Levante – Vigo 0:1 (kon.) | Bilbao – Barcelona 2:2 (kon.) | Atlético Madrid – Real Madrid 1:2 (kon.)
Zaragoza – Mallorca 3:2 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:2 (1:1)
Real Madrid
Sobota 27.04.2013, 20:00 • Estadio Vicente Calderon • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:00.
     
    V Madridskom derby sa stretne domáce Atletico s hosťujúcim Realom. Obaja súperi sú zároveň aj tabuľkovými susedmi.

    Hosťujúci Real Madrid sa nachádza na 2. priečke so ziskom 71 bodov. Na prvú Barcelonu momentálne stráca 13 bodov a pred svojim mestským rivalom, ktorý sa nachádza na treťom mieste, má trojbodový náskok. Hostia by si radi napravili chuť po nevydarenom prvom semifinálovom stretnutí Ligy Majstrov, kde podľahli Borussii Dortmund 4:1. Proti domácemu tímu to však nebudú mať ľahké.

    Atletico Madrid okupuje 3. priečku a má na svojom konte momentálne 68 bodov, čo je len o tri menej, ako má ich aktuálny súper nachádzajúci sa na 2. priečke a pred 4. tímom tabuľky, ktorým je Real Sociedad, má Atletico trinásťbodový náskok. V mestskom derby bude mať Atletico výhodu domáceho prostredia a len mierna strata na svojho známejšie rivala napovedá o vyrovnanom stretnutí.

    Ako to všetko skončí sa dozviete z nášho textového prenosu na Onlajny.eu!
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Luis – Raúl Garcia, Suarez, Gabi, Koke – Falcao, Costa

    Real Madrid CF: Lopez – Essien, Albiol, Carvalho, Nacho – Khedira, Pepe – Di Maria, Kaká, Morata – Benzema

    Rozhodca: Perez – Cote, Martinez.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám začal zápas najvyššej španielskej ligy. V úvode stretnutia pri lopte hostia z Madridu, ktorí postupne kombinačne prechádzajú k polovici súpera.
     
    2
    Uvidíme ako to nakoniec v tomto derby dopadne. Pri lopte hráči domáceho tímu, ktorí sa snažia zatiaľ zotrvať na vlastnej polovici. Následný útok skončil v útoku na Costovi, ale dobre zasiahol Albiol.
     
    3
    Oba tímy sa ešte spoznávajú, niet sa čo čudovať, keď sme pred pár sekundami začali. Atlético bude mať aktuálne dobrú možnosť z priameho kopu.
     
    4
    Atlético dalo gól! Perfektný úvod veľkého derby, v ktorom už v úvode prehráva Real Madrid, keď priamy kop ešte dokázal López vyraziť. Lopta sa však ocitla na pravej strane, z ktorej prišiel aj následný center, ten už perfektne dopravil do brány RADAMEL FALCAO.
     
    6
    Real sa snaží dostať s loptou na polovicu súpera. Skúšal to aj teraz z vlastnej polovice, center v podaní Kakú na ľavú stranu ihriska zachytili domáci hráči.
     
    7
    Hostia nezačali zápas podla svojich predstáv, vyzerá to tak že stále sú tam zvyšky zo Ligy Majstrov. Rýchly protiútok v podaní Atlética skončil po faule Albiola.
     
    /
    Atlético Madrid je určite pri chuti a páčiť sa to musí aj fanúšikom na striedačke. Domáci hráči to skúšajú hlavne po protiútokoch, lenže toto zakončenie z kopačky Costu končí mimo brány.
     
    8
    V základnej zostave Realu Madrid môžme vidieť viacero hráčov, ktorí nie sú súčasťou pravidelného nástupu v základnej zostave. Avšak v bráne je stále López, ktorý dostal prednosť pred Casillasom.
     
    9
    Domáci hráči sú aj naďalej pri lopte. Pár prihrávok na súperovej polovici, konkrétne na pravej strane skončilo centrom Gabiho. Prvý pokus dokázal Real odraziť, ale následný ďalší pokus Atlética Madrid skončil ofsajdom Costu.
     
    10
    Real si po dlhšom čase drží loptu u seba. Uvidíme ako dlho sa im to podarí a či dokážu zakončiť na bránu. Ako ste si mohli všimnúť základe nie je Ronaldo, ktorý sa zrejme šetrí na utorkovú odvetu proti Dortmundu.
     
