Manchester United – Everton 0:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:3 (kon.) | Swansea – Newcastle 3:0 (kon.)
Liverpool – Norwich 5:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Stoke City – Cardiff 0:0 (kon.)
Sunderland – Chelsea 3:4 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 2:3 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
2:3 (0:2)
Manchester City
Streda 04.12.2013, 21:15 • The Hawthorns, West Bromwich (Veľká Británia) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu opäť zabrali naplno hráči hosťujúceho Manchesteru City, ktorí sa v 74. minúte po góle z pokutového kopu v znení Yaya Tourého dostali už do trojgólového vedenia. Následne však vystriedaný Anichebe priniesol vietor do domácich herných plachiet, keď sa najskôr podielal na vlastnom góle brankára Pantilimona v 85. minúte a následne v štvrtej minúte nadstaveného času dokázal skórovať.

    Manchester City si tak po skvelom výkone najmä v prvom polčase pripisuje na svoje konto jasné tri body, zatiaľčo WBA ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (23:10:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Nadstavený čas pokračuje, no pri lopte sú hráči domáceho Manchesteru City, ktorí si udržujú svoje tesné jednogólové vedenie v zápase.
     
    90+4
    West Bromwich Albion dal gól!
    Futbalisti Manchesteru City v závere poriadne poľavili v defenzíve a vsietili kontaktný gól! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Vydru sa k lopte proti Demichelisovi dostal VICTOR ANICHEBE, ktorý z otočky pálil a svojou delovkou nedal Pantilimonovi žiadnu šancu.
     
    90+3
    Reid poslal pred hosťujúce pokutové územie dobrý center, no k lopte sa po ňom dostal napokon len pozorný Kolarov, ktorý ju odkopol do bezpečia.
     
    90+2
    Futbalisti domáceho WBA sú pri lopte na súperovej polovici ihriska, kde sa snažia ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no nedarí sa im prejsť cez pozornú defenzívu hostí.
     
    90+1
    Domáci Berahino poslal dobrý center z ľavej strany pred bránu hosťujúceho Manchesteru City, no tam sa najlepšie zorientoval len pozorný Zabaleta, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    89
    Berahino mohol dotiahnuť domáci tím na rozdiel jedného gólu! Jeho skvele rotujúcu strelu z ľavej strany však gólman Pantilimon vystihol naozaj skvele, po lopte sa skvele hodil a následne ju vyrazil do bezpečia!
     
    88
    Aj hosťujúci tréner Pellegrini posiela na trávnik posledné tretie striedanie. Namiesto Yaya Tourého nastupuje do hry Rodwell.
     
    88
    Vidíme aj ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ju zinkasoval domáci obranca Olsson, ktorý tvrdým faulom zozadu zložil k zemi v strede ihriska aktívneho Džeka.
     
    87
    Gera sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na pozorného Kompanyho, ktorý hrá dnes naozaj skvele a od lopty ho bez väčších problémov odstavil.
     
    86
    Hlavný rozhodca Foy napokon vyťahuje prvú žltú kartu v dnešnom stretnutí, keď takýmto upozornením zastavil protesty hosťujúceho gólmana Pantilimona.
     
    85
    West Bromwich Albion dal gól!
    Domáci napokon dokázali vsietiť gól! Vydra si na ľavom krídle vymenil loptu s Berahinom, následne poslal pred gólmana Pantilimona peknú strieľanú prihrávku, na ktorú najlepšie zareagoval Anichebe. Ten nastrelil nohy gólmana COSTELA PANTILIMONA, ktorý si na svoje konto pripisuje vlastný gól.
     
    84
    Berahino poslal pred bránu Manchesteru City dobrú strieľanú prihrávku z ľavej strany, no k lopte sa po nej dostal len pozorný Zabaleta, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    83
    Rohový kop domácich odišiel zahrávať Gera, no po jeho dobrom centri sa k lopte napokon dostali len pozorní manchesterskí obrancovia, ktorí bez problémov upokojujú tempo hry.
     
    82
    Vydra našiel skvelou prihrávkou z centrálnej časti na ľavej strane Berahina, ktorý tvrdo pálil z prvej, no jeho projektil napokon pozorný Kompany zblokoval na rohový kop.
     
    81
    Futbalisti domáceho West Bromwichu sú poriadne nervózni a príliš veľa diskutujú s hlavným rozhodcom, čo sa im naozaj oplatiť nemusí. Arbiter Foy je však pokojný a žlté karty nevyťahuje.
     
    80
    Fernandinho si vybojoval voľný kop na hosťujúcej polovici ihriska, keď ho pri svojom napádaní fauloval Berahino. Manchester City už len udržiava svoj náskok v dnešnom zápase.

    Góly: 85. Pantilimon (vla.), 90+4. Anichebe – 9. Agüero, 24. Y. Touré, 74. Y. Touré (pen.)

    Karty:   88. Olsson (WBA) – 86. Pantilimon (MC)


    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Reid, Ridgewell, McAuley, Amalfitano (76. Vydra), Morrison (64. Gera), Yacob, Brunt, Long (65. Anichebe), Berahino
    Náhradníci: Daniels – Popov, Lugano, Anichebe, Vydra, Gera, Sessègnon

    Manchester City: Pantilimon – Kompany, Demichelis, Zabaleta, Kolarov, Nasri (77. Javi García), Y. Touré (88. Rodwell), Jesús Navas, Fernandinho, Agüero (69. Milner), Džeko
    Náhradníci: Hart – Richards, Lescott, Milner, Negredo, Javi García, Rodwell

    Rozhodca: C. Foy – P. Kirkup, M. Wilkes