Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Catania – Hellas Verona 0:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:0 (3:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Sobota 14.12.2013, 18:30 • Juventus Stadium, Turín (Taliansko) • Talianska Seria A
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    87
    Domáci mohli vsietiť už svoj piaty gól! Po ukážkovej prihrávke od De Ceglieho z pravej strany sa do zakončenia mohol dostať Padoin, no ten sa pošmykol a padol na zem.
     
    86
    Po skvelom centri z ľavej strany od Marroneho sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gazzola, no jeho projektil napokon minul priestor Buffonovej brány.
     
    75
    Aj hosťujúci tréner strieda potretíkrát. Namiesto Flora Florresa nastupuje do hry oddýchnutý Masucci.
     
    75
    Domáci tréner Conte posiela na trávnik posledné striedanie. Namiesto Vidala nastupuje do hry oddýchnutý Padoin.
     
    74
    Quagliarella preveril pozornosť gólmana Pegola dobrou volejovou strelou z otočky na hranici hosťujúceho pokutového územia, no napokon minul jeho bránu.
     
    72
    Juventus bol opäť v skvelej gólovej šanci! Quagliarella vybojoval loptu na pravej strane, následne ju prihral do stredu pred Asamoaha, no ten sa napokon nedokázal otočiť k lopte potrebne rýchlo a hosťujúci Bianco odkopol loptu na rohový kop.
     
    71
    Aj hosťujúci tréner Di Francesco strieda podruhýkrát. Namiesto Magnanelliho nastupuje do hry oddýchnutý Chibsah.
     
    70
    Domáci tréner Conte posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto trojgólového Téveza nastupuje do hry oddýchnutý Quagliarella.
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    Je to tu! CARLOS ALBERTO TÉVEZ opäť ukázal svojim súperom, že presne vie, kde má pri útočných akciách svojho tímu stáť a zavŕšil hetrik v zápase! Po skvelej prihrávke od Islu z pravej strany Tévez prebral loptu v centrálnej časti a nedal gólmanovi Pegolovi svojou tvrdou strelou pod jeho telo žiadnu šancu.
     
    65
    Domáci Asamoah bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Longhim v centrálnej časti vo vzdialenosti približne 38 metrov. Po krátkom bolestivom výraze sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    61
    Priamy kop odišiel zahrávať spomínaný Floro Florres, no jeho delovka napokon smerovala len nad bránu gólmana Buffona, ktorý zasahovať nemusel.
     
    59
    Sassuolo sa dostalo do skvelej gólovej šance! Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Flora Florresa sa do zakončenia v centrálnej časti dostal Antei, no jeho delovka napokon smerovala len mimo domácej brány!
     
    56
    Aj domáci tréner Conte posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Pelusa nastupuje do hry oddýchnutý De Ceglie.
     
    51
    Tréner hosťujúceho Sassuola Di Francesco posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Kurtiča nastupuje do hry oddýchnutý Zaza.
     
    45+
    Nadstavuje sa jedna minúta!
     
    45
    Juventus Turín dal gól!
    Tak s kvalitným herným prejavom hosťujúcej defenzívy som to tentokrát poriadne zariekol. Po obrovskej chybe hosťujúceho Bianca, ktorý len veľmi zle prihrával na gólmana Pegola sa k lopte dostal CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý svojou fintičkou prekonal aj gólmana Pegola a následne trafil prázdnu bránu hostí.
     
    43
    Asamoah ukázal svojim súperom svoje herné kvality, keď sa pretlačil cez troch obrancov Sassuola na ľavej strane a následne prihrával na pravé krídlo pred Pelusa. Jeho delovku však gólman Pegolo videl dobre a svojimi rukami ju vyrazil do bezpečia!
     
    41
    Tévez obdržal nepríjemný zásah ramenom do oblasti tváre pri súboji proti Missirolimu. Po chvíli sa však domáci kanonier pozviechal a bude pokračovať v hre.
     
