Manchester United – Everton 0:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:3 (kon.) | Swansea – Newcastle 3:0 (kon.)
Liverpool – Norwich 5:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Stoke City – Cardiff 0:0 (kon.)
Sunderland – Chelsea 3:4 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 2:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
5:1 (3:0)
Norwich City
Streda 04.12.2013, 20:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Z ihriska predsa len odchádza Suarez, ktorý si napokon môže už minútu pred koncom vychutnať potlesk, ešteže ho tréner nestiahol skôr. Mení ho Aspas.
     
    88
    Liverpool dal gól! Suarez si okrem gólov pripisuje aj asistenciu, vo vápne poslal center na RYANA STERLINGA, ktorý z prvej prudkou strelou do vinkľa zaznamenáva ďalší krásny zásah.
     
    84
    Norwich City dalo gól! Kozmetická úprava predsa len prichádza, Redmond poslal do vápna skvelý center, ktorý JOHNSON utešenou hlavičkou cez Aggera nedal Mingnoletovi nárok na zákrok.
     
    84
    Aspoň čestný úspech mohol zaznamenať Redmond, ktorý cez Škrteľa krížnou strelou ohrozoval bránu viac ako nepríjemne. Napokon sa lopta skrútila vedľa brány.
     
    75
    Liverpool dal gól! Absolútne dominantným spôsobom dokazuje celej lige LUIS SUAREZ to, že je pre svoj tím nenahraditeľný a hoci je kontroverzný, kanonierske schopnosti mu to neuberá. Nádherný gól, už štvrtý v poradí, pridal po presnom priamom kope k žrdi, na ktorý nemal Ruddy opäť žiadnu šancu.
     
    73
    V zápase skončil aj Fer, vymenil ho Whittaker.
     
    72
    V zápase prenechal miesto aj Henderson a to kolegovi Luisovi Albertovi.
     
    71
    Žltú kartu inkasoval za faul Flanagan.
     
    70
    Elmander podal hrozný výkon, preto ho striedal Hooper.
     
    69
    A zapotil sa po dlhšej dobe aj Mignolet, Murphy mu však poslal len propagačný pozdrav takisto do stredu.
     
    68
    Gerrard po priťuknutí Sterlinga nebezpečne vypálil, Ruddy musel hasiť dobrú strelu ale iba v strede brány.
     
    64
    Suarezovi je málo, opäť si pekne vytvoril priestor na strelu a hoci bol v uhle, vyprášil Ruddymu rukavice tvrdým projektilom. Ten vyrazil tesne vedľa brány.
     
    63
    Hoolahan v zápase končí, strieda ho J. Murphy.
     
    62
    Následne nádhernú strelu mieril z diaľky presne do vinkľa Allen, ale Ruddy mu ju ešte krajším zákrokom vyrazil mimo brány. Nádherný futbalový moment.
     
    61
    Sterling v rýchlom brejku postupoval so spoluhráčmi do jasnej šance, rozhodol sa však zasebčiť a nenahrať. Jeho strela potom tečom obrancu skončila mimo brány.
     
    57
    Gerrard loptu krásne vyviezol až pred pokutové územie, spolupracoval so Sterlingom, ktorý mu ju centrom vrátil a na rad prišla rybička kapitána! Na bránkovej čiare však Ruddymu pomohol obranca a gól z peknej akcie tak nepadol.
     
    56
    Priamy kop si na starosť zobral Coutinho, ale loptu lišiacky po zemi mieril okolo múru aj vedľa brány.
     
    53
    Kanárici sa dostali k zahrávaniu priameho kopu, dobrý center do vápna hlavičkoval Bassong úplne sám, ale mieril nad! Je to škoda pre hostí, toto bola ich najväčšia šanca v zápase.
     
    43
    Domáci hrajú jasne v pohode, teraz si to ale mierne skomplikoval faulom Gerrard. Videl za to kartu.
     
    36
    Liverpool dal gól! Čistý hattrick je na svete! Kto iný ako LUIS SUAREZ dáva tretí gól zápasu a to po nádhernej individuálnej akcii, kde si obhodil dvoch hráčov, mal veľa priestoru a tvrdou strelou k žrdi nedal Ruddymu šancu ani tentoraz.
     
    36
    Redmond poslal šikovnú technickú, ale napokon len slabú strelu presne tam, kde Mignolet číhal. Z tejto šance tak gól nepadá.
     
    35
    Allen si vypýtal za faul pred šestnástkou žltú kartu. Bude to zaujímavý priamy kop pre hostí.
     
    30
    Škrteľ odkop z nebezpečného priestoru nevymyslel najlepšie a Johnson sa tak dostal k strele, ktorá len tesne minula žrď!
     
    28
    Liverpool dal gól! Liverpool získal roh a opäť sa presadil LUIS SUAREZ! Uruguajský kanonier si nabehol dokonale po skvelej práci Gerrarda, ktorý sa na prvej žrdi zohol a nechal tak priestor na tvrdú strelu ľavačkou z voleja. Kanonier stáva sa týmto gólom najlepším strelcom ligy!
     
    24
    Allen mieril z ťažkej pozície a uhla do vápna zaujímavý center, ale lopta sa napokon do brány neskrútila. Mierila však tesne mimo!
     
    22
    Johnson zbytočne fauloval Suareza zozadu a videl za to ako prvý muž v zápase žltú kartu.
     
    17
    Liverpool dal gól! Henderson z diaľky netrafil Ruddyho bránu, brankár sa tak nemusel ničím zaťažovať, ale následne inkasuje po nádhernom projektile! Z obrovskej diaľky po výkope a vyhranej hlavičke Gerrarda sa k lopte dostal LUIS SUAREZ a z prvej parádnym oblúčikom prekonal bezmocného Ruddyho!
     
    12
    Tentoraz prišiel vzruch na druhej strane, Mignolet vybehol na nepresný center zbytočne a takmer ho po nahrávke späť do vápna mohol ohroziť Hoolahan. Takisto mu však v rozhodujúcej chvíli do lopty skočil obranca a nič z toho nebolo.
     
    10
    Coutinho sa pekne predieral do vápna, obišiel niekoľkých hráčov, ale vystreliť sa mu nepodarilo. Predsa len mu do rany skočil obranca.

    Góly: 17. Suarez, 28. Suarez, 36. Suarez, 75. Suarez, 88. Sterling – 84. Johnson

    Karty:   35. Allen (LIV), 43. Gerrard (LIV), 71. Flanagan (LIV) – 22. Johnson (NRW)


    Liverpool FC: Mignolet – Johnson – Flanagan – Gerrard – Škrtel – Agger- Henderson – Allen- Suárez – Coutinho – Sterling.
    Norwich City: Ruddy – Martin, Olsson – Johnson – Bassong – Bennett – Howson Fer – Elmander – Hoolahan – Redmond.

    Rozhodca: Anthony Taylor