Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Catania – Hellas Verona 0:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:0 (3:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Sobota 14.12.2013, 18:30 • Juventus Stadium, Turín (Taliansko) • Talianska Seria A
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    Je to tu! CARLOS ALBERTO TÉVEZ opäť ukázal svojim súperom, že presne vie, kde má pri útočných akciách svojho tímu stáť a zavŕšil hetrik v zápase! Po skvelej prihrávke od Islu z pravej strany Tévez prebral loptu v centrálnej časti a nedal gólmanovi Pegolovi svojou tvrdou strelou pod jeho telo žiadnu šancu.
     
    45
    Juventus Turín dal gól!
    Tak s kvalitným herným prejavom hosťujúcej defenzívy som to tentokrát poriadne zariekol. Po obrovskej chybe hosťujúceho Bianca, ktorý len veľmi zle prihrával na gólmana Pegola sa k lopte dostal CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý svojou fintičkou prekonal aj gólmana Pegola a následne trafil prázdnu bránu hostí.
     
    28
    Juventus Turín dal gól!
    Juventus sa po skvele zahranom priamom kope z kopačky Téveza dostáva do dvojgólového vedenia! Tévez odcentroval loptu z pravej strany do centrálnej časti, kde sa k hlavičkovému zakončeniu prebojoval FEDERICO PELUSO, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu.
     
    15
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci Turínčania sa po skvelej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Vidal si urobil priestor na pravej strane hosťujúceho pokutového územia po skvelej prihrávke od Llorenteho, následne zakončil, no gólman Pegolo jeho strelu zblokoval naľavo od seba. Do tohto priestoru si skvele nabehol CARLOS ALBERTO TÉVEZ, ktorý z dorážky nedal hosťujúcemu gólmanovi žiadnu šancu.

    Góly: 15. Tévez, 28. Peluso, 45. Tévez, 68. Tévez

    Karty:   19. Peluso (JUV) – 11. Magnanelli (SAS)


    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso (56. De Ceglie), Vidal (75. Padoin) , Isla, Asamoah, Pogba, Tévez (70. Quagliarella), Llorente
    Náhradníci: Storari – Cáceres, Ogbonna, De Ceglie, Giovinco, Motta, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella, Rubinho

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco, Marzorati, Gazzola, Longhi, Antei, Missiroli, Magnanelli (71. Chibsah), Marrone, Kurtič (51. Zaza), Floro Flores (75. Masucci)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Zaza, Alexe, Masucci, Valeri, Laribi, Rossini, Schelotto, Chibsah, Diego Farias, Ziegler

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Crispo, G. Tasso