Manchester United – Everton 0:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:3 (kon.) | Swansea – Newcastle 3:0 (kon.)
Liverpool – Norwich 5:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Stoke City – Cardiff 0:0 (kon.)
Sunderland – Chelsea 3:4 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 2:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
5:1 (3:0)
Norwich City
Streda 04.12.2013, 20:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    88
    Liverpool dal gól! Suarez si okrem gólov pripisuje aj asistenciu, vo vápne poslal center na RYANA STERLINGA, ktorý z prvej prudkou strelou do vinkľa zaznamenáva ďalší krásny zásah.
     
    84
    Norwich City dalo gól! Kozmetická úprava predsa len prichádza, Redmond poslal do vápna skvelý center, ktorý JOHNSON utešenou hlavičkou cez Aggera nedal Mingnoletovi nárok na zákrok.
     
    75
    Liverpool dal gól! Absolútne dominantným spôsobom dokazuje celej lige LUIS SUAREZ to, že je pre svoj tím nenahraditeľný a hoci je kontroverzný, kanonierske schopnosti mu to neuberá. Nádherný gól, už štvrtý v poradí, pridal po presnom priamom kope k žrdi, na ktorý nemal Ruddy opäť žiadnu šancu.
     
    36
    Liverpool dal gól! Čistý hattrick je na svete! Kto iný ako LUIS SUAREZ dáva tretí gól zápasu a to po nádhernej individuálnej akcii, kde si obhodil dvoch hráčov, mal veľa priestoru a tvrdou strelou k žrdi nedal Ruddymu šancu ani tentoraz.
     
    28
    Liverpool dal gól! Liverpool získal roh a opäť sa presadil LUIS SUAREZ! Uruguajský kanonier si nabehol dokonale po skvelej práci Gerrarda, ktorý sa na prvej žrdi zohol a nechal tak priestor na tvrdú strelu ľavačkou z voleja. Kanonier stáva sa týmto gólom najlepším strelcom ligy!
     
    17
    Liverpool dal gól! Henderson z diaľky netrafil Ruddyho bránu, brankár sa tak nemusel ničím zaťažovať, ale následne inkasuje po nádhernom projektile! Z obrovskej diaľky po výkope a vyhranej hlavičke Gerrarda sa k lopte dostal LUIS SUAREZ a z prvej parádnym oblúčikom prekonal bezmocného Ruddyho!

    Góly: 17. Suarez, 28. Suarez, 36. Suarez, 75. Suarez, 88. Sterling – 84. Johnson

    Karty:   35. Allen (LIV), 43. Gerrard (LIV), 71. Flanagan (LIV) – 22. Johnson (NRW)


    Liverpool FC: Mignolet – Johnson – Flanagan – Gerrard – Škrtel – Agger- Henderson – Allen- Suárez – Coutinho – Sterling.
    Norwich City: Ruddy – Martin, Olsson – Johnson – Bassong – Bennett – Howson Fer – Elmander – Hoolahan – Redmond.

    Rozhodca: Anthony Taylor