Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Catania – Hellas Verona 0:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:0 (3:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Sobota 14.12.2013, 18:30 • Juventus Stadium, Turín (Taliansko) • Talianska Seria A
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri sledovaní Talianskej Serie A! Na programe je 16. kolo a zápas medzi domácim Juventusom Turín a U.S. Sassuolo Calcio.

    Juventus Turín má v doterajšom priebehu sezóny skvelú formu, čo dosvedčuje prvé miesto v tabuľke a bilancia vyhratých zápasov, keď dokázali v 15 zápasoch vyhrať 13-krát, jedenkrát remizovať a jediným premožiteľom Juventusu v tejto sezóne je zatiaľ ACF Fiorentina, ktorá zdolala Juventus na domácej pôde 4:2. Juventus momentálne ťahá šnúru siedmich víťazných zápasov v rade. V posledných piatich zápasoch Turínčania zdolali vonku Parmu 0:1, doma vyhrali nad Neapolom 3:0, v Livorne vyhrali 0:2, doma zdolali Udinese Calcio 1:0 a na trávniku Bologne vsietili 2 góly – 0:2. Defenzívny záložník Juventusu, Francúz Paul Pogba bol vyhlásený periodikom Tuttosport za „Zlatého chlapca“ 2013. Toto ocenenie sa udeľuje najväčšiemu talentu do 21 rokov na európskych trávnikoch.Najlepším strelcom Juventusu je Argentínčan Carlos Tévez so 7 gólmi na konte.

    Unione Sportiva Sassuolo Calcio je na tom tabuľkovo podstatne horšie, keďže sa nachádza na 17. pozícii so 14 bodmi na konte. Zápasová bilancia hostí z 15 zápasov je: 3 výhry, 5 remíz a 7 prehier. V posledných piatich zápasoch si hostia počínali nasledovne: výhra v Janove 3:4, remíza vonku s AS Rím 1:1, čo mohlo byť pre Sassuolo na ich kvality úctyhodný výsledok. Ďalej výhra doma 2:0 nad Atalantou, remíza na trávniku Cagliari 2:2 a prehra s Chievou Verona na domácej pôde 0:1. Najlepším strelcom Sassuola je Talian Simone Zaza s 5 gólmi na konte.

    V tomto zápase je jasným favoritom domáci Juventus Turín, ale v tomto zápase sa môže takisto stať všeličo.
    Stávkové kancelárie sa takisto prikláňajú k výhre Juventusu, keď na výhru domácich určili kurz v priemere 1.16, remízu 7.00 a na výhru hostí je daný kurz 19.00.

    Ako však tento zápas dopadne, a kto nakoniec zvíťazí budete môcť vedieť prostredníctvom nášho prenosu, ktorý začína o 18:30 SEČ.
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso, Vidal, Isla, Asamoah, Pogba, Tévez, Llorente

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco, Marzorati, Gazzola, Longhi, Antei, Missiroli, Magnanelli, Marrone, Kurtič, Floro Flores

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Crispo, G. Tasso.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Juventus Turín: Storari – Cáceres, Ogbonna, De Ceglie, Giovinco, Motta, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella, Rubinho

    U.S. Sassuolo Calcio: Pomini – Pucino, Zaza, Alexe, Masucci, Valeri, Laribi, Rossini, Schelotto, Chibsah, Diego Farias, Ziegler
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop lopty k dispozícii hráči hosťujúceho Sassuola. Tí sa nakrátko stiahli na vlastnú polovicu ihriska a následne sa snažia zaútočiť.
     
    1
    Gólman Pegolo si na svoje konto hneď v úvodnej minúte zápasu pripísal skvelý zákrok, keď po dobrom centri od Pelusa z ľavej strany dokázal loptu s prehľadom vyboxovať do bezpečia.
     
    2
    Domáci Tévez sa po dobrej prihrávke z pravej strany od Llorenteho dostal do zakončenia na hranici hosťujúceho pokutového územia, no jeho delovka napokon smerovala len vysoko nad bránu gólmana Pegola.
     
