Skalica – HC Slovan 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 6:4 (kon.) | Topoľčany – Nitra 6:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 1:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 3:2 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
6:5 (3:0, 2:1, 1:4)
HK Nitra
Nedeľa 24.11.2013, 10:30 • Zimný štadión Topoľčany • Extraliga juniorov
Partner:
     
    50:46
    Nitra dala gól!

    V oslabení zaútočil sám LUKÁŠ KONIG a potom čo obišiel jedneho obrancu trafil backhandom presne pomedzi Pravode betóny. Bez asitencie.
     
    49:01
    Nitra dala gól!

    Pravda síce dobre zasiahol proti strele od modrej aj nasledujúcej dorážke ale na dorážku LUKÁŠA TABIHO už nemal nárok. Asitencia: Róbert Ölvecký, Daniel Konc.
     
    44:51
    Nitra dala gól!

    Hostia tesne po sebe vstrelili gól znova! D.Konig našiel voľného MARTINA MATEJOVA a ten už so zakončením do prázdnej brány nemal problém. Asistencia: Dávid Konig.
     
    43:55
    Nitra dala gól!

    Nitrančania znižujú! Po prihrávke od Bališa sa strelou z kruhov presadil NINO SZALAY. Asistencie: Lukáš Bališ, Mátyás Biró.
     
    40:18
    Topoľčany dali gól!

    Hneď v úvode tretiny domáci znova skórovali! Potom čo po krídle potiahol puk Juraj Gašparovič prihral pred bránu voľnému PETEROVI ŠŤASTNÉMU, ktorý sa tentokrát už nemýlil. Asitencie: Juraj Gašparovič, Denis Šimurka.
     
    39:15
    Topoľčany dali gól!

    Domáci konečne skórovali aj v presilovke. Potom čo Kmeť pálil od modrej jeho strelu tečoval MICHAL ONDRUŠ a na to už brankár hostí zareagovať nestihol. Asistencia: Adrián Kmeť.
     
    37:26
    Nitra dala gól!

    Hostia konečne znižujú! Po dlhšej odmlke sa v útoku ukázali aj hostia. LUKÁŠ BALIŠ si vybojoval puk v rohu vykorčuloval na kruhy a trafil presne Halovi pomedzi betóny. Bez asistencie.
     
    24:38
    Topoľčany dali gól!

    Domáci skórovali aj v oslabení! Gašparovič dokorčuloval vyhodený pu od Trenčana prihral pred bránu DENISOVI ŠIMURKOVI a ten síce na prvý pokus bránu minul no pri dorážke sa už nemýlil. Asistencie: Juraj Gašparovič, Denis Trenčan.
     
    12:37
    Topoľčany dali gól!

    Akoby som to privolal, Topoľčany dávajú ďalší gól! Vo veľkej skrumáži pred bránou sa najlepšie zorientoval RICHARD BARTÁK a zasunul puk za bezmocného Pupíka. Asistencia: Jozef Hudec.
     
    09:19
    Topoľčany dali gól!

    MICHAL ONDRUŠ zvyšuje! Po tom čo vychytil rozohrávku hostí potiahol puk po krídle vystrelil a jeho zblokovaná strela skončila až za Pupíkovým chrbtom. Bez asistencie.
     
    02:55
    Topoľčany dali gól!

    Topoľčany hneď na začiatku zápasu vedú. Potom čo puk z kruhov vystrelil Barták a trafil obrancu hostí sa puk odrazil k JURAJOVI GAŠPAROVIČOVI, ktorý s dorážkou za zmäteného Pupíka nemal roblém. Asistencia: Richard Barták.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Danny


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Gašparovič (Barták), 10. Ondruš, 13. Barták (Hudec), 25. Šimurka (Gašparovič, Trenčan), 40. Ondruš (Kmeť), 41. Šťastný (Gašparovič, Šimurka) – 38. Bališ, 44. Szalay (Bališ, Biró), 45. Matejov (D.Konig), 50. Tabi, 51. L.Konig


    HC Topoľčany: Halo – Ondruška("A"), Trenčan, Piterka, Kmeť, Grman, Petrek – Gašparovič, Šimurka, Šťastný – F.Hudec, Mišuta, Ondruš("C") – Barták, Rufati, J.Hudec
    HK Nitra: Pupík – Kohút, Kuzma, Závodský, Bábik, Žitný, Chudý, Konc, Gál – Ölvecký, Tabi, Hrazdíra – Szalay, Biró, Bališ – D.Konig, L.Konig, Matejov – Priganc, Šuba, Kováč

    Rozhodca: Píšťanský – Danko, Žák.