    11
    Hostia stále v dnešnom zápase nič nepredviedli, načo si nemôžu sťažovať domáci hráči. Real sa snažil o nejaký útok, ale z neho nebolo naozaj nič, navyše do protiútoku sa dostali hráči Atlética, ktorí taktiež neuspeli.
     
    12
    Viac sa snažia hráči Realu Madrid a podarí sa im to po tejto šanci? Hostia sa dostali k lopte na vlastnej polovici, pár prihrávok a lopta končí u Di Mariu, ten je vzápätí faulovaný.
     
    13
    Druhá žltá karta v dnešnom zápase, tentokrát je potrestaný domáci hráč Filipe za spomínaný faul.
     
    13
    Real Madrid dal gól! Po pár minútach hry je opäť vyrovnané, ale musíme povedať, že aj s dávkou šťastia pre hráčov Realu Madrid, ktorí ťažili z priameho kopu. Loptu z cca 25 metrov poslal pred bránu ÁNGEL DI MARIA, ktorý uspel po teči obrancu.
     
    15
    Začíname tak od znovu. Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa taktiež snažia o ďalší gól. Atlético sa dostalo s loptu na ľavú stranu, avšak pri lopte ostal osamotený Falcao, ktorý nebol úspešný pri zovretí dvoch obrancov súpera.
     
    16
    Futbal zo strany na stranu. Najskôr sme mali možnosť vidieť útok domácich, po chvíli to skúsili aj hráči Realu, ktorí nie sú taktiež úspešní.
     
    17
    Lopty sa opäť zmocnili domáci hráči, ktorí sa dostali po zaváhaní Lópeza k lopte. Ten poslal loptu do autu v tesnej blízkosti svojej brány. Žiadna šanca však následne neprišla.
     
    17
    Stále sa čaká na nejakú prevahu jedného či druhého tímu. Opatrné to je na oboch stranách. Oba tímy sa však snažia o vstrelenie gólu a útočia hlavne z obrany do protiútokov.
     
    18
    Hra je prerušená. Žltú kartu za faul v strede ihriska uvidí Khedira.
     
    19
    Dve žlté karty v priebehu pár minút. Znovu to je na strane Realu Madrid, keď napomenutie od rozhodcu dostal kapitán Pepé.
     
    20
    Z takejto pozície to domácim v úvode zápasu vyšlo. Tentokrát priamy kop nebol dobre zahratý, ale šanca, ktorá vznikla po pár sekundách už stojí za mienku o dobrej šanci. Center z pravej strany sa dostal ku Falcaovi, ktorý v páde poslal loptu tesne mimo.
     
    21
    Hra je opäť prerušená. Hostia trpia na fauloch, ktoré v posledných sekundách predvádzajú. Vznikol aj nejaký slovný konflikt medzi José Mourinhom a hlavným rozhodcom.
     
    22
    V úvode zápasu sme písali, že sa čaká o nejakú prevahu na jednej strane. Tú si očividne dokázali vyprodukovať domáci hráči, ktorí sú v posledných sekundách častejšie pri lopte a viackrát sa snažia napádať priestor v okolí 16-tky.
     
    23
    Loptu späť do hry poslal brankár Courtois. Vzápätí sa zrodil v hlavičkovom súboji faul na domáceho hráča. Atlético Madrid opäť pri lopte a postupuje do útoku.
     
    24
    Pepe by si mal dať pozor na to čo v posledných sekundách predvádza. Už dvakrát po žltej karte fauloval a teraz znovu. Priamy kop z cca 25 metrov Atlético Madrid nevyužilo, keď loptu pred malým vápnom pokryl brankár López.
     
    25
    Nehrá sa veru o fazuľky, keď skoro každá akcia končí faulom. Po dlhšom čase sme mali možnosť vidieť nejakú akciu zo strany Realu Madrid, ale tú zastavil faulom na polovici Koke. Žltá karta pre tohto reprezentanta Španielska.
     
    26
    Dovolím si povedať, že futbalovejšie to je na strane domáceho tímu. V tomto derby sa však hrá aj o česť, ale aj o body do tabuľky. Atlético Madrid malo k dispozícii ďalší útok. Dobre a hlavne čisto zakročil obranca Pepe.
     
    28
    Posledné minúty hry sú asi takéto. Real sa dostane k lopte, ale tú vytiahne iba na polovicu súpera. Zvyčajne to končí nepresnou prihrávkou a protiútokom Atlético Madrid, ten však nedokáže po centroch zo strán nasmerovať loptu na Costu, alebo Falca.
     
