Linz – Znojmo 1:6 (kon.)
koniec
Steinbach Black Wings Linz
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 17.01.2014, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tento výsledek může být nejlepší pozvánkou na neděli, kdy Orli Znojmo hostí na domácím ledě v atraktivním duelu tým UPC Vienna Capitals. Buďte u toho! Díky za pozornost a příjemný páteční večer.

    Více informací nejen o dnešním zápase naleznete na www.hcorli.cz. (21:34:07)
     
    Je konec. Orli Znojmo poráží nejlepší domácí tým EBEL na jeho vlastním ledě vysoko 6:1 a vstupují do nadstavbové části fantastickým způsobem. O nejvyšší znojemskou výhru v sezóně se postaraly všechny čtyři formace, klíčem k úspěchu však byla především vynikající hra v oslabení. Ta se v průběhu druhé třetiny ukázala být rozhodující.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:45
    Znojmo už se dopředu nežene, v přesilovce se žádné ohrožení Hirnovy branky nekonalo.
     
    55:45
    Moran (LIN) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    54:37
    Orli chtějí dohrát zápas v klidu a soustředí se především na defenzivní činnost.
     
    52:44
    Domácí už ví, že dnes prohrají. Přesto se sympaticky nevzdávají a bojují alespoň o další gól.
     
    49:41
    Naopak Michael Ouzas si takový zápas určitě nepředstavoval. Šest gólů je na něj příliš a své místo v brance přepouští Lorenzi Hirnovi.
     
    49:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemský hokejový koncert v Linzi pokračuje. Klasickou přesilovku využívá střelou do horního růžku PETER PUCHER a posouvá skóre na pětibrankový rozdíl. To asi před zápasem nečekal ani největší optimista. Asistence: Adam Havlík a Lubomír Štach.
     
    49:24
    Murphy už je zpět na ledě a Linz ve čtyřech.
     
    47:52
    Teď pro změnu přesilovka pět na tři pro Znojmo. Mayr (LIN) vyloučen za vražení na hrazení.
     
    47:24
    Další přesilovka Orlů. Curtis Murphy (LIN) vyloučen za sekání.
     
    45:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo dnes zkrátka má svůj den. První nabídnutou přesilovku večera využívá po 25 vteřinách zásluhou přesné střely ADAMA HAVLÍKA. Asistence: Martin Podešva a Lubomír Štach.
     
    45:13
    Macierzynski (LIN) vyloučen za hákování.
     
    43:16
    Hraje se nadále v solidním tempu, ale zatím bez větších šancí. To vyhovuje především Znojmu.
     
    41:32
    Nová posila domácích Tom Zanoski se prosmýkl obranou a předložil puk Kozkovi, loňský nejlepší střelec EBEL však ztroskotal na Hovim. Ten zasahuje betonem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dvacet vítězství z 22 možných, navíc dvanáct výher v řadě. Přeruší Orli úchvatnou sérii Linze? Už jednou si odsud letos oba body odvezli. Uvidíme, zda se jim to podaří i podruhé.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: 9:10 (celkem 18:20).
     
    Fantastická druhá třetina v podání Znojma. Nejen, že přežili dlouhé oslabení v úvodu, poté dokonce dokázali dvakrát během 50 vteřin skórovat. Domácí rychle odpověděli, zvýšili agresivitu i tempo hry, ale v nejlepší možnou chvíli v samotném závěru udeřili znovu Orli. Třígólový náskok před poslední částí je více než slibný, ale v hokeji se může stát vše. Další třetina začne přibližně ve 21:01.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 29. Moran (Ulmer, Baumgartner) – 11. Beránek (Lattner, Kolarz), 27. Podešva (Štach, Pucher), 28. Novák (Fiala, Procházka), 39. Bořuta (Beroun, Bartoš), 46. Havlík (Podešva, Štach), 50. Pucher (Havlík, Štach)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (50. Hirn) – Murphy, Mayr, MacDonald, Hedlund, Dorion, Mitterdorfer, Fechtig, Scholz – Baumgartner, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Zanoski – Spannring, Oberkofler, Iberer – Macierzynski, P. Lukas, Franz.
    Trenér: Rob Daum (CAN)

    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Kolarz, Bořuta, Štach, Thomas, Pavlikovský, Pojkar, Müller – Beroun, Bartoš, Šeda – Podešva, Pucher, Havlík – Beránek, Blatný, Lattner – Procházka, Fiala, Novák – Jiránek.
    Trenér: Jiří Režnar (CZE)

    Rozhodca: Warshaw, Hicks – Nothegger, Plattner

    Diváci: 3800