CSKA Moskva – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Čerepovec – Novgorod 4:5 (po pr.) | A. Mytišči – D. Moskva 1:3 (kon.)
Jaroslavľ – Kazaň 4:0 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 4:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Lev – Chabarovsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 1:6 (kon.)
koniec po predl.
Severstaľ Čerepovec
4:5 (0:0, 4:2, 0:2 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 17.01.2014, 16:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení tohto zápasu sme videli suverénny výkon hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktorý úspešne zakončil Vladimir Galuzin. Ten si vychutnal celú domácu defenzívu a aj gólmana Štěpánka.

    Hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod si teda na svoje konto pripisujú už piatu výhru v rade, zatiaľ čo Severstal sa stále trápi, no získal z tohto zápasu aspoň jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:21:42)
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2950 divákov.
     
    Koniec zápasu.
     
    61:12
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia predviedli svoje skúsenosti aj v predĺžení, keď využili chybu v domácej defenzíve. Krasnoslovodcev sa dostal k puku na pravej strane, následne skvelou prihrávkou do medzikružia našiel VLADIMIRA GALUZINA, ktorý urobil parádnu kľučku a pekným švihom prekonal bezmocného Štěpánka. Asistenciu si pripisuje Vadim Krasnoslobodcev.
     
    60:56
    Hosťujúci Immonen nahadzoval puk z pravej strany na bránu gólmana Štěpáneka, no ten ho pre istotu ukryl pod sovjou lapačkou. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    60:10
    V úvode predĺženia sa k puku dostali hokejisti hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktorí sa snažia ihneď takticky zaútočiť.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla poriadnu aktivitu hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod, ktoré dokázalo zásluhou gólu Galuzina v presilovej hre a Immonena v 59. minúte vyrovnať gólový účet tohto stretnutia.

    Podarí sa jednému z tímov skórovať v 5minútovom predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    V závere riadneho hracieho času sú pri puku domáci hokejisti, no už majú príliš málo času na založenie útoku.
     
    59:21
    Badjukov nahodil puk na zadný mantinel, no tam ho dokorčuľovali len domáci obrancovia, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    58:55
    Domáci sa snažia v závere ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no hosťujúca defenzíva je naozaj proti a predvádza skvelý výkon.
     
    58:06
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali po fantastickej prihrávkovej kombinácii vyrovnať! Krasnoslobodcev potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne dobrou prihrávkou našiel, ktorý naservíroval puk pred domácu bránu na JARKKA IMMONENA. Ten už svojou jemnou strelou trafil odkrytú domácu svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Vladmir Galuzin a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    57:54
    Bučnevič preveril Kasutina dobrou strelou z hranice ľavého kruhu, no hosťujúci gólman bol v plnej permanencii a puk zachytil vo svojej hrudnej výstroji.
     
    57:24
    Domáci Dedunov sa dostal k puku na ľavom krídle a následne dobre pálil, no svojou tvrdou strelou nedokázal prekonať pozorného gólmana Kasutina.
     
    56:55
    Hostia majú na vyrovnanie gólového účtu v tomto zápase ešte tri minúty, čo je celkom dosť, no musia zabrať naplno. Momentálne sa domáci bránia bez väčších problémov.
     
    56:27
    Pred gólmana Kasutina sa opäť natlačil domáci Kuvajev, no napokon zakončovať nedokázal, keďže gólman Torpeda mu vypichol puk svojou hokejkou.
     
    55:58
    Hostia majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Momentálne sa im však nedarí nič zaujímavé vymyslieť.
     
    55:20
    Z hranice ľavého kruhu svojou dobrou strelou švihom pálil aktívny Salminen, no jeho delovku gólman Štěpánek videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    54:35
    Zemčenko sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane po prihrávke od Dedunova, no svojou delovkou trafil len veľmi dobre presunutého gólmana Kasutina.
     
    53:55
    Domáci Kazakovcev sa s pukom rýchlo presúval po pravom krídle, následne ho naservíroval na stred pred Kuvajeva, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len betóny pozorného Kasutina.
     
