Třinec – K. Vary 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.)
Plzeň – Pardubice 4:2 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 30.10.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga (ČR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Rudolf Huna se dostal za třineckou obranu a chtěl jet na prázdnou branku. V tom mu ale zabránil Zbyněk Irgl, rozhodčí ale pro jeho zákrok pochopení neměli. Irgl obdržel dvě minuty, Energie má k dispozici přesilovku.
     
    56:30
    Oceláři si zmenšují naději na srovnání stavu hloupým přestupkem. Domácí hráli v šesti hráčích, v následujících dvou minutách budou hrát v oslabení. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    54:12
    Hrabalova chyba na útočné modré čáře potrestaná nebude. Sudí totiž pískají faul hostujícímu celku, na trestnou lavici usedá Rostislav Marosz, který se provinil krosčekem.
     
    50:01
    Klepiš vyhrál buly pro Davida Noska, který od modré napálil tyč Závorkovy klece!
    48:40 Martin ADAMSKÝ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se vracejí do zápasu a korigují na rozdíl jediné branky! Jiří Polanský podržel puk u hrazení, poté předložil přesný pas MARTINOVI ADAMSKÉMU! Tomu stačilo jen nastavit hůl a nasměrovat puk za Závorkova záda! Asistence: Jiří Polanský.
    35:10 Matěj ZADRAŽIL - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Oceláři dobře bránili v úvodu oslabení, při první větší akci Energie ale totálně zaspali a pouštějí Karlovy Vary do dvoubrankového trháku. Hamerlík ještě dokázal vyrazit Harkabusovu střelu, kotouče se pak zmocnil MATĚJ ZADRAŽIL, který objel branku a zasunul puk za přesunujícího se Hamerlíka! Asistence: Tomáš Harkabus, Tomáš Dvořák.
     
    33:24
    Svou první početní výhodu si zahraje také Energie. Na trestnou lavici putuje Vladimír Dravecký, který trefil Marosze do obličeje. Dravecký si odsedí dvě minuty.
    31:20 Michal GULAŠI - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vyrovnaný stav vydržel jen tři minuty, Energie opět vede! Tomáš Rachůnek namazal na modré stojícímu MICHALU GULAŠIMU, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Hamerlík byl bez šance. Asistence: Tomáš Rachůnek, Rostislav Marosz.
    28:36 Daniel RÁKOS - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! DANIEL RÁKOS dostal kotouč na modrou čáru, nabruslil si na vrchol kruhu pro vhazování a nechytatelnou ránou do levého horního rohu propálil hostujícího brankáře! Asistence: Josef Hrabal.
     
    24:12
    Karlovarští se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení! Celou akci vedl, a později také zakončil, Sebastián Gorčík. Střela hostujícího forward z pravé strany ale Hamerlíka nezaskočila.
     
    23:20
    Uvidíme první přesilovku dnešního duelu, k dispozici jí budou mít Oceláři. Na trestnou lavici usedá Tomáš Rachůnek, který se provinil držením.
     
    14:01
    Roth hledal před brankou stojícího Irgla, těsně před třineckým forwardem ale do kotouče sáhl Bičánek a srazil jej do rohu. Irgl se poté dostal do ještě jedné šance, z první ale minul!
     
    10:40
    To Peter Hamerlík musel předvést další těžký zákrok! Třinecká defenzíva si za svá záda nechala proniknout dalšího hráče, konkrétně to byl Rudolf Huna! Huna si posunul kotouč na pravou stranu, následnou střelou ale trefil jen Hamerlíka!
     
    08:31
    Neskutečný zákrok Tomáše Závorky! Jiří Polanský namazal před prázdnou branku Martinovi Adamskému, Závorka však reflexivně mávl lapačkou a zastavil střelu třineckého forwarda!
     
    08:24
    Oceláři mohli bleskově srovnat, střela Vladimíra Rotha od modré čáry ale skončila na tyči Závorkovy klece!
    07:31 Rostislav MAROSZ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další akce Energetiků již je úspěšná a hosté se ujímají vedení! Tomáš Rachůnek převzal kotouč na modré čáře, neukvapil se a zatáhl hru do hloubi třinecké třetiny. Z kruhu pro vhazování poté křižným pasem našel nehlídaného ROSTISLAVA MAROSZE, který měl dostatek času na zpracování a následnou střelu do odkryté klece! Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    07:06
    Rudolf Huna sebral volný kotouč ve vlastním pásmu a skrz dvojici bránících hráčů se dral do zakončení! To mu nakonec pohotovým zákrokem nedovolil Milan Doudera!
     
    00:42
    První velká šance zápasu pro Oceláře! Zbyněk Irgl poslal přesným pasem do sóla Martina Adamského, třinecký rychlík zvolil bekhendovou střelu. Kotouč těsně minul pravou tyč Závorkovy klece!

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 29. Rákos (Hrabal), 49. Adamský (Polanský) – 8. Marosz (Rachůnek), 32. Gulaši (Rachůnek, Marosz), 36. Zadražil (Harkabus, Dvořák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Roth, Klesla (C), Nosek, Linhart, Hrabal, M. Doudera, L. Doudera – Kopecký, Klepiš, Dravecký – Irgl, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Plíhal, Orsava – Rákos, Matuš, Meidl. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek (C), J. Tomeček, Sičák (A), Gulaši, Dvořák, Harant, Benák – T. Rachůnek, Marusz, Huna – Vachovec (A), Bulík, Koblasa – Harkabus, Zadražil, Kohout – Rohan, Osmík, Gorčík. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodca: Robin Šír, Oldřich Hejduk – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 4 833