NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
Tampa Bay – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:1 (kon.)
Dallas – Vancouver 4:3 (po pr.) | Edmonton – Montreal 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Vancouver Canucks
cz Piatok 30.10.2015, 01:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jamie BENN - 4:3p
     
    62:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útočná dvojice Dallasu nakonec rozhoduje utkání, když Seguin přiťukl puk JAMIE BENNOVI, kterému navíc udělal prostor pro jeho střelu, jenž zapadla přesně do pravého růžku Millerovy brány. Asistence: Tyler Seguin.
    Patrick SHARP - 3:3
     
    55:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dočkávají vyrovnání! První formace udržela puk v útočném pásmu, kde nakonec od modré vystřelil Klingberg a jeho střelu parádně tečoval PATRICK SHARP, jenž se tak konečně dostává do svého tempa. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn.
    Jason DEMERS - 2:3
     
    50:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak to možná bude ještě zajímavá desetiminutovka! Oduya totiž přihrál svému kolegovi na modré JASONU DEMERSOVI, který ihned vystřelil a jeho pokus končí až v bráně Vancouveru! Asistence: Johny Oduya, Aleš Hemský.
    Radim VRBATA - 1:3
     
    40:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně parádní vstup Vancouveru do poslední třetiny!!! Henrik nahrál do útočného pásma Danielu Sedinovi, jehož střelu Niemi vyrazil přímo na hůl RADIMA VRBATY, jenž už dorazil touš do prázdné brány Dallasu. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    Alexander EDLER - 1:2
     
    25:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Weber nabil na modré čáře ALEXANDRU EDLEROVI, jehož dělovka proletěla až za záda domácího brankáře. Asistence: Yannick Weber, Daniel Sedin.
    Patrick SHARP - 1:1
     
    15:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ou, tak taková branka musí brankáře Millera hodně mrzet. Spezza totiž předal ve středním pásmu puk Jokipakkovi, který v útočné třetině nahrál na pravé křídlo PATRICKU SHARPOVI, jenž vystřelil a hostující brankář tuhle snadnou střelu propustil za svá záda. Asistence: Jyrki Jokipakka, Jason Spezza.
    Alexandre BURROWS - 0:1
     
    11:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS už se na druhý pokus prosazuje, když poslal puk mezi betony Niemiho, a tak se Canucks ujímají vedení v utkání! Bez asistence.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 16. Sharp (Jokipakka, Spezza), 51. Demers (Oduya, Hemský), 56. Sharp (Klingberg, Benn), 63. Ja. Benn (Seguin) – 12. Burrows (t.s.), 26. Edler (Weber, D. Sedin), 41. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn (C), Eakin, Seguin – Ničuškin, Spezza, Sharp – Roussel, Fiddler, Sceviour – Janmark, Faksa, Hemský.
    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Edler, Tanev, Weber, Hutton, Sbisa, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin, Vrbata – Baertschi, Horvat, Hansen – Burrows, Sutter, Virtanen – Gaunce, McCann, Dorsett.

    Rozhodca: Pochmara, Hanson – Murphy, Gibson

    Diváci: 17 644