    29
    Real dlhšie kombinuje na vlastnej polovici a čaká kým nejakú medzierku vytvorí domáci tím. Zatiaľ je to čisto o kombinácii v zadných radoch.
     
    30
    Ťažko povedať k tejto šanci či to mala byť penalta. Atlético Madrid opäť vystihlo prihrávku hostí a dostalo sa do útoku. Center na Costu, ktorý bol v súboji v 16-tke obratý o loptu. Fanúšikovia a samotný hráč to videli na pokutový kop.
     
    31
    Dobrá šanca pre domáci tím. Priamy kop z pravej strany, resp. na rohu 16-tky. Loptu pred malé vápno poslal Koke, tá skončila u Costu, ktorý mieri tesne mimo.
     
    31
    Réžia nám ponúka opakovaný moment zo situácie pred pár sekundami. Rozhodca to posúdil dobre, keď Costa sa zrejme pošmykol na lopte.
     
    32
    Ďalší sa rodiaci útok na domácej strane. Znovu je to ofsajd, na ktoré to je už 2:0. Prihrávka za obranu a postavenie mimo hry pre Costu.
     
    33
    Z tohoto gól určite nepríde, možno v nejakej dedinskej súťaži, ale takéto lopta sú priam lahôdkou pre Courtoisa, ktorý osamotený zovrel center Di Mariu z pravej strany.
     
    34
    Znovu postavil Falcaou divákov zo sedadiel. Rýchly útok na domácej strane skončil zakončením spomínaného hráča. Jeho pokus vyrazil López a následný center Atlético Madrid z pravej strany už nebol úspešný a skončil za bránkovou čiarou.
     
    35
    Znovu sme svedkami ofsajdu na domácej strane, v ktorom sa ocitol Falcaou. Z opakovaného záberu je však jasne vidieť, že v čase prihrávky vybiehal domáci útočník spoza obrancu. Prvá chyba na dres postranného rozhodcu.
     
    36
    Tieto situácie pre Ronalda, ktorý to vie z tých 20 metrov dobre kopnúť. Portugalčan však nefiguruje ani na striedačke a skúsi to z priameho kopu Kaká.
     
    37
    Real neuspel! Kaká poslal loptu do 16-tky, kde ju na roh dopravil obranca. Kaká to skúsi aj z rohového kopu.
     
    37
    Real mal celkom dobré šance zo štandardných situácii, ale ani jedna sa neujala. Atlético Madrid sa dobre ubránilo a nedovolilo vzniku väčšej šanci.
     
    38
    Dobrá kombinácia Realu pred veľkým vápnom súpera. Kaká potiahol loptu po pravej strane, párkrát si ju vymenil s Moratom, ktorý však po kľučkách neuspel.
     
    39
    Už dlhší čas sú v útoku domáci hráči. Tí to skúšajú hlavne cez prihrávky po stranách a kde tu nejaký center. Aj v tomto prípade sa držali tejto réžii, keď pokus o center z pravej strany pokryl López.
     
    40
    Blížime sa k záveru prvého polčasu a môžme konštatovať, že doteraz sú lepší domáci hráči. Cieľ k úspechu sú zrejme protiútoky, po ktorých sa dostali do dobrých šancí.
     
    41
    Znovu je hra prerušená. Žltú kartu vidí Morata, ktorý fauloval na polovici súpera. Trošku aj zbytočne, ale za faul zo zadu musí byť potrestaný.
     
    42
    Obrovská šanca na strane Realu Madrid, ktorý tak mohol ísť do vedenia. Kombinácia z vlastnej polovice, rýchle presunutie k veľkému vápnu súpera a kolmá prihrávka, ktorá skončila u Benzemu, ktorý čelil brankárovi Courtovisovi zoči-voči. Domáci brankár však ešte dokázal vybehnúť, zmenšiť strelecký uhol a vyraziť loptu v páde do bezpečia.
     
    44
    Záverečné sekundy zápasu sa presúvajú na polovicu hostí. Atlético Madrid drží loptu na kopačkách a zväčša hľadá voľný priestor. Po otočení hry na ľavú stranu prišiel center pred malé vápno, ktorý zakončil Falcao. Ofsajd pre spomínaného útočníka domáceho tímu.
     
    45
    Vyzeralo to celkom nebezpečne po tom ako sa Atlético Madrid dostalo do ďalšieho útoku. Center z pravej strany si nedokázal dobre spracovať Costa, takže šanca sa nekoná.
     
    45
    Nastavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    V nastavenom čase nejaká šanca neprišla.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas veľkého derby, v ktorom zatiaľ panuje vyrovnaný stav po 45. minútach hry 1:1.

