Jaroslavľ – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
A. Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Doneck – Záhreb 2:5 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
koniec po predl.
Atlant Mytišči
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 11.10.2013, 17:30 • Arena Mytišči, Mytišči (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 14. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Arena Mytišči v meste Mytišči, kde si od 17:30 budú merať sily tímy Atlant Mytišči a HK Sibir Novosibirsk.

    Atlant Mytišči sa po štrnástich odohraných zápasoch nachádza na priaznivej ôsmej priečke západnej konferencie (štvrtá priečka Tarasovovej divízie), kde má na svojom konte už 21 bodov a gólové skóre 31:33 za sedem výhier a rovnako sedem prehier. Pred Atlantom momentálne sídli tím Spartak Moskva, ktorý má jednobodový náskok a za Atlantom tím CSKA Moskva, ktorý má rovnaký počet bodov, no o niečo horšie skóre.
    Zápasová bilancia Atlantu Mytišči v poslednej pätici zápasov, prehra – prehra – výhra – výhra – výhra, hovorí o tom, že tím z moskovského regiónu hrá v dobrej forme. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Atlantu najskôr predviedli v bájnej moskovskej Aréne Lužniki proti majstrovi KHL – tímu Dynamo Moskva, ktorý však na domácom ľade vyhral tesne 3:2 (0:0, 2:1, 1:1). V mesiaci október odohrali hráči Atlantu už štyri zápasy, keď najskôr prehrali na ľade tímu Ak Bars Kazaň výsledkom 2:4 (1:1, 0:1, 1:2), následne si však napravili svoju reputáciu, keď na ľade Torpeda Nižnij Novgorod dokázali vyhrať výsledkom 3:1 (0:1, 1:0, 2:0). Posledné dva zápasy odohrali hokejisti Atlantu na domácom ľade, kde najskôr zdolali tím Admiral Vladivostok výsledkom 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) a následne sa im podarilo vyhrať aj proti Metallurgu Novokuzneck v pomere 2:1 (1:0, 1:0, 0:1).

    Sibir Novosibirsk sa po trinástich odohraných zápasoch nachádza na priebežnej piatej priečke východnej konferencie (druhá priečka Černyševovej divízie) so ziskom 23 bodov a gólového skóre 33:30 za osem výhier a päť prehier. Pred Sibirom momentálne sídli tím Torpedo Nižnij Novgorod s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším skóre a za Sibirom tím Salavat Julajev Ufa s rovnakým počtom bodov, no horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia Novosibirsku v poslednej pätici zápasov, výhra – prehra – výhra – výhra – výhra, jasne hovorí o tom, že tomuto tímu sa v poslednej dobe darí. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Novosibirsku najskôr predviedli na domácom ľade, kde dokázali zdolať pražský Lev po dobrom výkone výsledkom 5:3 (4:0, 0:3, 1:0). Následne sa však Sibiru na domácom ľade nedarilo, keď narazili na lotyšský klub Dinamo Riga, ktorý vyhral v Novosibirsku výsledkom 4:1 (2:1, 1:0, 1:0). Posledný domáci zápas pred tripom po štadiónoch súperov odohrali hokejisti Novosibirsku proti tímu CSKA Moskva, ktorý zdolali tesne 3:2 (0:0, 3:1, 0:1). Trip "vonku" začali hokejisti Novosibirsku veľmi dobre, keď najskôr zdolali Severstal Čerepovec výsledkom 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) a následne si poradili aj s tímom SKA Petrohrad výsledkom 2:1 po samostatných nájazdoch (0:1, 0:0, 1:0 – 0:0).

    Podarí sa hokejistom Novosibirsku uspieť aj v treťom zápase na tripe po štadiónoch súperov alebo si domáci na svoje konto pripíšu už štvrtú výhru v rade?
     
    Úvodné zostavy:

    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batyršin, Novopašin, Sanguinetti, Velikov, Dyblenko, Petrov, Rukavišnikov – Gluchov, Kablukov, K. Kolcov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Arťjuchin, Kadeikin, Šmeljov – Trubačjov, Sošnikov, Jašin.

