Jaroslavľ – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
A. Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Doneck – Záhreb 2:5 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
koniec po predl.
Atlant Mytišči
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 11.10.2013, 17:30 • Arena Mytišči, Mytišči (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V dnešnom zápase sme mohli vidieť veľmi dobrý a najmä napínavý hokej, ktorý síce nepriniesol veľa gólov, no určite sa bolo na čo pozerať. O výhre Novosibirsku, ktorý si z mesta Mytišči odnáša dva body rozhodol v predĺžení gólom Alexander Kutuzov, ktorý svojou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Galimova. Domáci Atlant si síce po dobrom výkone pripisuje do tabuľky aspoň jeden bod, no prerušil svoju doposiaľ štvorzápasovú výhernú šnúru.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:56:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:44
    Novosibirsk dal gól!
    Hosťujúci Novosibirsk rozhodol o svojej výhre v tomto zápase gólom po 44 sekundách predĺženia! Po skvelej prihrávke od Lehteru sa k zakončeniu dostal ALEXANDER KUTUZOV, ktorý svojou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Galimova. Asistenciu si pripisuje Jori Lehtera.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla opäť veľmi vyrovnaný a najmä defenzívny charakter hry. Najskôr mali hostia k dispozícii nepretržitú 5minútovú presilovú hru, no tú nevyužili na to, aby získali kľúčový náskok. Domáci hrali zase početnej výhode o dvoch mužov, no skórovať v nej nedokázali. V 53. minúte však domáci Igor Radulov využil defenzívnu chybu hostí a napokon bez problémov prekonal gólmana Koskinena gólom s prívlastkom "vyrovnávajúci".

    Na rad prichádza 5minútové predĺženie, podarí sa niektorému z tímov rozhodnúť práve v ňom alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:33
    Petrov sa dostal k puku po nepresnej rozohrávke hostí a následne sa previnil zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Galimovom.
     
    58:22
    Domáci Šmeljov sa dostal do zakončenie z tesnej blízkosti, no napokon nedokázal prekonať dobre položené betóny gólmana Koskinena, ktorý bol v strehu.
     
    57:10
    Novosibirsk sa dokázal ubrániť aj v početnej nevýhode o dvoch mužov a momentálne hrá už v plnom počte. Vyzerá to tak, že tretia tretina bude mať už len defenzívny ráz.
     
    56:17
    Novosibirskí hokejisti hrajú už vo štvorici. Vylúčený Ožiganov sa vrátil na ľad, no domáci stále útočia. Novosibirskí obrancovia sú však dobre rozostavení.
     
    55:05
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov presne 57 sekúnd! Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Kopeikin.
     
    54:51
    Niskala nahodil puk na bránu hostí od modrej čiary, kde chcel dorážať Engqvist, no ten bol napokon neúspešný, keďže gólman Koskinen zneškodnil šancu domácich svojimi betónmi.
     
    54:02
    Domáci si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Ožiganov.
     
    52:48
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci sa napokon dokázali gólovo presadiť a vyrovnávajú! IGOR RADULOV zachytil nepresnú rozohrávku jedného z hosťujúcich obrancov, následne sa rútil sám na gólmana Koskinena a svojim pekným švihom ho dokázal pohodlne prekonať. Bez asistencií.
     
    52:11
    Jašin vystrelil od modrej, no jeho nebezpečný projektil ešte pred gólmanom Koskinenom upratal do bezpečia pozorný obranca Novosibirsku – Ožiganov.
     
    51:55
    Novosibirsk hrá už v plnom počte. Atlant sa počas svojej presilovej hry nedostal takmer do žiadnej gólovej šance, momentálne sú pri puku hostia.
     
    51:22
    Novosibirsk sa počas svojho oslabenia bráni naozaj veľmi dobre. Po pravom krídle sa s pukom presúval domáci Radulov, no pozorný Kutuzov ho bez problémov zastavil.
     
    50:28
    Domáci Sanguinetti zachytil puk na pravej strane a následne pálil, no gólman Koskinen si na svoje konto pripísal aj ďalší dobrý zákrok, keď zapracoval svojimi betónmi.

    Góly a asistencie: 53. I. Radulov – 20. Kudroč (Lehtera, Belov), 61. Kutuzov (Lehtera)


    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batyršin, Novopašin, Sanguinetti, Velikov, Dyblenko, Petrov, Rukavišnikov – Gluchov, Kablukov, K. Kolcov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Arťjuchin, Kadeikin, Šmeljov – Trubačjov, Sošnikov, Jašin.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Plechanov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kopeikin, Lemtjugov, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Karamnov, Dvurečensky, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Jurij Cyplakov – Sergej Mišjur, Stanislav Raming

    Diváci: 5600