Linz – Znojmo 1:6 (kon.)
koniec
Steinbach Black Wings Linz
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 17.01.2014, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemský hokejový koncert v Linzi pokračuje. Klasickou přesilovku využívá střelou do horního růžku PETER PUCHER a posouvá skóre na pětibrankový rozdíl. To asi před zápasem nečekal ani největší optimista. Asistence: Adam Havlík a Lubomír Štach.
     
    45:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo dnes zkrátka má svůj den. První nabídnutou přesilovku večera využívá po 25 vteřinách zásluhou přesné střely ADAMA HAVLÍKA. Asistence: Martin Podešva a Lubomír Štach.
     
    38:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitý gól přichází ve chvíli, kdy Linz stupňoval tlak před Hovim. Znojmo ale získalo puk v rohu útočného pásma a ANTONÍN BOŘUTA následně propálil Ouzase ranou mezi betony. Asistence: Jiří Beroun a David Bartoš.
     
    28:39
    Linz právě vstřelil branku!
    S góly se roztrhl pytel. Domácí odpovídají díky přesné kombinaci prvního útoku. Ulmer našel BRADA MORANA, který z první překonává Hoviho. Asistence: Jason Ulmer a Gregor Baumgartner.
     
    27:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vede už 3:0! Po souboji v útočném pásmu se ke střele dostal mladý PATRIK NOVÁK a trefuje přesně za Ouzasova záda! Asistence: Ondřej Fiala a Milan Procházka.
     
    26:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí tvrdý direkt. Po čtyřminutové početní výhodě a dvojnásobné přesilovce Linze skóruje Znojmo pár vteřin poté, co je kompletní. Štach nabil do mezikruží MARTINU PODEŠVOVI a na jeho střelu švihem do růžku branky neměl Ouzas sebemenší nárok! Asistence: Lubomír Štach a Peter Pucher.
     
    10:46
    Orli právě vstřelili branku!
    To ale Znojmu vadit nemusí, protože se dostává do vedení. Lattnerovu přihrávku zužitkoval po rychlém brejku přesnou střelou z mezikruží PETR BERÁNEK, a postaral se tak o úvodní gól utkání. Asistence: Jan Lattner a Michael Kolarz.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 29. Moran (Ulmer, Baumgartner) – 11. Beránek (Lattner, Kolarz), 27. Podešva (Štach, Pucher), 28. Novák (Fiala, Procházka), 39. Bořuta (Beroun, Bartoš), 46. Havlík (Podešva, Štach), 50. Pucher (Havlík, Štach)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (50. Hirn) – Murphy, Mayr, MacDonald, Hedlund, Dorion, Mitterdorfer, Fechtig, Scholz – Baumgartner, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Zanoski – Spannring, Oberkofler, Iberer – Macierzynski, P. Lukas, Franz.
    Trenér: Rob Daum (CAN)

    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Kolarz, Bořuta, Štach, Thomas, Pavlikovský, Pojkar, Müller – Beroun, Bartoš, Šeda – Podešva, Pucher, Havlík – Beránek, Blatný, Lattner – Procházka, Fiala, Novák – Jiránek.
    Trenér: Jiří Režnar (CZE)

    Rozhodca: Warshaw, Hicks – Nothegger, Plattner

    Diváci: 3800