    HK Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Plechanov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kopeikin, Lemtjugov, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Karamnov, Dvurečensky, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Jurij Cyplakov – Sergej Mišjur, Stanislav Raming.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:33
    Galimov sa dostal poprvýkrát v zápase k puku, keď ho tvrdou delovkou z pravej strany ohrozil hosťujúci Koskiranta. Gólman Atlantu však puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    00:50
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Trest 2+2 minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou obdržal domáci Novopašin.
     
    01:28
    Domáci Alexejev napriahol svoju hokejku na ľavom krídle, no gólman Galimov zasahovať nemusel. Puk letel len tesne vedľa domácej brány.
     
    02:24
    Novosibirsk je pri puku v útočnom pásme, kde sa snaží niečo vymyslieť, no pozorná obranca domáceho Atlantu je zatiaľ v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    03:30
    Hosťujúci Gubin pálil od modrej čiary, no jeho delovku gólman Galimov s veľkým prehľadom zblokoval na zadný mantinel. Následne sa do útoku hrnú domáci hokejisti.
     
    04:12
    Enlund hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany Lemtjugova, no ten sa napokon k zakončeniu z medzikružia nedostal. V tejto situácii veľmi dobre zakročili pozorní domáci obrancovia.
     
    05:24
    Domáci Jašin napriahol svoju hokejku spoza kruhov, no jeho delovka napokon bola jedným z hráčov Novosibirsku zblokovaná len do bezpečného rohu ľadovej plochy.
     
    06:18
    Z hranice pravého kruhu pálil domáci Engqvist, no jeho projektil napokon pozorný gólman Koskinen dokázal úspešne zachytiť vo svojej lapačke.
     
    07:11
    Hráči hosťujúceho Novosibirsku sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho dobre prihrávajú. Domáci sa však bránia veľmi dobre. Niskala tentokrát dobre odstavil hosťujúceho Koskirantu.
     
    07:48
    Romanov hľadal dobrou prihrávkou z medzikružia na ľavom krídle Lehteru, no napokon sa mu to nepodarilo. K puku sa dostal len pozorný obranca domácich – Dyblenko.
     
    08:39
    Kudroč zakončoval od modrej čiary a náseldne chcel puk pred gólmanom Galimovom ešte stečovať Enlund, no ten napokon trafil len dobre položené betóny domáceho gólmana!
     
    09:16
    Domáci sa pomaly prebúdzajú a začínajú útočiť. Puk nahodil na zadný mantinel Kablukov, následne puk prevzal Kolcov, no ten svojou strelou len míňa priestor hosťujúcej brány.
     
    10:24
    Kugryšev nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Galimova. Ten zasahovať nemusel.
     
    11:40
    Koskiranta zachytil nepresnú rozohrávku domácich obrancov, no následne sa nedokázal presadiť, keďže mu puk z čepele nepríjemne skĺzol.
     
    12:27
    Domáci Majorov našiel dobrou prihrávkou za kruhy domáceho Niskalu, no ten svojim projektilom napokon trafil len zadný mantinel tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5600 divákov.
     
    12:55
    Trubačjov preveril gólmana Koskinena strelou z medzikružia, no pozorný novosibirský brankár napokon puk s prehľadom vyrazil na zadný mantinel.
     
    13:44
    Hosťujúci Kopeikin zakončoval z hranice pravého kruhu, no gólman Galimov dokázal puk úspešne zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    14:22
    Gólman Koskinen mal momentálne poriadny kus práce! Tentokrát dokázal puk zachytiť vo svojej výstroji po delovke z tesnej blízkosti od domáceho Arťjuchina.
     
    15:39
    Na hranici pravého kruhu napriahol svoju hokejku hosťujúci Gluchov, no gólman Koskinen bol v strehu a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na ochrannú sieť.
     
    16:33
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Enlund.
     
    17:13
    Kudroč nahadzoval puk na bránu gólmana Galimova v oslabení. Následne sa domáci musia vrátiť a snažia sa rýchlo zaútočiť.
     
    17:44
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Trubačjov.
     
    18:17
    Hosťujúci Lehtera nekompromisne pálil z pravého kruhu, no gólman Galimov zasahovať nemusel. Lehterova delovka smerovala len tesne mimo domácej brány.
     
    18:52
    Hráči Novosibirsku hrajú v plnom počte a momentálne majú k dispozícii presilovú hru, ktorá bude trvať ešte necelú minútu.
     