    Rýchly nástup v podaní domácich hráčov, ktorí sa dostali do vedenia už v 4. minúte, keď sa po centri prezentoval hlavičkou Falcaou, ktorý sa nemýlil. Vyrovnaný zápas s malou časťou prevahy na domácej strane vyvrcholilo k pár šanciam, tie však neboli premenené. Hral sa vyrovnaný futbal v strede ihriska Real sa však dostal do útoku, kde prišiel faul. Di Mária aj s dávkou šťastia dopravil loptu do siete. To bola zatiaľ prvá časť dnešného zápasu. Pokračuje o pätnásť minút.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Luis – Raúl Garcia, Suarez, Gabi, Koke – Falcao, Costa

    Real Madrid CF: Lopez – Essien, Albiol, Carvalho, Nacho – Khedira, Pepe – Di Maria, Kaká, Morata – Benzema

    Rozhodca: Perez – Cote, Martinez.
     
    Druhý polčas začne približne o 21:05.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    47
    Úvod zápasu majú lepší hostia z Realu. Tí sú pri lopte viackrát a snažia sa dostať na polovicu súpera. Pár prihrávok, ale zakončenie stále neprichádza.
     
    48
    Real Madrid je stále tým tímom, ktorý má v doterajšom priebehu viac z hry. Snaží sa kontrolovať hru a kombinovať na vlastnej polovici s malým náznakom do útoku.
     
    49
    Šanca však prišla aj na druhej strane, keď Atlético Madrid sa azda po prvýkrát v druhom polčase dostalo k bráne súpera. Centrovanú loptu pokryl pred malým vápnom brankár López.
     
    50
    Stále sa čaká na prevahu z jednej strany. O samotnom priebehu zápasu hovorí aj doterajší výsledok, keď panuje stav 1:1. Pri lopte sú však aktuálne hráči Realu Madrid, ktorí postupujú k bráne súpera. Loptu v strede ihriska drží Kaká.
     
    51
    Real sa síce snažil o nejakú akciu, ale tá skončila na prevej strane súperovej obrany. Hostia však moc nezúfajú, keď po odkope Juanfrana sa dostal k lopte v zadných radoch brankár López.
     
    52
    Keď už sme pri brankároch Realu Madird, kde vzniká veľa teórii, kto by mal chytať. Prednosť v bráne však dostáva López, zatiaľ čo ikona bieleho baletu ostáva iba na striedačke.
     
    53
    Prevahu v druhom polčase má Real, ale je to iba v držaní lopty zväčša na vlastnej polovici. "Pusinky" to skúšajú aj teraz, lenže ich následný útok končí hneď na prvej línii súpera.
     
    54
    V posledných sekundách je pri lopte častejšie Atlético Madrid. Pár prihrávok z vlastnej polovice bolo zavŕšené centrom z pravej strany, ktorý pokryl opäť brankár López. Vyzerá to tak, že centre nie si kľúčom k úspechu.
     
    55
    Real teraz zaváhal po nepresnosti na vlastnej polovici. Lopta sa tak dostala k domácim hráčom, ktorí po pravej strane postupujú do útoku. Podobná situácia ako pred minútou. Pár prihrávok a center, ktorý opäť pokrýva brankár López.
     
    56
    Dobrá šanca na domácej strane. Hráči sa kombinačne dostali do 16-tky súpera so zakončením Falca, ktorý po prebratí lopty ihneď zakončil, lenže jeho pokus mieril tesne mimo.
     
    57
    Opakuje sa nám situácia z prvého polčasu, keď po zlome vyrovnaného zápasu sa na koňa dostáva domáci tím. Ten posledné sekundy diktuje hru v držaní lopty a dostáva sa do okolia veľkého vápna. Zatiaľ bez zakončenia.
     
    58
    Atlético Madrid je dobré aj v bránení čo potvrdilo aj teraz, keď sa dokázalo ubrániť proti útočnej dvojici Morata a Kaká. Domáci hráči tak s loptou na kopačkách postupujú do útoku, kde aktuálne kombinujú.
     
    58
    Znovu sporný moment. Atlético Madrid držalo loptu v okolí 16-tky, keď celá akcia bola zavŕšená centrom pred brankára. V súboji o loptu padol na trávnik Falcao, ale penalta sa nepíska.
     
    59
    Domáci hráči opäť postupujú do útoku, ale v prvom prípade prišli o loptu hneď po jeho náznaku. Ďalší pokus o útočenie prišiel po nepresnej prihrávke Essiena.
     
