Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HK Skalica
Piatok 17.01.2014, 18:00 • Easton Aréna Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Skalica dala gól!
    Výtavná akcia. Preisinger do druhej vlny na Staňa, ten potiahol puk doľava, neulakomil sa a prihral na druhú tyč voľnému RENÉMU ŠKOLIAKOVI, a ten do prázdnej brány dáva zápasu zápletku a náboj.
    Asistencia: Staňo, Preisinger.
     
    46:04
    Piešťany dali gól!
    A podarilo sa im to až pri čiastočnom prestriedaní. V pokračujúcom tlaku dostal pekný puk od Hamráka Saliji, z otočky triafa len Romančíka, ten mal však tú smolu, že puk sa odrazil priamo na hokejku JÁNA ROMÁNKa, ktorý nemal problém do poloprázdnej bránky trafiť.
    Asistencia: Saliji, Hamrák.
     
    32:18
    Piešťany dali gól!
    Výborné striedanie Havranov ale predsa len končí gólom, keď si PATRIK LUŠŇÁK položil Romančíka, počkal na ideálny moment a zavesil pod brvno. Veľký podiel na góle má aj Holovič, ktorý pekne podržal puk, kým domáci striedali. A znova to bol gól pri signalizovanom treste.
    Asistencia: Drgoň.
     
    26:32
    Skalica dala gól!
    Počas signalizovaného trestu sa puk dostal k stálici Záhorákov, TIBOROVI KUTÁLKOVI, ktorý za pravým kruhom napriahol, zavrel oči a bombou prestrelil Tomeka. A je vyrovnané. Signalizovaný trest sa pochopiteľne ruší, na radosť hlavne hostí.
    Bez asistencie.
     
    07:25
    Piešťany dali gól!
    PATRIK LUŠŇÁK svoj nájazd premenil, keď si pred Romančíkom pribrzdil, naznačil pohyb do prava a ponad vyrážačku skóroval.

    Vlado Zimányi


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Lušňák, 33. Lušňák (Drgoň), 47. Románek (Saliji, Hamrák) – 27. Kutálek, 55. Školiak (Staňo, Preisinger)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Brňák, Rais, Stupka, Holovič, Lušňák – Drgoň, Hruška, Nemec (A), Mišura, Melichárek (A) – Filip (C), Bučka, Chylo, Hamrák, Saliji – Biro, Škadra, Románek, Peško, Haring
    Tréner: M. Klement

    HK Skalica: Romančík P. – Barák, Vyrúbalík, Lažo (C), Školiak, Preisinger – Jankovič, Mikéska, Obdržálek, Stieler, Sloboda M. – Srnec, Staňo, Kutálek, Mráz B., Šátek – Šohajda, Krejčiřík, Romančík M., Novák, Kropáč
    Tréner: A. Výboh

    Rozhodca: Jura, Kubuš – Kacej, Orolín