    19:22
    Enlund a Romanov si vymenili puk z krídla na krídlo a z pravej strany napokon pálil prvý menovaný! Gólman Galimov však puk so šťastím vyrazil na ochrannú sieť!
     
    19:32
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia sa v závere prvej tretiny počas presilovej hry dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Lehteru spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil KRISTIÁN KUDROČ, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Galimova. Asistencie si pripisujú hráči Jori Lehtera a Vjačeslav Belov.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla vyrovnaný zápas, v ktorom však boli mierne aktívnejší hokejisti Novosibirsku. Tí však až do 20. minúty nedokázali nájsť recept na pozorného gólmana Galimova, ktorý je dnes v naozaj skvelej forme. Až 28 sekúnd pred koncom prvej dvadsaťminútovky sa Novosibirsk dostal do vedenia po góle Kristiána Kudroča, kotrý využil presilovú hru.

    Podarí sa domácim v druhej tretine zabrať a vybojovať si aspoň vyrovnávajúci gól v druhej tretine?
     
    Pomer striel v prvej tretine:
    Atlant Mytišči vs. HK Sibir Novosibirsk – 7 vs. 10
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:04
    Romanov sa hneď v úvode druhej tretiny dostal do útoku a zakončoval z medzikružia. Jeho projektil však gólman Galimov videl dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    20:16
    Novosibirsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Gluchov.
     
    21:25
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu. Novosibirsk síce hrá v početnej výhode, no domáci Atlant je v strehu a nedáva svojim súperom takmer žiadny priestor.
     
    22:09
    Hostia budú hrať 7 sekúnd v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci Igor Radulov.
     
    22:36
    Domáci Gluchov sa už dávnejšie vrátil z trestnej lavice do hry, no momentálne sa Atlant Mytišči musí brániť. Novosibirsk si vytvára poriadny útočný tlak.
     
    23:03
    Hostia majú momentálne poriadne problémy s gólmanom Galimovom, ktorý chytá skvele. Tentokrát zneškodnil strelu od Koskirantu z pravej strany a následne aj delovku od Lemtjugova z medzikružia.
     
    23:45
    Hosťujúci gólman Koskinen mal mierne problémy s prilbou a musel byť na necelú minútu vystriedaný gólmanom Orechovom!
     
    24:38
    Domáci hrajú momentálne už v plnom počte a dokázali sa teda vo svojom oslabení ubrániť. Novosibirsk je však stále pri puku a snaží sa efektívne zaútočiť.
     
    25:27
    Alexejev napriahol svoju hokejku na modrej čiare, no gólman Galimov bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal pohodlne vyraziť svojou výstrojou k bočnému mantinelu.
     
    26:24
    Arťjuchin sa preštrikoval s pukom cez dvoch brániacich hráčov Novosibirsku a následne tvrdo pálil, no gólman Koskinen dokázal jeho strelecký pokus zachytiť vo svojej výstroji!
     
    26:48
    Domáci Batyršin nahodil puk od modrej čiary na bránu gólmana Koskinena, ten radšej neváhal a napokon dokázal puk ukryť pod svojou lapačkou.
     
    27:33
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance Sanguinetti poslal skvelú prienikovú prihrávku na Majorova, ten následne zle prihrával, no puk stihol dokorčuľovať a tvrdo pálil. Gólman Koskinen však jeho delovku zachytil vo svojej výstroji!
     
    28:25
    Domáci Šmeljov potiahol puk po pravom krídle a následne zakončoval, no jeho projektil skončil len tesne vedľa Koskinenovej brány.
     
    29:17
    Na druhej strane sa do dobrej šance dostal hosťujúci Gubin, no ten chcel ešte prihrávať na Kugryševa, čo sa mu stalo osudným. Domáci Novopašin puk poľahky zachytil.
     
    30:27
    Domáci Arťjuchin sa dostal do skvelej gólovej šance, keď prevzal puk od hosťujúceho brankára a následne išiel sám na gólmana Koskinena, no svoju delovku umiestnil len tesne nad novosibirskú bránu!
     
    32:06
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Plechanov.
     