    63
    Real Madrid dal gól! V súboji o Madrid sa do vedenia dostávajú pusinky z Realu Madrid, ktorí idú prvýkrát do vedenia po góle ÁNGELA DI MARIU, ktorý sa krížnou strelou k pravej tyči nemýlil.
     
    65
    Povedal by som, že domáci hráči viac hrajú smerom na bránu, ale gólovo sa viac darí Realu. Ďalšia z akcii Atlético Madrid končí u Lópéza, ktorý perfektne vyrazil prízemný center.
     
    66
    Možno sa malo pískať faul na domáceho hráča, ale pokračuje sa v hre. Rozhodca však musí pískať, keď po súboji v strede ihriska prišiel faul na Kakú.
     
    67
    Prvé striedanie v dnešnom zápase. Z ihriska odchádza Kaká, nastpuje Alonso.
     
    67
    Vyzeralo to tak všeliak s Di Mariom, ktorý ležal na trávniku. Prišli aj nosítka, ale samotný hráč za pomoci lekárov mieri za postrannú čiaru. Osobne si však myslím, že bude môcť pokračovať v hre.
     
    68
    Posledné minúty hry sú však viac prerušované ako hrané. Svedčí o tom aj táto situácia, keď po hlavičkovom súboji ostáva ležať na trávniku Alonso.
     
    70
    Ďalšie striedanie v dnešnom zápase. Opäť je to na strane Realu Madrid, ktorý chce posilniť obranu. Z ihriska odchádza Essien, nastupuje mladý talent Varene.
     
    71
    Atlético Madrid postupuje do útoku a snaží sa vstreliť vyrovnávajúci gól. Podla priebehu hry by si to aj trošku zaslúžili, lenže futbalová šťastena je zatiaľ naklonená na stranu Realu, ktorý sa dobre bráni aj vďaka Lópezovi.
     
    72
    Ďalšia zo šancí bieleho baletu. Real sa snaží kombinovať cez stred a kolmou prihrávkou napádať obranu súpera. Tentokrát to nevyšlo a Atlético Madrid získalo loptu.
     
    73
    Domáci hráči sa ubránili a smerujú do útoku. Pár prihrávok a ocitli sa v útoku, kde prišiel aj center. Pred malým vápnom si to však dobre sleduje brankár Lopéz, ktorý je úspešný po týchto situáciach.
     
    74
    Atlético Madrid si pýtalo pokutový kop po tom ako preniklo po pravej strane a Costa vošiel do 16-tky. Spomínaný hráč sa však ocitol na trávniku a rozhodca to posúdil ako simulovanie.
     
    75
    Domáci hráči si v posledných sekundách dokázali zabezpečiť nejaké tie akcie, po tých však neprichádza gól. Atlético Madrid to však vie na pár prihrávok a zakončiť, pokus spoza 16-tky z kopačky Falcaa končí nad bránou.
     
    76
    Za veľkého potlesku odchádza z ihriska dvojgólový strelec Di Maria, ktorého v strede ihriska nahrádza Modrić.
     
    77
    Uvidíme ako to nakoniec dopadne, keď Atlético Madrid bude pokračovať takýmto tlakom. Znovu sa predviedli prihrávkami na pár dotykov a ocitli sa pred bránou súpera.
     
    78
    Po dlhšom čase budeme svedkami aj rohového kopu, ktorý prišiel po zmätku vo veľkom vápne Realu Madrid. Do zakončenia sa snažil dostať Falcaou, ktorý vzápätí nastrelil iba Pepeho.
     
    78
    Tento rohový kop nebol úspešný a real sa ubránil, vzápätí prišiel však center z ľavej strany, ktorý na zadnej tyči odráža opäť na roh Pepe.
     
    79
    Roh z pravej strany išiel pred malé vápno, ale opäť je úspešný brankár López, ktorý vyskočil najvyššie a boxoval loptu do bezpečia.
     
    80
    Pár minút nám ešte ostáva a Atlético Madrid sa stále snaží o vyrovnanie. Do útoku sa predieral Costa, pri lopte bol však skorej brankár López, ktorý dobre zasiahol.
     
    81
    Atlético Madrid sa dostáva k lopte aj po výkope od hosťujúcej brány. Loptu držia prevažne v zadných radoch.
     
    82
    Tento zápas bude napínavý až do konca. Aj samotný tréner Murinho sa na to nemôže pozerať a po niekoľkých pokynoch si išiel sadnúť. Real však ostáva pri lopte na súperovej polovici.
     