    3
    Po skvelom centri z pravej strany od Gazzolu sa do zakončenia na ľavej strane dostal Longhi, no jeho volejová delovka napokon smerovala len tesne nad bránu domáceho Juventusu.
     
    4
    Domáci Llorente sa dostal k lopte na ľavej strane, následne bol však veľmi dobre bránený hosťujúcim Anteiom, ktorý ho k zakončeniu už nepustil.
     
    5
    Isla sa snažil napádať rozohrávku svojich súperov na pravej strane, no napokon sa previnil len útočným faulom, po ktorom sa do útoku snažia z hĺbky svojej polovice ihriska dostať hostia.
     
    6
    Kurtič sa dostal do zakončenia na pravej strane, no napokon bol veľmi dobre odstavení domácimi obrancami, ktorý ho k zakončeniu už nepustili.
     
    7
    Barzagli poslal do útoku ďaleký center z vlastnej polovice ihriska, no následne sa k lopte dostali len futbalisti hosťujúceho Sassuola, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    8
    Gazzola sa opäť dobre presúval po pravom krídle a následne poslal pred domácu bránu dobrý center. Kurtič sa síce dostal k hlavičkovému zakončeniu, no napokon minul priestor Buffonovej svätyne.
     
    9
    Juventus má k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 22 metrov mierne vľavo! Vybojoval ho domáci Tévez, ktorý po súboji s Biancom padol na trávnik.
     
    10
    Turínčania rozohrali tento priamy kop nakrátko, následne z centrálnej časti pálil Pogba, no jeho delovka trafila len jedného z pozorných hosťujúcich hráčov.
     
    11
    Hlavný rozhodca Bergonzi vytiahol aj prvú žltú kartu v dnešnom zápase. Tentokrát sa tvrdým faulom na unikajúceho Pelusa po ľavom krídle previnil Magnanelli, ktorý predviedol tvrdý sklz.
     
    12
    Následný priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov, mierne vľavo odišiel zahrávať Vidal, no jeho prízemná delovka napokon len tesne minula priestor hosťujúcej brány.
     
    13
    Hostia urobili vo svojej defenzíve poriadny zmätok a do zakončenia na pravom krídle sa tentokrát dostal Isla. Jeho delovku však gólman Pegolo bez problémov vyrazil na rohový kop.
     
    14
    Rohový kop z pravej strany odišiel zahrávať Tévez, ktorý poslal dobrý center približne do stredu brány. Tam sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Chiellini, no ten napokon len minul Pegolovu bránu.
     
    15
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci Turínčania sa po skvelej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Vidal si urobil priestor na pravej strane hosťujúceho pokutového územia po skvelej prihrávke od Llorenteho, následne zakončil, no gólman Pegolo jeho strelu zblokoval naľavo od seba. Do tohto priestoru si skvele nabehol CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý z dorážky nedal hosťujúcemu gólmanovi žiadnu šancu.
     
    16
    Aj hostia sa snažia útočne presadiť, no zatiaľ sa im nedarí nájsť ten správny recept na pozornú turínsku defenzívu. Momentálne sú pri lopte opäť hráči Juventusu.
     
    17
    Tévez ukázal svoj herný dôraz v strede ihriska, keď sa zbavil dvoch hráčov Sassuola, no následne prihrával len veľmi zle a k lopte sa dostal pozorný Marzorati.
     
    18
    Po peknom centri od Pogbu sa k zakončeniu na pravej strane dostal Llorente, no jeho projektil napokon gólman Pegolo videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    19
    Aj domáci futbalisti obdržali žltú kartu. Previnilcom bol tentokrát Peluso, ktorý nekompromisným útočným sklzom zozadu zložil k zemi Gazzolu.
     
    20
    Isla sa snažil poslať loptu nízkym centrom na bežiaceho Vidala z pravej strany, no jeho prihrávka napokon cez pozornú defenzívu Sassuola nedokázala prejsť.
     
    21
    Marrone sa dostal do zakončenia na hranici domáceho pokutového územia mierne vpravo, no jeho projektil bol napokon zblokovaný jedným z domácich obrancov presne do Buffonovho náručia.
     
