Jaroslavľ – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
A. Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Doneck – Záhreb 2:5 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
koniec po predl.
Atlant Mytišči
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 11.10.2013, 17:30 • Arena Mytišči, Mytišči (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:44
    Novosibirsk dal gól!
    Hosťujúci Novosibirsk rozhodol o svojej výhre v tomto zápase gólom po 44 sekundách predĺženia! Po skvelej prihrávke od Lehteru sa k zakončeniu dostal ALEXANDER KUTUZOV, ktorý svojou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Galimova. Asistenciu si pripisuje Jori Lehtera.
     
    55:05
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov presne 57 sekúnd! Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Kopeikin.
     
    54:51
    Niskala nahodil puk na bránu hostí od modrej čiary, kde chcel dorážať Engqvist, no ten bol napokon neúspešný, keďže gólman Koskinen zneškodnil šancu domácich svojimi betónmi.
     
    54:02
    Domáci si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Ožiganov.
     
    52:48
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci sa napokon dokázali gólovo presadiť a vyrovnávajú! IGOR RADULOV zachytil nepresnú rozohrávku jedného z hosťujúcich obrancov, následne sa rútil sám na gólmana Koskinena a svojim pekným švihom ho dokázal pohodlne prekonať. Bez asistencií.
     
    49:51
    Atlant si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Kudroč.
     
    47:21
    Domáci Engqvist sa dostal do skvelej šance v oslabení, keď sa zbavil dvoch obrancov Novosibirsku a následne bekhendovo zakončoval, no gólman Koskinen jeho strelecký pokus vyrazil do bezpečia.
     
    44:42
    Domáci Kablukov za svoj nekompromisný faul na Romanova obdržal najvyšší trest 5 minút plus do konca zápasu za napadnutie na oblasť hlavy a krku.
     
    44:42
    Domáci Kablukov nekompromisne zložil k ľadu hosťujúceho Romanova! Následne sa hra prerušuje a útočník Novosibirsku bol s pomocou lekárskeho tímu odvedený na striedačku!
     
    32:06
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Plechanov.
     
    30:27
    Domáci Arťjuchin sa dostal do skvelej gólovej šance, keď prevzal puk od hosťujúceho brankára a následne išiel sám na gólmana Koskinena, no svoju delovku umiestnil len tesne nad novosibirskú bránu!
     
    27:33
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance Sanguinetti poslal skvelú prienikovú prihrávku na Majorova, ten následne zle prihrával, no puk stihol dokorčuľovať a tvrdo pálil. Gólman Koskinen však jeho delovku zachytil vo svojej výstroji!
     
    26:24
    Arťjuchin sa preštrikoval s pukom cez dvoch brániacich hráčov Novosibirsku a následne tvrdo pálil, no gólman Koskinen dokázal jeho strelecký pokus zachytiť vo svojej výstroji!
     
    23:45
    Hosťujúci gólman Koskinen mal mierne problémy s prilbou a musel byť na necelú minútu vystriedaný gólmanom Orechovom!
     
    22:09
    Hostia budú hrať 7 sekúnd v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci Igor Radulov.
     
    20:16
    Novosibirsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Gluchov.
     
    19:32
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia sa v závere prvej tretiny počas presilovej hry dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Lehteru spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil KRISTIÁN KUDROČ, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Galimova. Asistencie si pripisujú hráči Jori Lehtera a Vjačeslav Belov.
     
    19:22
    Enlund a Romanov si vymenili puk z krídla na krídlo a z pravej strany napokon pálil prvý menovaný! Gólman Galimov však puk so šťastím vyrazil na ochrannú sieť!
     
    17:44
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Trubačjov.
     
    16:33
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Enlund.
     
    08:39
    Kudroč zakončoval od modrej čiary a náseldne chcel puk pred gólmanom Galimovom ešte stečovať Enlund, no ten napokon trafil len dobre položené betóny domáceho gólmana!
     
    00:50
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Trest 2+2 minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou obdržal domáci Novopašin.

    Góly a asistencie: 53. I. Radulov – 20. Kudroč (Lehtera, Belov), 61. Kutuzov (Lehtera)


    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batyršin, Novopašin, Sanguinetti, Velikov, Dyblenko, Petrov, Rukavišnikov – Gluchov, Kablukov, K. Kolcov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Arťjuchin, Kadeikin, Šmeljov – Trubačjov, Sošnikov, Jašin.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Plechanov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kopeikin, Lemtjugov, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Karamnov, Dvurečensky, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Jurij Cyplakov – Sergej Mišjur, Stanislav Raming

    Diváci: 5600