    53:15
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval puk po delovke z ľavej strany od Berdnikova na zadný mantinel.
     
    52:36
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia síce nevyužili svoju presilovú hru, no napokon dokázali vsietiť kontaktný gól! Krasnoslobodcev nahodil puk z pravej strany na domácu bránu, kde ho gólman Štěpánek zblokoval na pravo od seba. Tam však stál pozorný VLADIMIR GALUZIN, ktorý sa svojou strelou už nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslovodcev a Jevgenij Skačkov.
     
    51:53
    Domáci hokejisti sa napokon dokázali vo svojej početnej výhode ubrániť a už hrajú v plnom počte. Hostia sa však stále snažia zdramatizovať priebeh tohto stretnutia.
     
    51:13
    Hostia sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť vo svojej presilovej hre, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po nepresnej strele od Tverdochlebova sa k puku dostal Kiselevič, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary.
     
    50:56
    Torpedo sa dostalo do skvelej gólovej šance, keď sa Wolski natlačil pred gólmana Štěpáneka, následne sa k puku na pravej strane dostal Hietanen a jeho delovka sa stála gólovou! Napokon však gól neplatil kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    50:20
    V úvode presilovej hry hostí sa Torpedu veľmi nedarí. Po nepresnej prihrávke od Immonena sa k puku dostal pozorný Stasenko, ktorý puk vyhodil cez všetky čiary až za bránu gólmana Kasutina.
     
    49:45
    Hostia si zahrajú v početnej výhode – prvá v tomto zápase. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť domáci Ignat Zemčenko.
     
    49:16
    Gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď po tvdej strele pravej časti od Wolskeho dokázal puk zblokovať tesne vedľa svojej brány. Následne pálil Salminen, no hostia chcú intenzívne dorážať, čo sa nepáči domácim hokejistom.
     
    48:55
    Po ďalekom nahodení puku na domácu bránu od Žarkova sme mohli vidieť ďalší dobrý zákrok gólmana Štěpáneka, ktorý zakryl puk svojou lapačkou.
     
    48:18
    Badjukov zakončoval spoza kruhov, no jeho delovka bola zblokovaná len mimo domácej brány. Hostia sa však stále snažia efektívne útočiť.
     
    47:44
    Domáci Videll sa s pukom pretlačil až pred bránu gólmana Kasutina, no napokon bol odstavený pozorným Valentenkom, ktorý skvele zapracoval svojim telom.
     
    47:13
    V tejto chvíli sme mohli vidieť zakázané uvoľnenie hosťujúcich obrancov, po ktorom sa bude vhadzovať napravo od brány gólmana Kasutina.
     
    46:57
    Domáci Černov preveril silu svojej hokejky dobrou strelou z centrálnej časti, no gólman Kasutin odolal aj tentokrát, keď puk svojimi betónmi usmernil k zadnému mantinelu.
     
    46:23
    Na druhej strane sa dobrým zákrokom vyznamenal gólman Kasutin, ktorý po tvrdej strele od Zemčenka z centrálnej časti skvele zapracoval svojimi betónmi a puk zblokoval na zadný mantinel.
     
    45:50
    Gólman Štěpánek opäť skvele zasiahol. Tentokrát vo svojej lapačke zachytil puk po tvrdej strele Žarkova z centrálnej časti. Následne sa bude vhadzovať v kruhu napravo od domácej brány.
     
    45:18
    Kazakovcev potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, no následne sa dostal len za bránu hosťujúceho gólmana Kasutina, kde ho úspešne odstavil pozorný Grigorjev.
     
    44:49
    Gólman Kasutin zaznamenal ďalší skvelý zákrok, keď bol síce tvrdo atakovaný domácim Stoljarovom, no napokon sa nevzdal a dokázal zareagovať na tvrdú strelu Berdnikova z medzikružia. Po krátkom zotavení sa z úderu do prilby Kasutin pokračuje v hre.
     