    22
    Gólman Buffon si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď zachytil loptu vo svojej moci po jemnej strele od Kurtiča z pravej strany. Následne sa snažia útočiť domáci.
     
    23
    Po ľavom krídle sa dobre presúval Missiroli, no ten napokon narazil na pozorného Bonucciho, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil. Následne uvidíme odkop od turínskej brány.
     
    24
    Po skvelom centri z veľkej vzdialenosti od Vidala sa k lopte v centrálnej časti dostal Asamoah, ktorý sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov, no jeho zakončenie v páde smerovalo len tesne vedľa Pegolovej brány.
     
    25
    Z ľavej strany tentokrát loptu odcentroval Pogba, no jeho projektil napokon gólman Pegolo bez problémov zachytil vo svojom náručí. Následne uvidíme odkop od jeho brány.
     
    26
    Marrone chcel s loptou prejsť po pravom krídle, no pozorný Asamoah bol v strehu a loptu bez problémov zachytil na svojich kopačkách. Následne bol aj útočne faulovaný a má k dispozícii voľný kop
     
    27
    Domáci Llorente bol tentokrát tvrdo faulovaný pri svojom prieniku na pravom krídle a vybojoval tak priamy kop, ktorý zahrá vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo Tévez.
     
    28
    Juventus Turín dal gól!
    Juventus sa po skvele zahranom priamom kope z kopačky Téveza dostáva do dvojgólového vedenia! Tévez odcentroval loptu z pravej strany do centrálnej časti, kde sa k hlavičkovému zakončeniu prebojoval FEDERICO PELUSO, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu.
     
    29
    Juventus je stále pri lopte a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť. Hosťujúce Sassuolo je však v strehu a bez problémov sa bráni nátlakom svojich súperov.
     
    30
    Vidal odcentroval loptu z veľkej vzdialenosti na pravej strane, no napokon svojim projektilom trafil len náručie gólmana Pegola, ktoré hru upokojilo.
     
    31
    Domáci Bonucci sa previnil tvrdým faulom pri prieniku hosťujúceho Missiroliho po ľavom krídle a následne uvidíme priamy kop vo vzdialenosti približne 25 metrov vľavo.
     
    32
    Priamy kop hostí odišiel zahrávať Kurtič, no jeho tvrdý strieľaný center napokon gólman Buffon videl veľmi dobre a loptu dokázal vyboxovať mimo domáceho pokutového územia.
     
    33
    Bonucci pri súboji mierne fauloval svojho súpera Marroneho v turínskom pokutovom území, no napokon uvidíme len rohový kop hostí z ľavej strany.
     
    34
    Po skvelom centri z rohového kopu od Longhiho sa do zakončenia na pravej strane mohol dostať Marzorazi, no pozorný Barzagli ho od lopty včas odstavil.
     
    35
    Bonucci opäť tvrdo zakročil v domácom pokutovom území, no ani tentokrát pokutový kop hostí neuvidíme. Juventus je momentálne pri lopte a snaží sa zaútočiť.
     
    36
    Pogba sa rýchlo zbavil dvoch protihráčov na ľavej strane, no následne sa mu lopta zamotala pomedzi nohy a skončila na kopačkách hostí.
     
    37
    Po fantastickom centri z pravej strany od Téveza sa do hlavičkového zakončenia dostal Asamoah, no ten z ľavej strany len veľmi tesne minul bránu gólmana Pegola.
     
    38
    Pogba sa rýchlo presúval cez stred, no napokon narazil na pozorného Marzoratiho, ktorý ho od lopty odstavil, no len za cenu faulu. Na rad prichádza priamy kop pre domácich zo vzdialenosti približne 23 metrov v centrálnej časti!
     
    39
    Tévez loptu nekompromisne odpálil z priameho kopu, no gólman Pegolo vystihol jeho úmysel a loptu svojimi rukami vyrazil z pravého horného rohu svojej brány na rohový kop!
     
