Žilina – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Martin – Zvolen 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Skalica 7:1 (kon.)
koniec po predl.
MsHK Žilina
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 30.10.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:42
    Banská Bystrica dala gól!


    JURAJ MAJDAN sa však predsa len dočkal. Tvrdá rana od modrej sa odrazila k nemu a z podobnej pozície, ako nedal, teraz dal.
     
    41:41
    Žilina dala gól!


    Domáci vyrovnávajú v presilovke, aj keď už nie tú 5 na 3, ale to nie je podstatné. Po peknej kombinácií sa za asistencií Kuraliho s Grmanom presadzuje MILAN DREVENÁK.
     
    30:47
    Banská Bystrica dala gól!


    V avizovanej presilovej hre hostí sa presadzuje po veľmi peknej kombinácií JURAJ MAJDAN. Bystričania si defenzívu ZA vychutnali tak, že Tomek bol pri zakončení vysoko z brány.
     
    30:02
    Žilina dala gól!


    Domáci trestajú ten nevyužitý tlak hostí. VÁCLAV STUPKA dostal skvelú prihrávku do samostatného nájazdu a zoči – voči Bacashihuovi uspel.
     
    24:41
    Banská Bystrica dala gól!


    Patrik Lamper zabojoval o takmer stratený puk za bránou Tomeka, získal ho, prihral pred ňu a TOMÁŠ ZIGO sa už nemýlil.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 31. Stupka (Bajaník), 42. Drevenák (Kurali, Grman) – 25. Zigo (Lamper, Matoušek), 31. Majdan (Zigo, Sandgren), 65. Majdan (Handzuš, Sandgren)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Brejčák, Bajaník, Novotný, Makovský, Kurali, Grman, Niník, Mendrej – Drevenák, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Valášek, Konečný- Švec, Ježek, Lipovský – Schroner, Rehák, Rogon
    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Corbeil) – Ďatelinka, Sandgren, Šmach, Jankovič, Rosandić, Grundling, Petran – Gillies, Galamboš, Majdan – Loskot, Kytnár, Mikula – Hudec, Handzuš, Lunter – Handlovský, Zigo, Lamper- Matoušek