    44:25
    Gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele z medzikružia od Wolskeho zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    43:58
    Stoljarov chcel zakončovať z ľavého kruhu, no napokon narazil na pozorného Hietanena, ktorý ho od puku bez problémov odstavil. Následne vidíme ďalší útok hosťujúceho Torpeda.
     
    43:22
    Obrancovia hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod majú puk vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Hosťujúci Tverdochlebov však tentokrát nahodil puk len na zadný mantinel.
     
    42:43
    Bučnevič tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila na zadnom mantineli, kde ju gólman Kasutin svojou vyrážačkou úspešne zblokoval.
     
    41:58
    Hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod sú v úvode tretej tretiny oveľa aktívnejší ako ich dnešní súperi z Čerepovca, no zatiaľ sa im nedarí prejsť cez ich dobre rozostavenú defenzívu.
     
    41:26
    Z hranice pravého kruhu nekompromisne zakončoval Grigorjev, no jeho delovka skončila zblokovaná od betónov gólmana Štěpáneka na zadnom mantineli.
     
    40:52
    Galuzin sa dostal k puku na pravej strane, následne prihrával na Krasnoslobodceva, ktorý zakončoval z ľavej strany, no trafil len dobre osadenú výstroj pozorného Štěpánka.
     
    40:06
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Torpeda, ktorí sa okamžite odhodlali zaútočiť. Do zakončenia na ľavej strane sa dostal Immonen, no gólman Štěpánek opäť skvele zapracoval svojimi betónmi.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla poriadnu dávku akcie na ľadovú plochu. Najskôr sa hokejisti hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod dostali po góloch Salminena a Skačkova dostali do dvojgólového vedenia. Následne však domáci zabrali naplno a ich gólostroj v 30. minúte načal Kiselevič, ktorý skóroval v presilovej hre. Už o 9 sekúnd neskôr pridal ďalší gól Videll, ktorý vyrovnal na 2:2. V 33. minúte poslal domácich do vedenia Kovyršin, ktorý vyslal na ľad druhého gólmana hostí – Ivana Kasutina, no aj ten v 37. minúte z hokejky Vidella inkasoval.

    Podarí sa hokejistom hosťujúceho Torpeda v závere zápasu zabrať naplno a zdramatizovať tak tento zápas?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:53
    Salminen sa snažil zakončovať z centrálnej časti, no gólman Štěpánek zasahovať nemusel, keďže Salminenova tvrdá delovka smerovala len tesne vedľa jeho brány.
     
    39:12
    Z ťažkého uhla na pravej strane zakončoval Zemčenko, no gólman Kasutin zasahovať nemusel, keďže puk ešte pred jeho bránou stečovali hokejisti Torpeda do bezpečia na zadný mantinel.
     
    38:38
    Na druhej strane sa musel obracať dnes už veľakrát spomínaný gólman Štěpánek, ktorý tentokrát zachytil puk vo sovjej lapačke po tvrdej strele z ľavej strany od Potapova.
     
    38:13
    Kasutin si na svoje konto pripísal skvelý zákrok betónmi, keď najskôr zneškodnil strelu Stolarjova zo stredovej časti a následne si poradil aj s jeho projektilom vystreleným z ľavej strany.
     
    37:56
    Po nie veľmi dôraznej strele od Salminena z medzikružia gólman Štěpánek zasahovať nemusel, keďže jeho obranca Kiselevič dokázal puk zachytiť a následne s ním zakladá rýchly útok.
     
    37:06
    Z centrálnej časti tentokrát dobre zakončoval Krasnoslobodcev, no gólman Štěpánek bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej výstroji.
     
    36:46
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Gólostroj domáceho Severstalu Čerepovec je v druhej tretine poriadne roztočený! Kalašnikov tentokrát potiahol puk na pravý kruh, dobre zakončoval, no gólman Kasutin nedokázal jeho strelu vyraziť do bezpečia. Následne sa k zakončeniu dostal LINUS VIDELL, ktorý z dorážky nedal hosťujúcej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Kalašnikov a Anatolij Nikoncev.
     