    40
    Rohový kop na ľavej strane odišiel zahrávať domáci Isla, no po jeho dobrom centri sa k lopte napokon dostali len obrancovia Sassuola, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    41
    Tévez obdržal nepríjemný zásah ramenom do oblasti tváre pri súboji proti Missirolimu. Po chvíli sa však domáci kanonier pozviechal a bude pokračovať v hre.
     
    42
    Z veľkej vzdialenosti na ľavej strane loptu pekne odcentroval Longhi, no jeho projektil skončil v náručí gólmana Buffona, ktorý sa snaží založiť ďalší útok domácich.
     
    43
    Asamoah ukázal svojim súperom svoje herné kvality, keď sa pretlačil cez troch obrancov Sassuola na ľavej strane a následne prihrával na pravé krídlo pred Pelusa. Jeho delovku však gólman Pegolo videl dobre a svojimi rukami ju vyrazil do bezpečia!
     
    44
    Juventus sa stále snaží útočiť a navýšiť si svoj náskok v zápase, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Sassuolo sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    45
    Juventus Turín dal gól!
    Tak s kvalitným herným prejavom hosťujúcej defenzívy som to tentokrát poriadne zariekol. Po obrovskej chybe hosťujúceho Bianca, ktorý len veľmi zle prihrával na gólmana Pegola sa k lopte dostal CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý svojou fintičkou prekonal aj gólmana Pegola a následne trafil prázdnu bránu hostí.
     
    45+
    Nadstavuje sa jedna minúta!
     
    45+1
    V závere prvého polčasu majú loptu vo svojej moci hráči domáceho Juventusu, ktorí už nič nenechávajú na náhodu a loptu bez problémov držia vo svojej moci.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu bol z pohľadu fanúšikov Juventusu veľmi úspešný. Domáci sa už v 15. minúte po góle Téveza z dorážky dostali do vedenia, následne v 28. minúte skóroval aj Peluso, ktorý nedal gólmanovi Pegolovi svojou hlavičkou žiadnu šancu. V závere prvého polčasu zvyšoval už na 3:0 opäť Tévez, ktorý si vychutnal hosťujúcu defenzívu a trafil už len prázdnu bránu hostí.

    Podarí sa hosťom zabrať v druhom polčas a zdramatizovať tento zápas?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop lopty k dispozícii hráči domáceho Juventusu, ktorí sa okamžite snažili zaútočiť. Tévez nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon trafila len bočnú sieť hosťujúcej brány.
     
    47
    Juventus pokračuje vo svojej ofenzívnej aktivite. Tévez tentokrát vybojoval priamy kop na pravej strane, no po jeho dobrom centri sa k lopte dostali len futbalisti hosťujúceho Sassuola.
     
    48
    Pogba nekompromisne pálil z veľkej vzdialenosit na ľavej strane, no jeho delovka napokon skončila len poriadne mimo hosťujúcej brány.
     
    49
    Po ľavom krídle sa tentokrát dobre presúval Magnanelli, no domáci Isla ho tvrdo fauloval a následne musí odovzdať loptu svojim súperom, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    50
    Po peknom centri z ľavej strany od Longhiho sa k lopte dostal až gólman Buffon, ktorý predviedol ďalší dobrý odkop od svojej brány.
     
    51
    Tréner hosťujúceho Sassuola Di Francesco posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Kurtiča nastupuje do hry oddýchnutý Zaza.
     
    52
    Asamoah sa dostal k lopte na ľavej strane a následne chcel dobrou krátkou prihrávkou uvoľniť Vidala, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bianco loptu s prehľadom zachytil vo svojej moci.
     
    53
    Hosťujúci Marrone dobre zakončoval z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány. Gólman Buffon teda zasahovať nemusel.
     
    54
    Juventus sa snaží dostať k lopte a ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa mu v tom veľmi nedarí. Futbalisti Sassuola sú v strehu.
     
    55
    Vidal nekompromisne vypálil z veľkej vzdialenosti, no gólman Pegolo bol v strehu a loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    56
    Aj domáci tréner Conte posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Pelusa nastupuje do hry oddýchnutý De Ceglie.
     
