NY Rangers – Detroit 1:0 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:4 (2:3 po s.n.) | Ottawa – Montreal 4:5 (po pr.)
Tampa Bay – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – San Jose 0:3 (kon.) | St. Louis – LA Kings 1:4 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:1 (kon.) | Dallas – Boston 2:4 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:5 (kon.)
Colorado – NJ Devils 2:1 (2:0 po s.n.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.)
po s.n. (2:0)
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 – 0:0)
New Jersey Devils
cz Piatok 17.01.2014, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche.
    O vítěznou branku se v samostatných nájezdech postaral MATT DUCHENE.
     
    Jako třetí domácí hráč se rozjel k nájezdu O´Reilly, který se trefil nad rameno Schneidera, a rozhodnul, tak o tom, že bonusový bod zůstane v Denveru – 2:0.
     
    Který si krásně vymíchal Schneidera a následně poslal puk mezi jeho betony – 1:0.
     
    64:38
    Domácí se hnali tři na jednoho. Celou akci zakončil svou střelou O´Reiley, ale Schneider si dokázal pohlídat i tuto střelu domácího útočníka.
     
    62:13
    Zajac a Jágr ujížděli dva na jednoho a první jmenovaný předložil svému spoluhráči gólovou přihrávku, ale to by nesměl být v bráně Avs Varlamov, který si na střele Jágra přímo pochutnal svou lapačkou.
     
    48:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Gelinas vrátil puk na modrou čáru Merrilovi, který nahrál na pravou stranu ANDREJI LOKTJONOVI, a ten srovnává svou střelou stav utkání. Asistence: Jon Merill, Eric Gelinas.
     
    46:20
    Tak to byla obrovská šance Eliáše, který měl na hokejce vyrovnávající branku utkání! Varlamov však proti českému útočníkovi předvedl skvělý zákrok, a drží tak stále naděje domácích na vítězství.
     
    42:51
    Bryan Wilson (COL) poslal před svou brankou k ledu Zubruse, a hlavní rozhodčí jej tak vylučuje na dvě minuty za krosček.
     
    36:32
    Ve vlastním oslabení nebezpečně ohrozil Varlamova Henrique, který se nakonec dostal ke dvěma zakončením, ale obě dokázal domácí brankář zlikvidovat.
     
    36:09
    Matt Duchene dostal na pravé straně dostatek prostoru, abych si nachystal svou střelu, se kterou následně orazítkoval tyč za Schneiderem.
     
    34:42
    Ponechaná výhoda je u konce a na trestnou lavici míří hostující Andrei Loktionov (NJD) na dvě minuty za sekání.
     
    31:56
    Mcleod předložil krásnou přihrávku před bránu Landeskögovi, který svým zakončením netrefil bránu Devils jen o pár centimetrů!
     
    31:27
    A špatná přesilovka vyvrcholila v únik O´Reileyho, kterého zastavil svým faulem Eric Gelinas (NJD), který je tak potrestán dvouminutovým trestem.
     
    23:30
    Salvador namazal svou přihrávkou hostujícímu MacKinnonovi, který však ze skvěle pozice minul hostující bránu. Domácí útočník se však dostal i k odraženému puku, ale jeho následné zakončení již Schneider zvládnul chytit.
     
    12:20
    Máme tu však první vyloučení v utkání, když na dvě minuty na trestnou lavici míří český útočník Patrik Eliáš za podražení, a Avs tak budou hrát svou první přesilovou hru.
     
    11:01
    Tak teď mělo Colorado hodně štěstí, protože Zajac se dostal do dvou zakončení, když první ještě dokázal zlikvidovat Varlamov, ale dorážka hostujícího hráče již orazítkovala brankovou konstrukci za ruským brankářem.
     
    08:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bordeleau dostal puk za bránu Devils, odkud se snažil adresovat svou přihrávku před Schneidera, kde byl zcela osamocený RYAN O´REILLY, který posílá svou střelou Avs do vedení. Asistence: Patrick Bordeleau, Brad Malone.
     
    00:46
    Ihned první střela v utkání, kterou vypustil z levé strany na Schneidera Mitchell končí na pravé tyči hostující brány!

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 9. O´Reilly (Bordeleau, Malone), rozh. náj. Duchene – 49. Loktionov (Merill, Gelinas)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Benoit, Wilson, Holden, Barrie, Stollery – O´Reilly, Duchene, McGinn – Landeskög, MacKinnon, Mitchell – Mcleod, Cliche, Talbot – Malone, Bordeleau.
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Greene, Fayne, Salvador, Volchenkov, Merill, Židlický – Zubrus, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Carter, Eliáš, Josefson – Gionta, Bernier.

    Rozhodca: L'Ecuyer, O'Halloran – Lazarowich, Mach.

    Diváci: 14090