    36:26
    Gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Immonena z centrálnej časti dokázal puk svojou vyrážačkou zblokovať na ochrannú sieť.
     
    35:56
    Puk sa v týchto chvíľach striedavo presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov si nedokáže vytvoriť vážnejšiu gólovú šancu.
     
    35:17
    Bučnevič dobre zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Kasutin videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    34:56
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne zakončoval hosťujúci obranca Valentenko, no jeho tvrdú strelu napokon obrancovia Čerepovca zblokovali na zadný mantinel.
     
    34:16
    Aj gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát vo svojej lapačke zachytil puk po strele z ľavej strany od aktívneho Grigorjeva.
     
    33:52
    Po krátkej komerčnej prestávke sme späť v zápase. Vhadzovať sa bude v strednom pásme, keďže hráči Čerepovca sa pri svojom útoku previnili postavením mimo hry.
     
    33:16
    Žerdev sa dostal do dobrej gólovej šance v medzikruží, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa hosťujúcej brány. Kasutin zasahovať nemusel.
     
    32:58
    Hokejisti domáceho Čerepovca sú opäť pri puku a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Po dobrej strel ez pravej strany od Černova však puk skončil len mimo Kasutinovej brány.
     
    32:12
    Do brány hosťujúceho Torpeda nastupuje namiesto gólmana Vitalija Kovaľa brankár Ivan Kasutin.
     
    32:12
    Tréner hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod si vyžiadal oddychový čas!
     
    32:12
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci zabrali naplno aj tentokrát a napokon otáčajú priebeh zápasu z 0:2 na 3:2 vo svoj prospech! Obranca Berdnikov tvrdo zakončoval spoza kruhov, no jeho delovku gólman Kovaľ napokon zastavil pred svojimi betónmi. Následne sa k dorážke dostal JEVGENIJ KORVYŠIN, ktorý nedal gólmanovi Kovaľovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Nikolaj Stasenko a Bogdan Kiselevič.
     
    31:39
    Žerdev sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no gólman Kovaľ bol napokon jasne proti, keď dobre vykorčuľoval a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia.
     
    30:52
    Domáci Berdnikov sa dostal k puku na pravej strane, následne ho však iba nahodil na zadný mantinel, kde sa k nemu dostali obrancovia Torpeda.
     
    30:13
    Hokejisti domáceho Severstalu Čerepovec sú po vyrovnávajúcom góle naozaj poriadne nabudení a snažia sa dostať do vedenia. Hosťujúca defenzíva je však v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    29:34
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci hokejisti dokázali poriadne rozhodiť hosťujúcu defenzívu a vyrovnávajú! Po skvelej prihrávke od Černova sa k puku na ľavej strane dostal LINUS VIDELL, ktorý svojou delovkou z hranice ľavého kruhu našiel medzeru medzi Kovaľovými betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Pavel Černov a Stanislav Kalašnikov.
     
    29:25
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hokejisti domáceho Severstalu Čerepovec dokázali počas presilovej hry vsietiť kontaktný gól. Po skvelej prihrávke z ľavej strany od sa k puku za kruhmi dostal BOGDAN KISELEVIČ, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil gólmana Kovaľa. Asistencie si pripisujú hráči Nikolaj Žerdev a Vadim Berdnikov.
     
    28:53
    Domáci sa usadili v útočnom pásme, no napokons a im nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť. Hosťujúca defenzíva je v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    28:21
    Domácim hokejistom sa nedarí ani v presilovej hre. Po nepresnej prihrávke od Berdnikova sa k puku dostal pozorný Hietanen, ktorý poslal puk do bezpečia cez všetky čiary.
     
    27:38
    Na rad prichádza presilová hra pre domáci Severstal Čerepovec. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Ljudučin.
     
    27:22
    Hostia sa snažia s pukom presadiť rýchlym únikom cez stredné pásmo, no zatiaľ sa im nedarí prekonať defenzívu domáceho Čerepovca aj potretíkrát.
     
