zatiaľ jediný strelec zápasu Berahino, ktorého na hrote nahradí Yacob.
     
    90+2
    Mulumbu sa takmer dostal do úniku po tom, ako hostia prepadli v útoku. Collinsovi nezostávalo nič iné, ako ho zastaviť nedovolene, za čo vidí vôbec prvú žltú kartu v zápase.
     
    90+3
    Mulumbu zbiera sekundy pri rohovej zástavke, vyzerá to tak, že domáci hráči si už tesné vedenie nenechajú vziať.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, domáci hráči sa veľmi tešia, nakoľko sa už definitívne zachránili v najvyššej súťaži. V druhom polčase sme už gól nevideli a tak sa Berahinov gól z 11. minúty stal aj víťazným. West Bromwich sa tak vďaka trom bodom dotiahne bodovo až na jeho dnešného súpera, čo znamená poskočenie v tabuľke o 3 miesta. Pred Cardiffom, ktorému momentálne patrí 18. priečka bude mať náskok už siedmych bodov. Do konca sezóny zostávajú už len dve kolá.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa. (17:57:17)

    Andrej Marienka

    Góly: 11. Berahino

    Karty:   90+2. Collins (WHU)


    West Bromwich Albion: Foster – Jones, Olsson, Dawson, Reid – Dorrans, Mulumbu – Brunt, Sessègnon, Amalfitano – Berahino
    Náhradníci: Myhill – Yacob, Morrison, Lugano, Anichebe, Vydra, Bifouma

    West Ham United: Adrián – McCartney, Reid, Tomkins, Demel – Noble, Diamé – Downing, Nolan, Jarvis – Carroll
    Náhradníci: Jääskeläinen – Armero, Ricardo Vaz Té, Collins, Cole, Cole, Nocerino

    Rozhodca: M. Dean – J. Collin, J. Brooks