CSKA Moskva – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Čerepovec – Novgorod 4:5 (po pr.) | A. Mytišči – D. Moskva 1:3 (kon.)
Jaroslavľ – Kazaň 4:0 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 4:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Lev – Chabarovsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 1:6 (kon.)
koniec po predl.
Severstaľ Čerepovec
4:5 (0:0, 4:2, 0:2 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 17.01.2014, 16:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia predviedli svoje skúsenosti aj v predĺžení, keď využili chybu v domácej defenzíve. Krasnoslovodcev sa dostal k puku na pravej strane, následne skvelou prihrávkou do medzikružia našiel VLADIMIRA GALUZINA, ktorý urobil parádnu kľučku a pekným švihom prekonal bezmocného Štěpánka. Asistenciu si pripisuje Vadim Krasnoslobodcev.
     
    58:06
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali po fantastickej prihrávkovej kombinácii vyrovnať! Krasnoslobodcev potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne dobrou prihrávkou našiel, ktorý naservíroval puk pred domácu bránu na JARKKA IMMONENA. Ten už svojou jemnou strelou trafil odkrytú domácu svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Vladmir Galuzin a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    52:36
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia síce nevyužili svoju presilovú hru, no napokon dokázali vsietiť kontaktný gól! Krasnoslobodcev nahodil puk z pravej strany na domácu bránu, kde ho gólman Štěpánek zblokoval na pravo od seba. Tam však stál pozorný VLADIMIR GALUZIN, ktorý sa svojou strelou už nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslovodcev a Jevgenij Skačkov.
     
    36:46
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Gólostroj domáceho Severstalu Čerepovec je v druhej tretine poriadne roztočený! Kalašnikov tentokrát potiahol puk na pravý kruh, dobre zakončoval, no gólman Kasutin nedokázal jeho strelu vyraziť do bezpečia. Následne sa k zakončeniu dostal LINUS VIDELL, ktorý z dorážky nedal hosťujúcej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Kalašnikov a Anatolij Nikoncev.
     
    32:12
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci zabrali naplno aj tentokrát a napokon otáčajú priebeh zápasu z 0:2 na 3:2 vo svoj prospech! Obranca Berdnikov tvrdo zakončoval spoza kruhov, no jeho delovku gólman Kovaľ napokon zastavil pred svojimi betónmi. Následne sa k dorážke dostal JEVGENIJ KORVYŠIN, ktorý nedal gólmanovi Kovaľovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Nikolaj Stasenko a Bogdan Kiselevič.
     
    29:34
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci hokejisti dokázali poriadne rozhodiť hosťujúcu defenzívu a vyrovnávajú! Po skvelej prihrávke od Černova sa k puku na ľavej strane dostal LINUS VIDELL, ktorý svojou delovkou z hranice ľavého kruhu našiel medzeru medzi Kovaľovými betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Pavel Černov a Stanislav Kalašnikov.
     
    29:25
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hokejisti domáceho Severstalu Čerepovec dokázali počas presilovej hry vsietiť kontaktný gól. Po skvelej prihrávke z ľavej strany od sa k puku za kruhmi dostal BOGDAN KISELEVIČ, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil gólmana Kovaľa. Asistencie si pripisujú hráči Nikolaj Žerdev a Vadim Berdnikov.
     
    22:10
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia pridávajú v krátkej dobe aj svoj druhý gól a sú v peknom vedení! Po fantastickej prihrávke od Krasnosobodceva z ľavej strany sa k puku na pravom krídle dostal nebránený JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou strelou z pravej nedal domácej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslobodcev a Vladimir Galuzin.
     
    20:15
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hráči hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod sa hneď v úvode druhej tretiny dostávajú do vedenia! Po naozaj fantasticky načasovanej prihrávke z pravej strany od Wolskeho sa k puku na ľavom krídle dostal SAKARI SALMINEN, ktorý svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Štěpánkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Wojtek Wolski a Juuso Hietanen.

    Góly a asistencie: 30. Kiselevič (Žerdev, Berdnikov), 30. Videll (Černov, Kalašnikov), 33. Kovyršin (Stasenko, Kiselevič), 37. Videll (Kalašnikov, Nikoncev) – 21. Salminen (Wolski, Hietanen), 23. Skačkov (Krasnoslobodcev, Galuzin), 53. Galuzin (Krasnoslobodcev, Skačkov), 59. Immonen (Galuzin, Krasnoslobodcev), 62. Galuzin (Krasnoslobodcev)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Artemejev) – Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, Jevsejenkov, Serkin, Kuvajev – Berdnikov, Nikoncev, Stoljarov – Videll, Černov, Žerdev – Kazakovcev, Kovyršin, Bučnevič – Zemčenko, Medvedev, Dedunov
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kovaľ (33. Kasutin) – Hietanen, Chomickij, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Denisov, Badjukov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – M. Potapov, Ljudučin, Kuľomin – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Viktor Gašilov – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 2950