    26:47
    Hosťujúce Torpedo v týchto chvíľach predvádza naozaj skvelý herný výkon, keď sa snaží zatlačiť svojich súperov pred vlastnú bránu. Tentokrát sa však domáci oslobodili a po strele Kiseleviča z pravej strany len oprášili Kovaľovu lapačku.
     
    26:12
    Gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát po strele z ľavej strany od aktívneho Potapova dokázal zachytiť puk medzi svojimi betónmi. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    25:56
    Hostia majú puk vo svojej moci v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Tentokrát spoza ľavého kruhu dobre pálil Bernackij, no jeho projektil skončil len v Štěpánkovej lapačke.
     
    25:21
    Kazakovcev tvrdo zakončoval spoza praévho kruhu, no jeho delovku gólman Kovaľ videl a s veľkým prehľadom zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    24:40
    Tverdochlebov potiahol puk po ľavom krídle až k domácej bráne, následne dobre zakončoval, no jeho projektil gólman Štěpánek videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    24:13
    Na druhej strane sa do dobrej gólovej šance v centrálnej časti dostal Videll, no jeho delovka z centrálnej časti napokon skončila len na betónoch gólmana Kovaľa, ktorý dokázal puk ešte aj rýchlo rozohrať.
     
    23:56
    Domáci hokejisti si tentokrát poriadne nerozumeli vo svoje útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány domáceho Čerepovca.
     
    23:21
    Gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď si tentokrát poradil so strelou z ľavej strany od Immonena, ktorú zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    22:50
    Domáci Severstal Čerepovec je po dvoch inkasovaných góloch v úvode druhej tretiny poriadne otrasený. Hostia však stále útočia a snažia si navýšiť svoj sľubný náskok.
     
    22:10
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia pridávajú v krátkej dobe aj svoj druhý gól a sú v peknom vedení! Po fantastickej prihrávke od Krasnosobodceva z ľavej strany sa k puku na pravom krídle dostal nebránený JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou strelou z pravej nedal domácej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslobodcev a Vladimir Galuzin.
     
    21:38
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil Skačkov, no gólman Štěpánek bol v strehu a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia mimo svojej brány.
     
    20:49
    Hostia sú po prvom vsietenom góle pri ofenzívnej chuti a snažia si navýšiť svoj náskok. Domáci Čerepovec sa však stále nevzdáva a puk má na svojich hokejkách bez väčších problémov.
     
    20:15
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hráči hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod sa hneď v úvode druhej tretiny dostávajú do vedenia! Po naozaj fantasticky načasovanej prihrávke z pravej strany od Wolskeho sa k puku na ľavom krídle dostal SAKARI SALMINEN, ktorý svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Štěpánkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Wojtek Wolski a Juuso Hietanen.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu síce góly nepriniesla, no hráči oboch tímov predviedli hneď niekoľko zaujímavých gólových šancí. Gólmani Štěpánek a Kovaľ síce mali pomerne veľa práce, no aj po tých najväčších šanciach súperov si dokázali udržať čisté konto. Tento bezgólový výsledok hovorí najmä o tom, že dnes môžeme vidieť skvelú defenzívnu činnosť na oboch stranách.

    Podarí sa jednému z tímov vsietiť gól v druhej tretine a následne si svoj tesný náskok aj udržať?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:56
    V závere prvej tretiny môžeme vidieť rýchly útok domáceho Čerepovca založeného spoza Štěpánkovej brány, ktorý má však už veľmi málo času na svoje úspešné predvedenie.
     
    19:21
    Ljudučin hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany Kuľomina, ktorý stál v medzikruží, no ten sa napokon nedokázal uvoľniť spod domácej defenzívy a k puku sa už nedostal.
     
    18:56
    Puk sa presúva zo strany na stranu. Oba tímy sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť a vsietiť gól, no momentálne sa ani jednému z nich veľmi nedarí.
     
    18:10
    Kovyršin sa snažil s pukom presadiť únikom po ľavom krídle, no nepodarilo sa mu to. Pozorný hosťujúci obranca Denisov ho od puku bez problémov odstavil.
     