    33:17
    Z hranice pravého kruhu pálil hosťujúci Lehtera, no jeho delovka skončila len tesne nad bránou gólmana Galimova.
     
    34:18
    Domácim sa nepodarilo počas presilovej hry veľa vymyslieť. Hokejisti Novosibirsku momentálne hrajú už v plnom počte.
     
    35:27
    Dyblenko nekompromisne pálil od modrej čiary, no gólman Koskinen zasahovať nemusel. Dyblenkova delovka smerovala len tesne mimo hosťujúcej brány.
     
    36:36
    Batyršin preveril svoju hokejku strelou spoza pravého kruhu, no jeho delovku napokon zblokoval jeden z hosťujúcich obrancov len do rohu klziska.
     
    37:24
    Lemtjugov pálil spoza kruhov, no jeho delovku gólman Galimov videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    38:33
    Arťjuchin preveril gólmana Koskinena spoza hosťujúcej brány, no pozorný ochranca novosibirskej brány si svoju ľavú žŕdku dokázal ustrážiť.
     
    39:21
    Hrá sa už posledná minúta druhej tretiny a puk sa momentálne presúva zo strany na stranu. Aktívnejší sú však hráči Novosibirsku.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    V druhej tretine tohto zápasu sme síce góly nevideli, no oba tímy sa snažili niečo vymyslieť. Aktívnejší boli hokejisti domáceho Atlantu, ktorí sa dostali do niekoľkých skvelých gólových šancí, no gólman Koskinen predviedol skvelý výkon a dokázal tak zneškodniť aj tie najvážnejšie gólové šance domácich.

    Podarí sa Atlantu Mytišči v záverečnej dvadsaťminútovke vsietiť aspoň vyrovnávajúci gól alebo si Novosibirsk pripíše na svoje konto tesné tri body?
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:51
    Z pravej strany tvrdo pálil domáci Trubačjov, no jeho delovku napokon gólman Koskinen úspešne zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    41:25
    Hosťujúci Kopeikin napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Galimova.
     
    42:39
    Sošnikov zakončoval spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji gólmana Koskinena, ktorý pohodlným zákrokom hru prerušil.
     
    43:19
    Enlund hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany na ľavom krídle Romanova, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Sanguinetti puk pozorne zachytil.
     
    44:28
    Domáci Igor Radulov sa dostal do zakončenia na pravom krídle, no spoza pravého kruhu napokon trafil len hruď dobre postaveného gólmana Koskinena.
     
    44:42
    Domáci Kablukov nekompromisne zložil k ľadu hosťujúceho Romanova! Následne sa hra prerušuje a útočník Novosibirsku bol s pomocou lekárskeho tímu odvedený na striedačku!
     
    44:42
    Domáci Kablukov za svoj nekompromisný faul na Romanova obdržal najvyšší trest 5 minút plus do konca zápasu za napadnutie na oblasť hlavy a krku.
     
    45:37
    Novosibirsk má k dispozícii dlhú päťminútovú presilovú hru. Momentálne sú hostia usadení v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú.
     
    46:24
    Lemtjugov nekompromisne pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná pozorným gólmanom Galimovom. Domáci obrancovia následne poslali puk až ku Koskinenovi.
     
    47:21
    Domáci Engqvist sa dostal do skvelej šance v oslabení, keď sa zbavil dvoch obrancov Novosibirsku a následne bekhendovo zakončoval, no gólman Koskinen jeho strelecký pokus vyrazil do bezpečia.
     
    48:17
    Kudroč pálil už zo stredného pásma, no jeho strelu zachytil pozorný obranca Atlantu, Gluchov, ktorý s prehľadom vyslal puk až k bráne Novosibirsku.
     
    49:42
    Domáci sa napokon dokázali v dlhej početnej nevýhode ubrániť a momentálne sú pri puku. Novosibirsk veľmi dobre forčekuje, no domáci sa stále snažia zaútočiť.
     
    49:51
    Atlant si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Kudroč.
     
    50:28
    Domáci Sanguinetti zachytil puk na pravej strane a následne pálil, no gólman Koskinen si na svoje konto pripísal aj ďalší dobrý zákrok, keď zapracoval svojimi betónmi.
     
