Manchester United – Everton 0:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:3 (kon.) | Swansea – Newcastle 3:0 (kon.)
Liverpool – Norwich 5:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Stoke City – Cardiff 0:0 (kon.)
Sunderland – Chelsea 3:4 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 2:3 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
2:3 (0:2)
Manchester City
Streda 04.12.2013, 21:15 • The Hawthorns, West Bromwich (Veľká Británia) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    West Bromwich Albion dal gól!
    Futbalisti Manchesteru City v závere poriadne poľavili v defenzíve a vsietili kontaktný gól! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Vydru sa k lopte proti Demichelisovi dostal VICTOR ANICHEBE, ktorý z otočky pálil a svojou delovkou nedal Pantilimonovi žiadnu šancu.
     
    85
    West Bromwich Albion dal gól!
    Domáci napokon dokázali vsietiť gól! Vydra si na ľavom krídle vymenil loptu s Berahinom, následne poslal pred gólmana Pantilimona peknú strieľanú prihrávku, na ktorú najlepšie zareagoval Anichebe. Ten nastrelil nohy gólmana COSTELA PANTILIMONA, ktorý si na svoje konto pripisuje vlastný gól.
     
    74
    Manchester city dal gól!
    Citizens nenechali výhodu pokutového kopu len tak zahodenú. YAYA TOURÉ si postavil loptu na značku pokutového kopu a svojou dobrou strelou do stredu domácej brány prekvapil gólmana Myhilla, ktorý sa hodil na ľavú stranu. Touré si teda v dnešnom zápase pripisuje na svoje konto už druhý gól.
     
    24
    Manchester City dal gól!
    Hostia sa po skvelej prihrávkovej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Agüero sa dostal k lopte na ľavej strane, následne na ľavé krídlo uvoľnil Kolarova, ktorý dlho neváhal a poslal pred bránu domáceho tímu strieľanú prihrávku. Na tú najlepšie zareagoval YAYA TOURÉ, ktorý svojou strelou nedal Myhillovi žiadnu šancu.
     
    9
    Manchester City dal gól!
    Hostia sa po parádnej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Zabaletu sa k zakončeniu dostal SERGIO AGÜERO, ktorý svojou delovkou z prvej pod brvno domácej brány nedal gólmanovi Myhillovi žiadnu šancu.

    Góly: 85. Pantilimon (vla.), 90+4. Anichebe – 9. Agüero, 24. Y. Touré, 74. Y. Touré (pen.)

    Karty:   88. Olsson (WBA) – 86. Pantilimon (MC)


    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Reid, Ridgewell, McAuley, Amalfitano (76. Vydra), Morrison (64. Gera), Yacob, Brunt, Long (65. Anichebe), Berahino
    Náhradníci: Daniels – Popov, Lugano, Anichebe, Vydra, Gera, Sessègnon

    Manchester City: Pantilimon – Kompany, Demichelis, Zabaleta, Kolarov, Nasri (77. Javi García), Y. Touré (88. Rodwell), Jesús Navas, Fernandinho, Agüero (69. Milner), Džeko
    Náhradníci: Hart – Richards, Lescott, Milner, Negredo, Javi García, Rodwell

    Rozhodca: C. Foy – P. Kirkup, M. Wilkes