    17:50
    Gólman Kovaľ si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď si tentokrát poradil so strelou z hokejky Žerdeva, ktorý nekompromisne pálil na hranici ľavého kruhu.
     
    17:22
    Hostia majú puk vo svojej moci v útočnom pásme, kde si ho prihrávajú, no tentokrát si poriadne nerozumeli. Po dobrej prihrávke od Krasnoslobodceva sa k zakončeniu mohol dostať Galuzin, no v medzikruží nedokázal spracovať puk.
     
    16:50
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo zakončoval Chomickij, no jeho tvrdý projektil napokon minul priestor domácej brány. Domáca defenzíva v týchto chvíľach predvádza naozaj skvelý výkon.
     
    16:15
    Stoljarov tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho pekná strela švihom nedokázala prekonať gólmana Kovaľa, ktorý opäť skvele zapracoval svojimi betónmi.
     
    15:53
    Hietanen zakončoval tvrdo z hranice ľavého kruhu, no gólman Štěpánek si udržal svoje čisté konto aj v tejto chvíli, keď puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    15:24
    Hokejisti hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú, no momentálne sa nevedia dostať do zaujímavejšieho zakončenia.
     
    14:50
    Kovaľ zachránil svoj tím skvelými zákrokmi hneď dvakrát! Najskôr si poradil s dobrou strelou od Černova z ľavej strany a následne puk po strele z centrálnej časti od Žerdeva zblokoval svojou vyrážačkou na zadný mantinel.
     
    14:13
    Štěpánek si na svoje konto pripísal hneď ďalší dobrý zákrok, keď si tentokrát poradil so strelou od Ljudučina z ľavej strany.
     
    13:56
    Po krátkej komerčnej prestávke sme sa opäť vrátili k hre v tomto zápase. Tentokrát sa k zakončeniu na pravej strane dostal aktívny Kuľomin, no gólman Štěpánek bol jasne proti a puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    13:27
    Domáci útočník Zemčenko sa dostal do zakončenia na hranici pravého kruhu, nakorčuľoval si pred gólmana Kovaľa a tvrdo zakončoval, no jeho projektil skončil len vo výstroji ochrancu hosťujúcej svätyne.
     
    12:58
    Badjukov to skúšal aj tentokrát, no z centrálnej časti. Jeho projektil však skončil len tesne vedľa brány gólmana Štěpáneka po teči domáceho obrancu Kalašnikova.
     
    12:24
    Hosťujúci Badjukov tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no jeho nekompromisný príklep napokon len minul priestor domácej brány. Štěpánek teda zasahovať nemusel.
     
    11:56
    Domáci Bučnevič potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, no následne ho len bekhendovo nahodil na zadný mantinel, kde sa k nemu dostal pozorný obranca Torpeda – Chomickij.
     
    11:23
    Po peknej prihrávke od Černova sa do zakončenia dostal Stasenko, no jeho tvrdá strela z pravej strany napokon skončila len v moci gólmana Kovaľa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    10:55
    Puk sa v tejto chvíli nachádza v území stredného pásma, kde ho majú vo svojej moci hráči domáceho Čerepovca. Tí sa snažia takticky zaútočiť.
     
    10:24
    K puku sa na pravej strane dostal aktívny Immonen, no ten napokon nedokázal zakončovať. Pozorný domáci obranca Stasenko ho od puku odstavil a následne ho vyhodil do stredného pásma.
     
    09:49
    Hosťujúci hokejisti si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii, keďže sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od Kovaľovej brány.
     
    09:18
    Medvedev sa snažil prihrávať pred bránu gólmana Kovala z ľavej strany, no nepodarilo sa mu to. Puk neprešiel cez pozorného obrancu Bernackeho.
     
    08:55
    Kovyršin sa chcel s pukom presadiť po ľavom krídle, no napokon sa puk dostal len mimo ľadovej plochy. Na rad prichádza vhadzovanie v strednom pásme, konkrétne v stredovom kruhu.
     