    51:22
    Novosibirsk sa počas svojho oslabenia bráni naozaj veľmi dobre. Po pravom krídle sa s pukom presúval domáci Radulov, no pozorný Kutuzov ho bez problémov zastavil.
     
    51:55
    Novosibirsk hrá už v plnom počte. Atlant sa počas svojej presilovej hry nedostal takmer do žiadnej gólovej šance, momentálne sú pri puku hostia.
     
    52:11
    Jašin vystrelil od modrej, no jeho nebezpečný projektil ešte pred gólmanom Koskinenom upratal do bezpečia pozorný obranca Novosibirsku – Ožiganov.
     
    52:48
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci sa napokon dokázali gólovo presadiť a vyrovnávajú! IGOR RADULOV zachytil nepresnú rozohrávku jedného z hosťujúcich obrancov, následne sa rútil sám na gólmana Koskinena a svojim pekným švihom ho dokázal pohodlne prekonať. Bez asistencií.
     
    54:02
    Domáci si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Ožiganov.
     
    54:51
    Niskala nahodil puk na bránu hostí od modrej čiary, kde chcel dorážať Engqvist, no ten bol napokon neúspešný, keďže gólman Koskinen zneškodnil šancu domácich svojimi betónmi.
     
    55:05
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov presne 57 sekúnd! Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Kopeikin.
     
    56:17
    Novosibirskí hokejisti hrajú už vo štvorici. Vylúčený Ožiganov sa vrátil na ľad, no domáci stále útočia. Novosibirskí obrancovia sú však dobre rozostavení.
     
    57:10
    Novosibirsk sa dokázal ubrániť aj v početnej nevýhode o dvoch mužov a momentálne hrá už v plnom počte. Vyzerá to tak, že tretia tretina bude mať už len defenzívny ráz.
     
    58:22
    Domáci Šmeljov sa dostal do zakončenie z tesnej blízkosti, no napokon nedokázal prekonať dobre položené betóny gólmana Koskinena, ktorý bol v strehu.
     
    59:33
    Petrov sa dostal k puku po nepresnej rozohrávke hostí a následne sa previnil zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Galimovom.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla opäť veľmi vyrovnaný a najmä defenzívny charakter hry. Najskôr mali hostia k dispozícii nepretržitú 5minútovú presilovú hru, no tú nevyužili na to, aby získali kľúčový náskok. Domáci hrali zase početnej výhode o dvoch mužov, no skórovať v nej nedokázali. V 53. minúte však domáci Igor Radulov využil defenzívnu chybu hostí a napokon bez problémov prekonal gólmana Koskinena gólom s prívlastkom "vyrovnávajúci".

    Na rad prichádza 5minútové predĺženie, podarí sa niektorému z tímov rozhodnúť práve v ňom alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:44
    Novosibirsk dal gól!
    Hosťujúci Novosibirsk rozhodol o svojej výhre v tomto zápase gólom po 44 sekundách predĺženia! Po skvelej prihrávke od Lehteru sa k zakončeniu dostal ALEXANDER KUTUZOV, ktorý svojou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Galimova. Asistenciu si pripisuje Jori Lehtera.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V dnešnom zápase sme mohli vidieť veľmi dobrý a najmä napínavý hokej, ktorý síce nepriniesol veľa gólov, no určite sa bolo na čo pozerať. O výhre Novosibirsku, ktorý si z mesta Mytišči odnáša dva body rozhodol v predĺžení gólom Alexander Kutuzov, ktorý svojou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Galimova. Domáci Atlant si síce po dobrom výkone pripisuje do tabuľky aspoň jeden bod, no prerušil svoju doposiaľ štvorzápasovú výhernú šnúru.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:56:38)

    Góly a asistencie: 53. I. Radulov – 20. Kudroč (Lehtera, Belov), 61. Kutuzov (Lehtera)


    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batyršin, Novopašin, Sanguinetti, Velikov, Dyblenko, Petrov, Rukavišnikov – Gluchov, Kablukov, K. Kolcov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Arťjuchin, Kadeikin, Šmeljov – Trubačjov, Sošnikov, Jašin.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Plechanov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kopeikin, Lemtjugov, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Karamnov, Dvurečensky, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Jurij Cyplakov – Sergej Mišjur, Stanislav Raming

    Diváci: 5600