Most – Havířov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 0:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 7:3 (kon.) | Třebíč – Šumperk 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Olomouc – Beroun 2:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (2:1, 5:1, 0:1)
SK Kadaň
cz Streda 11.12.2013, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    54:16
    Možnost pro Rebely, kteří si zahrají přesilovou hru. Martin Szakál (KAD) dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    53:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak přece se hosté za svojí aktivitu ve třetí části dočkávají vstřelené branky. Roman Chlouba z rohu kluziště nahodil puk před branku, kde se nejrychleji v chumlu hráčů zorientoval PETR MAINER a zametl kotouč za přesouvajícího se Kacetla. Asistence: Roman Chlouba, Jakub Chrpa.
     
    53:14
    Gajovský jenom kroutí hlavou, jak tohle mohl Kacetl chytit. Kadaňský forvard dostal puk od Raučuka za pravou stranu brankoviště, odkud střílel nikým nehlídán za přesouvajícího se gólmana domácích. Ten ovšem fantastickým zákrokem lapačkou jeho pokus likviduje.
     
    50:53
    I další útočná akce hostů byla velice nebezpečná. Z levé strany se k brance natlačil Opalek a nadvakrát dorážel z úhlu puk na Kacetla. Hra byla přerušena až poté, co Kacetl skončil na ledě a rozhodčí odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    49:54
    Až Roman Prošek současně s návratem Maliníka na led vyslal nebezpečnou zápěstní střelu z oblasti levého kruhu. Puk zastavila až rychlá lapačka domácího gólmana.
     
    47:53
    Aktivita hostujícího celku přinesla alespoň faul. Podražením se u mantinelu provinil Roman Maliník (HBR).
     
    29:10
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jedna věc dnes prostě Rebelům nejde, a to přesilové hry. Ve vlastní početní převaze si dnes už několikrát koledovali o gól a nyní se tak stává doopravdy. DANIEL OPALEK si bekhendovým blafákem v samostatném úniku poradil s Kacetlem. Asistence: Marek Raučuk.
     
    28:36
    Po Korímově nahrávce od modré čáry se k zakončení dostal Švihálek, jenž byl úplně volný na pravém kruhu. Strmeň reflexivně vyráží betonem.
     
    28:17
    A domácí mají další možnost, tentokrát během početní převahy. Stach si došel pro faul. Na trestnou putuje Radek Havel (KAD) – dvě minuty za držení protihráče.
     
    27:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné věci se teď dějí v Kotlině. Další branka v kadaňské síti, o kterou se postaral LUKÁŠ HAVEL v samostatném úniku. Tváří v tvář gólmanovi uspěl střelou mezi betony. Asistence: Roman Maliník, Petr Polodna.
     
    26:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A přece jsme se šestého zásahu záhy dočkali. Hosté jsou pomalu zralí na ručník. DAVID STACH nabral rychlost, po levé straně se dostal až před Strmeně a z hranice levého kruhu zkusil zápěstní střelu, která zapadla přesně k bližší tyči. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    25:58
    A mohl tu být šestý gól. Rousek se obtočil kolem branky a na poslední chvíli ho vychytal Strmeň.
     
    23:31
    Očekávaně dochází ke střídání brankářů na hostující straně. Matúše Kostúra střídá Jan Strmeň.
     
    23:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci žádali pověstného "bůra" a po několika vteřinách skandování se tak opravdu stalo! Od mantinelu přihrával Stach do mezikruží, odkud z první vystřelil TOMÁŠ ROUSEK. A jeho střela přes obránce byla úspěšná – zapadla Kostúrovi mezi betony. Asistence: David Stach.
     
    21:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Úvod druhé třetiny zatím připomíná začátek první dvacetiminutovky. Rebelové přidávají další branku, i když tato byla poněkud šťastná. Po buly před branku nabruslil MARTIN VÁGNER a jen tak v sevření obránce klepl do kotouče, který se doslova zamotal do Kostúrovy výstroje a spadl až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    20:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ihned po buly dostal puk na hokejku PETR POLODNA a z oblasti levého kruhu přesně zacílil na vzdálenější tyč. Kostúrovi puk propadl pod lapačkou. Asistence: Roman Maliník.
     
    16:57
    Martin Mazanec (KAD) inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
     
    16:57
    Během ponechané výhody vracel Polodna puk před branku Havlovi. Akce už byla překombinovaná a Havel nedokázal zakončit.
     
    15:12
    Obrovská hrubka v obraně Havlíčkova Brodu, po níž se na branku sám hnal Libor Šulák. Před Kacetlem zkusil blafák do forhendu, na který si domácí gólman počíhal.
     
    14:10
    Charousek (KAD) to za Kacetlovou brankou přehnal s aktivitou a putuje na trestnou lavici za krosček.
     
    10:58
    Ve vlastním oslabení se Gajovský prohnal kolem dvou hráčů Havlíčkova Brodu až do zakončení, které reflexivním betonem zastavil Kacetl. Následně ještě dorážel Jíra, jehož pokus byl ztečovaný obráncem, a tak minul branku.
     
    09:17
    Kadaňské obraně unikající Stach byl hákován Danielem Opalkem (KAD). První přesilová hra pro Rebely.
     
    08:50
    Nebezpečí pro Rebely. Na přihrávku od mantinelu si před branku sjel Chrpa. Kacetl musel proti jeho střele vyjet a včas zakleknout.
     
    Hra je přerušena, protože službu vypověděla časomíra. Už v minulém zápasu tu s ní byly jisté potíže.
     
    03:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Time-out se hostující straně rozhodně vyplácí! Kadaň uzavřela Rebely v jejich pásmu, načež střelu z oblasti levého kruhu střílel Mainer. Kacetl puk jenom vyrazil před sebe, kde se zjevil nikým nehlídán KAREL TON a ten měl už velice jednoduchou úlohu. Asistence: Petr Mainer, Martin Mazanec.
     
    03:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    03:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají poněkud nedůrazného úvodu a odskakují na rozdíl dvou branek! Maliníkovu střelu z pravé strany vyrazil Kostúr před sebe do mezikruží, odkud střílel PETR POLODNA. Zprvu se zdálo, že Kostúr svým tygřím skokem fantasticky gólu zabránil, ale přesto mu puk vypadl z výstroje až za brankovou čáru. Asistence: Roman Maliník, Lukáš Havel.
     
    02:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivní Rebelové, kteří prakticky nepouštěli Kadaň k puku, se dostávají do vedení. Postaral se o to DAVID STACH. Ten si z rohu kluziště vybruslil před branku, kde využil ne zrovna ideálního postavení Kostúra a zápěstní střelou poslal puk k bližší tyči. Asistence: Michal Švihálek.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 3. Stach (Švihálek), 4. Polodna (Maliník, Havel), 21. Polodna (Maliník), 22. Vágner (Stehlík), 24. Rousek (Stach), 27. Stach (Rousek), 28. Havel (Maliník, Polodna.) – 4. Ton (Mainer, Mazanec), 30. Opalek (Raučuk), 54. Mainer (Chlouba, Chrpa)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa, Drtina, Semrád, Vágner, Pohl, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna, Maliník – Dvořáček, Kadlec, Berger – Švihálek, Stach, Rousek – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Jiří Mička.
    SK Kadaň: Kostúr (od 24. Strmeň) – Opalek, Mazanec, Prošek, J. Stehlík, Šulák, Szakál, R. Havel, Chlouba – Ton, Charousek, Mainer – Chrpa, Gajovský, Jíra – Lehnert, Kůs, Račuk – Crhák, Hanták, Hlava. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodca: Přikryl – Lukš, Novák

    Diváci: 775