Manchester United – Everton 0:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:3 (kon.) | Swansea – Newcastle 3:0 (kon.)
Liverpool – Norwich 5:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Stoke City – Cardiff 0:0 (kon.)
Sunderland – Chelsea 3:4 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 2:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
5:1 (3:0)
Norwich City
Streda 04.12.2013, 20:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Skvelé predstavenie na Anfield Road pokračovalo aj po zmene strán, opäť sa do streleckej listy zapísal Suarez a to po nádhernom priamom kope. Neskôr však čestný úspech zaznamenal peknou hlavičkou Johnson na strane hostí. Bodku dal ďalšou utešenou ranou do vinkľa Sterling, čím uzavrel skóre po Suarezovej nahrávke. Fantastický zápas a výsledok je tak za nami, ďakujem za pozornosť. Odo mňa je to teda všetko, prajem dobrú noc. (22:36:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Duel sa už iba dohráva, je dávno rozhodnuté a dnes to bola jasná one man show.
     
    90+1
    Rozhodca ešte nadstavuje 2 minúty.
     
    90
    Z ihriska predsa len odchádza Suarez, ktorý si napokon môže už minútu pred koncom vychutnať potlesk, ešteže ho tréner nestiahol skôr. Mení ho Aspas.
     
    89
    Ešte predtým ale Coutinho našiel centrom vo vápne Gerrarda, ktorý z otočky krásnou pätičkou mieril do protipohybu brankára, ale napokon aj do žrde! Bol by to nádherný gól, ktorý mohol prikrášliť výsledok pre domácich ešte viac. Napokon však hneď na to pridal piaty kus Sterling a upokojil svoje farby tak či tak.
     
    88
    Liverpool dal gól! Suarez si okrem gólov pripisuje aj asistenciu, vo vápne poslal center na RYANA STERLINGA, ktorý z prvej prudkou strelou do vinkľa zaznamenáva ďalší krásny zásah.
     
    87
    Domácich strata čistého konta môže mrzieť len trochu, podstatou je famózne predstavenie Suareza a po prehre ďalší úspech.
     
    86
    Liverpool dnes dokázal, že mu to ide aj bez Sturridgea a zároveň, akou dôležitou persónou je v kádri milovaný aj nenávidený Luis Suarez. Ktovie, či by sa Liverpool nachádzal v tabuľke tak vysoko, ak by kanonier v lete prestúpil inam.
     
    84
    Norwich City dalo gól! Kozmetická úprava predsa len prichádza, Redmond poslal do vápna skvelý center, ktorý JOHNSON utešenou hlavičkou cez Aggera nedal Mingnoletovi nárok na zákrok.
     
    84
    Aspoň čestný úspech mohol zaznamenať Redmond, ktorý cez Škrteľa krížnou strelou ohrozoval bránu viac ako nepríjemne. Napokon sa lopta skrútila vedľa brány.
     
    83
    One man show mohol znemožniť Gerrard, ktorý tvrdou strelou po priťuknutí Suarezom mieril volejom tesne veľa žrde!
     
    82
    Suarez sa tentoraz "zľutoval" a Ruddymu poslal z hranice šestnástky len nesmelý projektil presne do jeho rukavíc.
     
    81
    Pokaziť by to mohol len tréner Rodgers, ktorému, dúfajme, nenapadne kanoniera vystriedať, aby si užil potlesk. Diváci predsa chcú vidieť prepisovanie, resp. vyrovnávanie histórie, či rekordu.
     
    80
    Teraz by mali hrať domáci už len na štvorgólového hrdinu zápasu a pokúsiť sa o dosiahnutie magického míľnika a teda 5 gólov.
     
    78
    Norwich je zrelý na uterák prakticky od úvodného zásahu Suareza, ktorému to dnes padá takmer po každej strele na bránu. Ruddy mu zneškodnil snáď iba jeden nególový pokus.
     
    77
    K piatemu presnému zásahu chýba Uruguajčanovi ešte 15 minút a to by bol neuveriteľný večer, ak by sa mu ešte opäť podarilo skórovať.
     
    75
    Liverpool dal gól! Absolútne dominantným spôsobom dokazuje celej lige LUIS SUAREZ to, že je pre svoj tím nenahraditeľný a hoci je kontroverzný, kanonierske schopnosti mu to neuberá. Nádherný gól, už štvrtý v poradí, pridal po presnom priamom kope k žrdi, na ktorý nemal Ruddy opäť žiadnu šancu.

    Góly: 17. Suarez, 28. Suarez, 36. Suarez, 75. Suarez, 88. Sterling – 84. Johnson

    Karty:   35. Allen (LIV), 43. Gerrard (LIV), 71. Flanagan (LIV) – 22. Johnson (NRW)


    Liverpool FC: Mignolet – Johnson – Flanagan – Gerrard – Škrtel – Agger- Henderson – Allen- Suárez – Coutinho – Sterling.
    Norwich City: Ruddy – Martin, Olsson – Johnson – Bassong – Bennett – Howson Fer – Elmander – Hoolahan – Redmond.

    Rozhodca: Anthony Taylor