Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
HKM Zvolen
Piatok 17.01.2014, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Trenčín dal gól!
    Hosťom hra vabank nevyšla, v strednom pásme stratili puk, Troliga ho posunul PETROVICKÉMU a ten spoza modrej trafil opustenú bránku.
     
    54:26
    Dukla nevyužila ďalšiu tutovku. Šišovský šikovne posunul do voľného priestoru Klímovi, ten skúsil blafák, ale netrafil bekhendom bránu.
     
    52:15
    Nemčík sa od modrej preháčkoval medzi kruhy, tam mu puk vypichli, no ešte ho získal pred bránkou Šišovský. Jeho strelu z otočky Šimko vyrazil.
     
    46:15
    Dukla teraz dominuje na ľade, ďalšiu tutovku mal pred brankárom hostí Kútny, ale jeho koncovka neprešla za chrbát Šimka.
     
    45:48
    Trenčín dal gól!
    Dukla podnikla protiútok, za kruhmi ostal nekrytý MIKULA, ktorému poslal puk Petrovický. Mikula švihom trafil ľavý horný roh bránky!
     
    44:58
    Po Habšudovej strele sa puk odrazil do brejku Síkelovi, toho v poslednej chvíli pred Lašákom dostihol Nemčík a prekazil mu koncovku.
     
    43:47
    Trenčín dal gól!
    Prvý útok Dukly roztočil kombináciu v útočnom pásme, Komínek poslal na modrú, kde sa do puku oprel BOBČEK a trafil pravý horný roh Šimkovej brány.
     
    43:22
    Brabenec, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    40:17
    Troliga, Dukla, 2 min – krosček
     
    32:33
    Výborná akcia hostí. Za bránku to ťahal Bortňák, šikovne zadovkou spoza nej prihral Škvaridlovi. Ten z prvej zakončoval, ale Lašák prečítal úmysel súpera a sklzom sa dostal naspäť k žrdke a pokryl dorážku.
     
    31:10
    Chovan sa pred bránkou nepretlačil ku koncovke, vzápätí však dostal dobrý puk Pokovič a švihom mieril do pravého horného rohu. Lašák vystrelil lapačku a puk v nej ukryl.
     
    30:35
    Tlak Dukly narastá. Ďalšiu tutovku spálil pred Šimkom Mikula po Petrovického prihrávke. Brankár hostí stlmil puk a ten ostal skackať pri žrdke.
     
    28:41
    Hudec dostal puk v strednom pásme, zrýchlil a povedľa obrancu sa dostal do tretiny súpera. Jedovku z ľavej strany Šimko vyrazil pred seba, snažil sa rybičkou skočiť po puku, ale skôr bol pri ňom Šišovský. Klepol do ležiaceho puku a ten preskočil gólmana a z výšky padol na hornú žrdku.
     
    23:51
    Zvolen, 2 min, príliš veľa hráčov
     
    18:29
    Obšut, Zvolen, 2 min – seknutie
     
    13:43
    Pozník, Dukla, 2 min – padnutie na puk
     
    11:57
    Buc spoza brány našiel medzi kruhmi nabehnutého Klímu, ten z prvej nastrelil len Šimka.
     
    06:48
    Síkela, Zvolen, 2 min – nebez.hra so zdvih.hokejkou
     
    03:57
    Mikula, Dukla, 2 min – seknutie
     
    00:52
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania využili presilovku expresne rýchlo. Vyhrali vhadzovanie a tvrdou ranou sa presadil OBŠUT.
     
    00:49
    Mikula, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    00:45
    Dukla zachytila rozohrávku súpera, Kútny sa rútil sám na Šimka, ale blafák zakončil len do tela zvolenského gólmana.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 44. Bobček (Komínek, Mikula), 46. Mikula (Petrovický), 60. Petrovický (Troliga, Novajovský) – 1. Obšut (Brabenec)


    HK DUKLA Trenčín: Lašák – Pozník, Bobček, Novajovský, P. Čerešňák, Habšuda, Nemčík, Ryzák – O. Mikula, Petrovický, Komínek – Kútny, Troliga, Buc – D. Hudec, T. Klíma, P. Šišovský – J. Šimíček, O. Rusnák, T. Lipták – Nemček. Tréner: M. Staš
    HKM Zvolen: Šimko – Obšut, Pokovič, Pichnarčík, Hraško, Ťavoda, Mucha, Pospíšil – P. Zuzin, Brabenec, M. Chovan – Podkonický, M. Jurík, Baláž – Síkela, Bortňák, Škvaridlo – Puliš, Čanky, Martin Ďaloga – Ľ. Zuzin. Tréner: J. Šupler

    Rozhodca: Jonák, Novák – J. Tvrdoň, Výleta

    Diváci: 1392