CSKA Moskva – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Čerepovec – Novgorod 4:5 (po pr.) | A. Mytišči – D. Moskva 1:3 (kon.)
Jaroslavľ – Kazaň 4:0 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 4:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Lev – Chabarovsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 1:6 (kon.)
koniec po predl.
Severstaľ Čerepovec
4:5 (0:0, 4:2, 0:2 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 17.01.2014, 16:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení tohto zápasu sme videli suverénny výkon hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktorý úspešne zakončil Vladimir Galuzin. Ten si vychutnal celú domácu defenzívu a aj gólmana Štěpánka.

    Hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod si teda na svoje konto pripisujú už piatu výhru v rade, zatiaľ čo Severstal sa stále trápi, no získal z tohto zápasu aspoň jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:21:42)
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2950 divákov.
     
    Koniec zápasu.
     
    61:12
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia predviedli svoje skúsenosti aj v predĺžení, keď využili chybu v domácej defenzíve. Krasnoslovodcev sa dostal k puku na pravej strane, následne skvelou prihrávkou do medzikružia našiel VLADIMIRA GALUZINA, ktorý urobil parádnu kľučku a pekným švihom prekonal bezmocného Štěpánka. Asistenciu si pripisuje Vadim Krasnoslobodcev.
     
    60:56
    Hosťujúci Immonen nahadzoval puk z pravej strany na bránu gólmana Štěpáneka, no ten ho pre istotu ukryl pod sovjou lapačkou. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    60:10
    V úvode predĺženia sa k puku dostali hokejisti hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktorí sa snažia ihneď takticky zaútočiť.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla poriadnu aktivitu hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktoré dokázalo zásluhou gólu Galuzina v presilovej hre a Immonena v 59. minúte vyrovnať gólový účet tohto stretnutia.

    Podarí sa jednému z tímov skórovať v 5minútovom predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    V závere riadneho hracieho času sú pri puku domáci hokejisti, no už majú príliš málo času na založenie útoku.
     
    59:21
    Badjukov nahodil puk na zadný mantinel, no tam ho dokorčuľovali len domáci obrancovia, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    58:55
    Domáci sa snažia v závere ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no hosťujúca defenzíva je naozaj proti a predvádza skvelý výkon.
     
    58:06
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali po fantastickej prihrávkovej kombinácii vyrovnať! Krasnoslobodcev potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne dobrou prihrávkou našiel, ktorý naservíroval puk pred domácu bránu na JARKKA IMMONENA. Ten už svojou jemnou strelou trafil odkrytú domácu svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Vladmir Galuzin a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    57:54
    Bučnevič preveril Kasutina dobrou strelou z hranice ľavého kruhu, no hosťujúci gólman bol v plnej permanencii a puk zachytil vo svojej hrudnej výstroji.
     
    57:24
    Domáci Dedunov sa dostal k puku na ľavom krídle a následne dobre pálil, no svojou tvrdou strelou nedokázal prekonať pozorného gólmana Kasutina.
     
    56:55
    Hostia majú na vyrovnanie gólového účtu v tomto zápase ešte tri minúty, čo je celkom dosť, no musia zabrať naplno. Momentálne sa domáci bránia bez väčších problémov.
     
    56:27
    Pred gólmana Kasutina sa opäť natlačil domáci Kuvajev, no napokon zakončovať nedokázal, keďže gólman Torpeda mu vypichol puk svojou hokejkou.
     
    55:58
    Hostia majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Momentálne sa im však nedarí nič zaujímavé vymyslieť.

    Góly a asistencie: 30. Kiselevič (Žerdev, Berdnikov), 30. Videll (Černov, Kalašnikov), 33. Kovyršin (Stasenko, Kiselevič), 37. Videll (Kalašnikov, Nikoncev) – 21. Salminen (Wolski, Hietanen), 23. Skačkov (Krasnoslobodcev, Galuzin), 53. Galuzin (Krasnoslobodcev, Skačkov), 59. Immonen (Galuzin, Krasnoslobodcev), 62. Galuzin (Krasnoslobodcev)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Artemejev) – Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, Jevsejenkov, Serkin, Kuvajev – Berdnikov, Nikoncev, Stoljarov – Videll, Černov, Žerdev – Kazakovcev, Kovyršin, Bučnevič – Zemčenko, Medvedev, Dedunov
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kovaľ (33. Kasutin) – Hietanen, Chomickij, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Denisov, Badjukov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – M. Potapov, Ljudučin, Kuľomin – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Viktor Gašilov – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 2950