Bayern – Hamburger 3:1 (kon.) | Hannover – Norimberk 3:3 (kon.) | Hoffenheim – Dortmund 2:2 (kon.)
Augsburg – Braunschweig 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 3:1 (kon.)
koniec
Hannover 96
3:3 (0:3)
1. FC Norimberk
Sobota 14.12.2013, 15:30 • HDI-Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hannover dal gól! Tak si to predstavte. Norimberg si nechal takmer isté tri body pretiecť pomedzi prsty. V nadstavenom čase získali domáci hráči rohový kop, po ktorom sa do šestnástky nasťahoval aj brankár Zieler, no po viackrát odrazenej lopte sa k nej napokon dostal MAMO DIOUF, ktorý vyrovnáva skŕe a stáva sa tak hrdinom dnešného zápasu!
     
    87
    Hannover dal gól! Žeby to predsa len bola dráma? Obrana Norimbergu zaspala, Sulejmani sa cez ňu hravo dostal, kde našiel nikým nebráneného MAMEHO DIOUFA, ktorý znižuje len na rozdiel jedného gólu!
     
    60
    Hannover dal gól! Huszti sa pohral s obranou hostí, Chandler ho nedokázal zastaviť, potiahol si loptu po ľavej strane, v strede pokutového územia našiel striedajúceho LEONARDA BITTENCOURTA, ktorý znižuje na 1:3 nechytateľnou strelou.
     
    41
    Norimberg dal gól! Tak toto je naozaj perfektná druhá polovica polčasu pre Norimberg! Na center z rohového kopu si najvyššie vyskočil PER NILSSON a po tretí raz prekonáva domáceho gólmana.
     
    38
    Norimberg dal gól! Nedáš – dostaneš. Hostia sa okamžite vydali do protiútoku, na ľavom krídle sa k lopte dostal JOSIP DRMIC, ktorý sa dostal za domácu obranu a Zielerovi nedal najmenšiu šancu!
     
    30
    Norimberg dal gól! Z ničoho nič prichádza prvý gól a navyše na opačnej strane! Ginczek si loptu potiahol stredom ihriska, na ľavej strane našiel ADAMA HLOUŠKA, ktorý vystrelil z viac ako dvadsiatich metrov a jeho strela napokon končí v sieti domáceho tímu! Zdalo sa, že lopta bola počas svojho letu tečovaná minimálne jedným z domácich obrancov, takže Zieler to mal naozaj ťažké.

    Andrej Marienka

    Góly: 60. Bittencourt, 87. Diouf, 90+2. Diouf – 30. Hloušek, 38. Drmic, 41. Nilsson

    Karty:   11. Huszti (HAN), 39. Stindl (HAN), 90. Andreasen (HAN) – 47. Pogatetz (NRM)


    Hannover 96: Zieler – Prib, Sané, Marcelo, Sakai – Stindl, Andreasen – Huszti, Schmiedebach – Diouf, Sobiech
    Náhradníci: Fuhry – Cherundolo, Hoffmann, Avevor, Pander, Bittencourt, Sulejmani

    1. FC Norimberk: Schäfer – Plattenhardt, Pogatetz, Nilsson, Chandler – Frantz – Hloušek, Kiyotake, Hasebe, Drmic – Ginczek
    Náhradníci: Rakovsky – Feulner, Pekhart, Mak, Dabanli, Pinola, Esswein

    Rozhodca: Kinhöfer – Scheppe, Ittrich