Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Catania – Hellas Verona 0:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:0 (3:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Sobota 14.12.2013, 18:30 • Juventus Stadium, Turín (Taliansko) • Talianska Seria A
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto stretnutia sme síce už toľko gólov nevideli, no mohli sme si pozrieť radosť domáceho Juventusu v 68. minúte, keď Argentínčan Carlos Alberto Tévez dokázal zavŕšiť hetrik v dnešnom zápase. Následne ho vystriedal Quagliarella, ktorý mal niekoľko skvelých gólových šancí, no napokon skórovať už nedokázal.

    Juventus Turín si teda po dnešnom zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo Sassuolo ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:24:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Quagliarella sa dostal do ďalšej dobrej šance po peknej prihrávke od Islu z ľavej strany, no napokon si loptu odkopol príliš ďaleko a zakončovať už proti Pegolovi nedokázal.
     
    90+1
    Gólman Pegolo predviedol ďalší odkop od svojej brány, po ktroom sa však k lopte dostali futbalisti hosťujúceho Sassuola, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Asamoah sa s loptou pretlačil do hosťujúceho pokutového územia po ľavom krídle, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Bianco.
     
    89
    Missiroli sa snažil dobrým krátkym centrom z centrálnej časti uvoľniť na ľavom krídle Longhiho, no nepodarilo sa mu to. Celú situáciu opäť vyriešil pozorný obranca Chiellini.
     
    88
    Gólman Buffon si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát po dobrej strele z ľavej strany od Zazu zachytil loptu vo svojich rukách.
     
    87
    Domáci mohli vsietiť už svoj piaty gól! Po ukážkovej prihrávke od De Ceglieho z pravej strany sa do zakončenia mohol dostať Padoin, no ten sa pošmykol a padol na zem.
     
    86
    Po skvelom centri z ľavej strany od Marroneho sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gazzola, no jeho projektil napokon minul priestor Buffonovej brány.
     
    85
    Gazzola si počínal nedovolene v strede ihriska na ľavej strane, keď tvrdo fauloval domáceho De Ceglieho. Hlavný rozhodca stál blízko tejto situácie, no kartu vyťahovať nebude.
     
    84
    Quagliarella sa snažil presadiť svojim únikom po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Marzoratiho, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil.
     
    83
    Gólman Buffon si opäť siahol na loptu. Tentokrát ju zachytil vo svojom náručí po dobrom centri z pravej strany od aktívneho Longhiho.
     
    82
    Hosťujúci Masucci tvrdo fauloval domáceho Padoina v centrálnej časti, a tak musí loptu odovzdať svojim súperom.
     
    81
    Isla potiahol loptu po pravom krídle na súperovu polovicu ihriska, no následne sa už príliš nesnaží útočiť. Juventus môže byť so svojim dnešným výkonom naozaj spokojný.
     
    80
    Po peknom centri od Anteia sa do zakončenia v centrálnej časti dostal Zaza, no pozorný Chiellini dokázal loptu ešte pred ním odhlavičkovať do bezpečia.
     
    79
    Quagliarella odišiel zahrávať rohový kop na ľavej strane, no jeho nízky center k bližšej žrdi napokon skvele vystihol Missiroli, ktorý loptu odkopol za postrannú čiaru.
     
    78
    Quagliarella sa opäť rýchlo presúval po ľavom krídle a tvrdo vypálil, no jeho delovku zblokoval na rohový kop pozorný Bianco.

    Góly: 15. Tévez, 28. Peluso, 45. Tévez, 68. Tévez

    Karty:   19. Peluso (JUV) – 11. Magnanelli (SAS)


    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso (56. De Ceglie), Vidal (75. Padoin) , Isla, Asamoah, Pogba, Tévez (70. Quagliarella), Llorente
    Náhradníci: Storari – Cáceres, Ogbonna, De Ceglie, Giovinco, Motta, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella, Rubinho

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco, Marzorati, Gazzola, Longhi, Antei, Missiroli, Magnanelli (71. Chibsah), Marrone, Kurtič (51. Zaza), Floro Flores (75. Masucci)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Zaza, Alexe, Masucci, Valeri, Laribi, Rossini, Schelotto, Chibsah, Diego Farias, Ziegler

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Crispo, G. Tasso