    83
    Dobre kombinuje Real. Je to síce vo väčšej vzdialenosti od brány, ale je to na súperovej polovici, čo v súlade so stavom vyhovuje Realu.
     
    84
    Atlético Madrid ešte nevzdáva tento zápas a domáci tím sa dostal k lopte. Prihrávka zo zadných radov mierila na ľavú stranu, loptu na aut prerušuje Varane.
     
    85
    Nebezpečná šanca na strane Atlética Madrid, ktoré sa v závere zápasu mohlo dočkať vyrovnania. Je vidieť, že do útoku sa zapája väčšia časť hráčov. Po prihrávke do 16-tky sa dostal do zakončenia Luis, ktorý z prvej mieri tesne vedľa ľavej tyče.
     
    86
    Boj v strede ihriska skončil faulom, po ktorom idú do útoku domáci hráči. Pár prihrávok a center z ľavej strany, ktorý dokázal Real odraziť. Z podobnej situácie to vyskúšal Costa opäť, keď jeho ďalší center skončil v náručí Lópeza.
     
    88
    Záverečné sekundy zápasu. Bojuje sa naozaj o všetko a v úvodzovkách aj o samotný Madrid. V posledných sekundách zápasu sú viac pri chuti domáci hráči.
     
    89
    Atlético Madrid sa snaží si vytvoriť nejakú tú šancu. Možnosť, ktorá ich však môže mrzieť je, že po centri nezakončil ani jeden z hráčov a do protiútoku idú hostia z Realu.
     
    89
    Hra je prerušená, čo hrá do karát Realu Madrid. Rozohrávať však po chvíli budú domáci hráči, tí sa musia snažiť o to aby sa zdražili v okolí 16-tky a zakončili na bránu.
     
    90
    Domáci hráči to predsa vyskúšali. Pár prihrávok a center z pravej strany. Tieto lopty nerobia žiaden problém pre brankára Lópeza, ktorý ukázal, že toto je jeho doména.
     
    90+1
    Začal sa nám už nastavený čas, v ktorom sa bude hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Real sa v záverečných minútach dostáva do útoku, čo je pre nich dosť dôležité. Po autovom vhadzovaní sa najskôr hra stiahla do zadu, vzápätí už prichádza kombinácia v okolí 16-tky súpera.
     
    45+2
    Vyzerá to tak, že Real dokáže v dnešnom zápase vyhrať, keď v nadstavenom čase ešte nedal možnosť súperovi. Je tomu tak aj teraz, keď z vlastnej polovice posiela dlhý center do útoku.
     
    90+3
    Atlético Madrid sa dostáva k lopte až teraz a do konca zápasu je ešte pár sekúnd. Falcaou spolu s Costom čakajú na center, ktorý po pár sekundách aj prišiel. Loptu opäť pokryl López.
     
    Koniec zápasu.
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil zápas najvyššej španielskej ligy medzi Atlético Madrid a Real Madrid. V súboji o hlavné mesto Španielska sú tí šťastní hráči bieleho baletu, ktorí zdolali súpera výsledkom 2:1.

    Veľmi vyrovnaný zápas, v ktorom sa bojovalo o každý meter ihriska. V druhom polčase sa hralo najmä v strede ihriska, kde nemôžme povedať, že jeden z tímov bol ten lepší. Atlético Madrid malo svoje šance, tak isto aj Real Madrid. Pochvalu si zaslúži aj brankár López, ktorý bol taktiež kľúčom k úspechu a aktuálna dvojka Casillas to bude mať naozaj ťažké s návratom do brány. Samotné tri body vybojoval pre pusinky dvojgólvoý strelec Di Maria, ktorý naklonil misky v 63. minúty.
     
    Dnes by to bolo z mojej strany všetko. Lúči sa tak s Vami Tomáš Batiz. Prajem príjemný zvyšok večera.

    Tomáš Batiz

    Góly: 4. Falcao – 13. Maria, 63. Maria

    Karty:   13. Filipe (MAD), 25. Koke (MAD), 74. Costa (MAD) – 7. Albiol (RMA), 18. Khedira (RMA), 19. Pepé (RMA), 41. Morata (RMA)


    Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Luis – Raúl Garcia, Suarez, Gabi, Koke – Falcao, Costa
    Real Madrid: Lopez – Essien, Albiol, Carvalho, Nacho – Khedira, Pepe – Di Maria, Kaká, Morata – Benzema

    Rozhodca: Perez – Cote, Martinez