    57
    Hosťujúci Floro Flores odcentroval loptu z ľavej strany smerom do útoku, no tam sa k nej dostal len gólman Buffon, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    58
    Juventus je opäť pri lopte, no momentálne si loptu prihráva len v strede ihriska, kde sú hostia dobre rozostavení a napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    59
    Sassuolo sa dostalo do skvelej gólovej šance! Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Flora Florresa sa do zakončenia v centrálnej časti dostal Antei, no jeho delovka napokon smerovala len mimo domácej brány!
     
    60
    Floro Florres opäť ukázal svoj herný dôraz, keď vybojoval priamy kop v centrálnej časti po svojom dobrom prieniku. Tentokrát ho tvrdo fauloval domáci Llorente.
     
    61
    Priamy kop odišiel zahrávať spomínaný Floro Florres, no jeho delovka napokon smerovala len nad bránu gólmana Buffona, ktorý zasahovať nemusel.
     
    62
    Po dobrom centri z ľavej strany od Asamoaha sa k lopte v centrálnej časti dostal Vidal, no ten napokon nedokázal prejsť cez pozorných hosťujúcich obrancov.
     
    63
    Vidal tentokrát centroval loptu z pravej strany, no jeho projektil napokon k Pogbovi neprišiel. Pozorný Missiroli aj tentokrát skvele zakročil a loptu získal pre svoj tím.
     
    64
    Isla nekompromisne pálil z centrálnej časti, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Pegolo teda zasahovať nemusel.
     
    65
    Domáci Asamoah bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Longhim v centrálnej časti vo vzdialenosti približne 38 metrov. Po krátkom bolestivom výraze sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    66
    Následný voľný kop z veľkej vzdialenosti rozohrali hráči Juventusu nakrátko a momentálne sa snažia opäť takticky zaútočiť.
     
    67
    Antei sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Bonucciho, ktorý ho od lopty s veľkým prehľadom odstavil.
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    Je to tu! CARLOS ALBERTO TÉVEZ opäť ukázal svojim súperom, že presne vie, kde má pri útočných akciách svojho tímu stáť a zavŕšil hetrik v zápase! Po skvelej prihrávke od Islu z pravej strany Tévez prebral loptu v centrálnej časti a nedal gólmanovi Pegolovi svojou tvrdou strelou pod jeho telo žiadnu šancu.
     
    69
    Oba tímy sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Juventus je pri lopte, no momentálne si ju prihráva v strede ihriska.
     
    70
    Domáci tréner Conte posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto trojgólového Téveza nastupuje do hry oddýchnutý Quagliarella.
     
    71
    Aj hosťujúci tréner Di Francesco strieda podruhýkrát. Namiesto Magnanelliho nastupuje do hry oddýchnutý Chibsah.
     
    72
    Juventus bol opäť v skvelej gólovej šanci! Quagliarella vybojoval loptu na pravej strane, následne ju prihral do stredu pred Asamoaha, no ten sa napokon nedokázal otočiť k lopte potrebne rýchlo a hosťujúci Bianco odkopol loptu na rohový kop.
     
    73
    Sassuolo sa snaží v závere zápasu dať všetky svoje sily do útoku a skórovať, no Juventus chce dopriať gólmanovi Buffonovi ďalšie čisté konto. Uvidíme, či sa mu to podarí.
     
    74
    Quagliarella preveril pozornosť gólmana Pegola dobrou volejovou strelou z otočky na hranici hosťujúceho pokutového územia, no napokon minul jeho bránu.
     
    75
    Domáci tréner Conte posiela na trávnik posledné striedanie. Namiesto Vidala nastupuje do hry oddýchnutý Padoin.
     
    75
    Aj hosťujúci tréner strieda potretíkrát. Namiesto Flora Florresa nastupuje do hry oddýchnutý Masucci.
     
    76
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju hráči Juventusu veľmi dobre prihrávajú. Sassuolo sa snaží získať loptu, no zatiaľ sa hosťom veľmi nedarí.
     