    08:17
    Kuľomin sa dostal k puku na pravej strane za pravým kruhom, následne ho nahodil na zadný mantinel, no obrancovia domáceho Čerepovca boli v strehu a puk zachytili na svojich hokejkách.
     
    07:53
    Po peknej prihrávke od Žerdeva sa k zakončeniu na pravej strane dostal Videll, no ten svojim pekným švihom neprekonal betóny dobre postaveného gólmana Štěpáneka.
     
    07:16
    Domáci Stoljarov potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no pri bočnom mantineli ho napokon zastavili hosťujúci obrancovia na čele s pozorným Hietanenom.
     
    06:49
    Badjukov sa dostal do zakončenia na pravej strane, no neprekonal betóny hosťujúceho gólmana Kovala. Následne sa snažil aj dorážať, no proti hosťujúcej defenzíve sa mu to už nepodarilo.
     
    06:19
    Po krátkej komerčnej prestávke sme späť v zápase. Tentokrát sme mohli vidieť dobrú šancu hosťujúceho Skačkova na pravej strane, no tento hosťujúci útočník napokon nedokázal prekonať Štěpánkove betóny.
     
    05:52
    Bučnevič sa dostal k puku za ľavým kruhom, následne svojou skvelou prihrávkou našiel Kazakovceva, ktorý si nakorčuľoval až pred gólmana Kovala, no z dobrej streleckej pozície na ľavej strane ho napokon nedokázal prekonať. Ochranca novgorodskej svätyne dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    05:21
    Gólman Koval si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď si tentokrát poradil so strelou z medzikružia od Vidella. Následne sa bude vhadzovať po ľavej ruke tohto brankára.
     
    04:56
    Ljuducin potiahol puk po pravom krídle až pred bránu domáceho gólmana Štěpáneka, následne ho nahodil na jeho bránu, no toto jemné bekhendové zakončenia gólman Štěpánek bez problémov zblokoval do bezpečia.
     
    04:26
    Domáci Nikoncev napriahol svoju hokejku v medzikruží, no jeho tvrdý projektil nedokázal prekvapiť pozorného gólmana Kovala, ktorý dobre zakročil svojou vyrážačkou.
     
    03:58
    Domáci Kalašnikov nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná Kovalovými betónmi len na zadnom mantineli.
     
    03:29
    Domáci sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Zatiaľ sa im však nedarí vytvoriť si potrebnú útočnú akciu.
     
    02:55
    Z ľavej strany dobre pálil hosťujúci Žarkov, no jeho tvrdý projektil skončil len mimo domácej brány. Gólman Štěpánek teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    02:25
    Domáci Zemčenko potiahol puk až za bránu gólmana Kovala, no napokon si poriadne nerozumel so svojimi spoluhráčmi a puk poslali len na hokejku pozorného hosťujúceho obrancu Valentenka.
     
    01:43
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil domáci Kazakovcev, no jeho tvrdú strelu gólman Koval videl veľmi dobre a puk dokázal skrotiť vo svojej hrudnej výstroji.
     
    01:24
    Momentálne majú puk vo svojej moci za domáciu bránou hokejisti Čerepovca, ktorí sa snažia z tejto pozície založiť útok. Hostia sú však pozorní a intenzívne forčekujú.
     
    00:38
    Domáci Videll nahadzoval puk z ľavej strany na bránu hosťujúceho Torpeda, no gólman Koval bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej výstroji.
     
    00:21
    Domáci gólman Štěpánek si na svoje konto pripísal hneď prvý dobrý zákrok, keď po dobrej strele z ľavej strany od Salminena zachytil puk vo svojej dobre osasdenej lapačke.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pomaly, ale isto nastupujú na ľadovú plochu hráči oboch tímov. O niekoľko minút sa zápas bude môcť začať, no samozrejme ešte predtým si vypočujeme hymnu ruskej federácie.
     