    39
    Tévez loptu nekompromisne odpálil z priameho kopu, no gólman Pegolo vystihol jeho úmysel a loptu svojimi rukami vyrazil z pravého horného rohu svojej brány na rohový kop!
     
    38
    Pogba sa rýchlo presúval cez stred, no napokon narazil na pozorného Marzoratiho, ktorý ho od lopty odstavil, no len za cenu faulu. Na rad prichádza priamy kop pre domácich zo vzdialenosti približne 23 metrov v centrálnej časti!
     
    37
    Po fantastickom centri z pravej strany od Téveza sa do hlavičkového zakončenia dostal Asamoah, no ten z ľavej strany len veľmi tesne minul bránu gólmana Pegola.
     
    32
    Priamy kop hostí odišiel zahrávať Kurtič, no jeho tvrdý strieľaný center napokon gólman Buffon videl veľmi dobre a loptu dokázal vyboxovať mimo domáceho pokutového územia.
     
    31
    Domáci Bonucci sa previnil tvrdým faulom pri prieniku hosťujúceho Missiroliho po ľavom krídle a následne uvidíme priamy kop vo vzdialenosti približne 25 metrov vľavo.
     
    28
    Juventus Turín dal gól!
    Juventus sa po skvele zahranom priamom kope z kopačky Téveza dostáva do dvojgólového vedenia! Tévez odcentroval loptu z pravej strany do centrálnej časti, kde sa k hlavičkovému zakončeniu prebojoval FEDERICO PELUSO, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu.
     
    27
    Domáci Llorente bol tentokrát tvrdo faulovaný pri svojom prieniku na pravom krídle a vybojoval tak priamy kop, ktorý zahrá vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo Tévez.
     
    19
    Aj domáci futbalisti obdržali žltú kartu. Previnilcom bol tentokrát Peluso, ktorý nekompromisným útočným sklzom zozadu zložil k zemi Gazzolu.
     
    15
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci Turínčania sa po skvelej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Vidal si urobil priestor na pravej strane hosťujúceho pokutového územia po skvelej prihrávke od Llorenteho, následne zakončil, no gólman Pegolo jeho strelu zblokoval naľavo od seba. Do tohto priestoru si skvele nabehol CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý z dorážky nedal hosťujúcemu gólmanovi žiadnu šancu.
     
    12
    Následný priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov, mierne vľavo odišiel zahrávať Vidal, no jeho prízemná delovka napokon len tesne minula priestor hosťujúcej brány.
     
    11
    Hlavný rozhodca Bergonzi vytiahol aj prvú žltú kartu v dnešnom zápase. Tentokrát sa tvrdým faulom na unikajúceho Pelusa po ľavom krídle previnil Magnanelli, ktorý predviedol tvrdý sklz.
     
    10
    Turínčania rozohrali tento priamy kop nakrátko, následne z centrálnej časti pálil Pogba, no jeho delovka trafila len jedného z pozorných hosťujúcich hráčov.
     
    9
    Juventus má k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 22 metrov mierne vľavo! Vybojoval ho domáci Tévez, ktorý po súboji s Biancom padol na trávnik.

    Góly: 15. Tévez, 28. Peluso, 45. Tévez, 68. Tévez

    Karty:   19. Peluso (JUV) – 11. Magnanelli (SAS)


    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso (56. De Ceglie), Vidal (75. Padoin) , Isla, Asamoah, Pogba, Tévez (70. Quagliarella), Llorente
    Náhradníci: Storari – Cáceres, Ogbonna, De Ceglie, Giovinco, Motta, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella, Rubinho

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco, Marzorati, Gazzola, Longhi, Antei, Missiroli, Magnanelli (71. Chibsah), Marrone, Kurtič (51. Zaza), Floro Flores (75. Masucci)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Zaza, Alexe, Masucci, Valeri, Laribi, Rossini, Schelotto, Chibsah, Diego Farias, Ziegler

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Crispo, G. Tasso