    77
    Chibsah sa dostal k lopte na ľavej strane, následne vystrelil, no jeho projektil napokon skončil len v náručí gólmana Buffona, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    78
    Quagliarella sa opäť rýchlo presúval po ľavom krídle a tvrdo vypálil, no jeho delovku zblokoval na rohový kop pozorný Bianco.
     
    79
    Quagliarella odišiel zahrávať rohový kop na ľavej strane, no jeho nízky center k bližšej žrdi napokon skvele vystihol Missiroli, ktorý loptu odkopol za postrannú čiaru.
     
    80
    Po peknom centri od Anteia sa do zakončenia v centrálnej časti dostal Zaza, no pozorný Chiellini dokázal loptu ešte pred ním odhlavičkovať do bezpečia.
     
    81
    Isla potiahol loptu po pravom krídle na súperovu polovicu ihriska, no následne sa už príliš nesnaží útočiť. Juventus môže byť so svojim dnešným výkonom naozaj spokojný.
     
    82
    Hosťujúci Masucci tvrdo fauloval domáceho Padoina v centrálnej časti, a tak musí loptu odovzdať svojim súperom.
     
    83
    Gólman Buffon si opäť siahol na loptu. Tentokrát ju zachytil vo svojom náručí po dobrom centri z pravej strany od aktívneho Longhiho.
     
    84
    Quagliarella sa snažil presadiť svojim únikom po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Marzoratiho, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil.
     
    85
    Gazzola si počínal nedovolene v strede ihriska na ľavej strane, keď tvrdo fauloval domáceho De Ceglieho. Hlavný rozhodca stál blízko tejto situácie, no kartu vyťahovať nebude.
     
    86
    Po skvelom centri z ľavej strany od Marroneho sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gazzola, no jeho projektil napokon minul priestor Buffonovej brány.
     
    87
    Domáci mohli vsietiť už svoj piaty gól! Po ukážkovej prihrávke od De Ceglieho z pravej strany sa do zakončenia mohol dostať Padoin, no ten sa pošmykol a padol na zem.
     
    88
    Gólman Buffon si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát po dobrej strele z ľavej strany od Zazu zachytil loptu vo svojich rukách.
     
    89
    Missiroli sa snažil dobrým krátkym centrom z centrálnej časti uvoľniť na ľavom krídle Longhiho, no nepodarilo sa mu to. Celú situáciu opäť vyriešil pozorný obranca Chiellini.
     
    90
    Asamoah sa s loptou pretlačil do hosťujúceho pokutového územia po ľavom krídle, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Bianco.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90+1
    Gólman Pegolo predviedol ďalší odkop od svojej brány, po ktroom sa však k lopte dostali futbalisti hosťujúceho Sassuola, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    90+2
    Quagliarella sa dostal do ďalšej dobrej šance po peknej prihrávke od Islu z ľavej strany, no napokon si loptu odkopol príliš ďaleko a zakončovať už proti Pegolovi nedokázal.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto stretnutia sme síce už toľko gólov nevideli, no mohli sme si pozrieť radosť domáceho Juventusu v 68. minúte, keď Argentínčan Carlos Alberto Tévez dokázal zavŕšiť hetrik v dnešnom zápase. Následne ho vystriedal Quagliarella, ktorý mal niekoľko skvelých gólových šancí, no napokon skórovať už nedokázal.

    Juventus Turín si teda po dnešnom zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo Sassuolo ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:24:11)

    Góly: 15. Tévez, 28. Peluso, 45. Tévez, 68. Tévez

    Karty:   19. Peluso (JUV) – 11. Magnanelli (SAS)


    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso (56. De Ceglie), Vidal (75. Padoin) , Isla, Asamoah, Pogba, Tévez (70. Quagliarella), Llorente
    Náhradníci: Storari – Cáceres, Ogbonna, De Ceglie, Giovinco, Motta, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella, Rubinho

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco, Marzorati, Gazzola, Longhi, Antei, Missiroli, Magnanelli (71. Chibsah), Marrone, Kurtič (51. Zaza), Floro Flores (75. Masucci)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Zaza, Alexe, Masucci, Valeri, Laribi, Rossini, Schelotto, Chibsah, Diego Farias, Ziegler

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Crispo, G. Tasso