    Úvodné zostavy:

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Artemejev) – Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, Jevsejenkov, Serkin, Kuvajev – Berdnikov, Nikoncev, Stoljarov – Videll, Černov, Žerdev – Kazakovcev, Kovyršin, Bučnevič – Zemčenko, Medvedev, Dedunov

    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kovaľ (33. Kasutin) – Hietanen, Chomickij, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Denisov, Badjukov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – M. Potapov, Ljudučin, Kuľomin – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Viktor Gašilov – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 45. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Ice-Palace v Čerepovci, kde proti sebe od 16:00 SEČ nastúpia tímy Severstal Čerepovec a HC Torpedo Nižnij Novgorod.

    Domáci Severstal Čerepovec sa po 44 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej jedenástej priečke západnej konferencie so zuskom 55 bodov a gólovým skóre 95:117 za 18 výhier (4 mimo riadneho hracieho času) a až 26 prehier (5 mimo riadneho hracieho času). Pred Severstalom momentálne na desiatej priečke sídli slovenský účastník KHL – bratislavský Slovan s jednobodovým náskokom a za Severstalom na dvanástej priečke Spartak Moskva so stratou troch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho Severstalu Čerepovec v Kontinentálnej hokejovej lige, výhra (3:2 na ľade tímu HK Sibir Novosibirsk) – výhra (2:1 po samostatných nájazdoch na ľade tímu Metallurg Novokuzneck) – prehra (1:4 vonku proti nováčikovi KHL – Admiralu Vladivostok) – výhra (3:1 vonku proti Amuru Chabarovsk) – prehra (1:2 v domácom prostredí proti tímu Ak Bars Kazaň), jasne hovorí o tom, že v poslednej dobe hráči Čerepovca zaberajú na plné obrátky a snažia sa vybojovať si postup do play-off KHL.

    Hosťujúci tím Torpedo Nižnij Novgorod sa po 44 odohraných zápasoch momentálne nachádza na piatej priečke východnej konferencie so ziskom 76 bodov a gólovým skóre 124:97 za 26 výhier (5 mimo riadnej hracej doby) a 18 prehier (3 mimo riadnej hracej doby). Pred Torpedom Nižnij Novgorod momentálne na štvrtej priečke sídli tím Salavat Julajev Ufa s náskokom piatich bodov a za Torpedom na šiestej priečke Avtomobilist Jekaterinburg s trojbodovou stratou (dva odohrané zápasy viac ako Torpedo).
    Aktuálna zápasová bilancia hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod v Kontinentálnej hokejovej lige, prehra (4:5 na domácom ľade proti Jugre Chanty-Mansijsk) – výhra (5:3 v domácom prostredí proti Avangardu Omsk) – výhra (7:2 doma proti kazašskému Barysu Astana) – výhra (5:4 vonku proti Atlantu Mytišči) – výhra (4:1 vonku proti Lokomotivu Jaroslavľ), jasne hovorí o tom, že hráči Torpeda Nižnij Novgorod sú vo skvelej hernej forme a dokážu vyhrať nad kádrami s rôznym hráčskym obsadením.

    Podarí sa hokejistom domáceho Severstalu zabojovať naplno v domácom prostredí a pripísať si tak dôležité body v hre o postup do play-off alebo si hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod pripíšu na svoje konto už piatu výhru v rade?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Góly a asistencie: 30. Kiselevič (Žerdev, Berdnikov), 30. Videll (Černov, Kalašnikov), 33. Kovyršin (Stasenko, Kiselevič), 37. Videll (Kalašnikov, Nikoncev) – 21. Salminen (Wolski, Hietanen), 23. Skačkov (Krasnoslobodcev, Galuzin), 53. Galuzin (Krasnoslobodcev, Skačkov), 59. Immonen (Galuzin, Krasnoslobodcev), 62. Galuzin (Krasnoslobodcev)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Artemejev) – Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, Jevsejenkov, Serkin, Kuvajev – Berdnikov, Nikoncev, Stoljarov – Videll, Černov, Žerdev – Kazakovcev, Kovyršin, Bučnevič – Zemčenko, Medvedev, Dedunov
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kovaľ (33. Kasutin) – Hietanen, Chomickij, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Denisov, Badjukov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – M. Potapov, Ljudučin, Kuľomin – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Viktor Gašilov – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 2950