Almería – Barcelona 1:2 (kon.) | Getafe – Elche 0:0 (kon.) | Real Madrid – Rayo Vallecano 5:1 (kon.)
Vigo – Granada 0:0 (kon.) | Malaga – Eibar 2:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:1 (2:1)
Rayo Vallecano
Sobota 08.11.2014, 20:00 • Santiago Bernabéu • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Ramos bol teraz nepríjemne faulovaný vo vlastnej šestnástke. Zbytočného faulu sa dopustil Quini, ktorý išiel do skĺzu aj za cenu toho že trafí nohy Ramosa a nie loptu. Hráč hostí vidí žltú kartu, za ktorú môže byť rád.
     
    90
    Striedajúci Medrán vo veľkej príležitosti! Domáci futbalista však loptu napálil z hranice malého vápna len do nôh Alvaréza, ktorý tak zabránil šiestemu gólu v sieti Vallecana.
     
    85
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Bale, prichádza Hernandez.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Benzema, prichádza Medran.
    RONALDO - 5:1
     
    83
    Real Madrid dal gól! Gól strelil RONALDO.
    Domáci sa teraz dostali do prečíslenia, pričom Ronaldo dostal dlhú prihrávku za obranu, ktorú mu ešte prenechal jeden z jeho spoluhráčov, zasekol si posledného brániaceho hráča hostí a strelou po zemi prekonáva Alvaréza, ktorý po sérii dobrých zákrokov v dnešnom stretnutí púšťa veľmi ľahkú loptu a domáci tak vedú už o štyri góly.
     
    80
    Bale sa teraz odhodlal ku strele, ktorá nebola vôbec zlá, brankár hostí len vyráža na rohový kop.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Lica (Rayo Vallecano).
     
    74
    Obrovská šanca hostí! Pepe teraz prehral hlavičkový súboj, k lopte sa dostal Ba a od jeho hlavy smeruje lopta milimeter od pravej tyče brány Realu.
     
    72
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Leo Baptistao, prichádza Manucho.
     
    69
    V zakončení sme teraz videli Ronalda, ktorý dostal časovanú prihrávku na hranicu malého vápna od Balea, jeho strelecký pokus však dokázal Alvaréz vyraziť na rohový kop!
     
    68
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Rodriguez, prichádza Isco.
     
    63
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Trashorras, prichádza Sanchez.
    BENZEMA - 4:1
     
    59
    Real Madrid dal gól! Gól strelil BENZEMA.
    Pepe našiel prihrávkou z hranice veľkého vápna v šestnástke Ronalda, ktorý poslal kolmú prihrávku na nabiehajúceho Benzemu a francúzsky futbalista bez problémov umiestňuje loptu do siete. Z môjho pohľadu to vyzeralo tak že Benzema sa nachádzal v offside, to je však už práca rozhodcov, gól platí a Real vedie 4:1.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Tito (Rayo Vallecano).
    KROOS - 3:1
     
    56
    Real Madrid dal gól!
    TONI KROOS posiela domáci tím do dvojgólového vedenia, po prihrávke od Ronalda sa nemecký reprezentant v službách bieleho baletu presadil umiestnenou strelou po zemi k pravej tyči. Tejto situácii predchádzal gól hostí, ktorý strelil Leo Baptistao, ktorý sa však podľa rozhodcov nachádzal v postavení mimo hru a tak tento gól uznaný nebol. Ak sa jednalo o offside, tak len o milimetrový, veľká škoda pre hostí.
     
    54
    K lopte sa teraz v šestnástke dostal Luka Modrič, jeho strela bez prípravy tesne míňa bránu hostí a nasleduje tak odkop, ktorý obstará Alvaréz.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Fatau (Rayo Vallecano).
    BUENO - 2:1
     
    44
    Rayo Vallecano dalo gól! Gól strelil BUENO.
    Realu sa tréningové tempo v dnešnom zápase nevypláca! Školácka chyba jedného z domácich obrancov, ktorý poslal loptu priamo na kopačky jedného z hráčov hostí, ktorý našiel lepšie postaveného BUENA, ktorý si položil aj Pepeho a zakončil do prázdnej brány.
     
    42
    Na ľavej strane sa teraz presadil Kakuta, následne poslal do šestnástky centrovanú loptu a do zakončenia sa dostal Tito! Navas loptu len vyráža a nasleduje rohový kop.
    RAMOS - 2:0
     
    40
    Real Madrid dal gól! Gól strelil RAMOS.
    Tak predsa len sa domáci dočkali! Po rohovom kope, ktorý zahral James Rodriguéz sa presadil SERGIO RAMOS, ktorý poslal loptu nohou z prvej, približne z hranice jedenástich metrov nechytateľne do siete.
     
    40
    A do tretice ďalšia tutovka Realu, po prihrávke Balea z hranice malého vápna sa do zakončenia dostal Benzema, ktorý poslal loptu tesne popri pravej tyči hosťujúcej brány. Nasleduje ďalší rohový kop Realu.
     
    39
    Rohový kop od Toniho Krossa končí na hlave Karimu Benzemu, ktorý posiela loptu do brvna, od ktorého sa lopta odráža za bránu hostí. Nasleduje odkop od brány Vallecana.
     
    38
    K strele sa teraz približne z hranice veľkého vápna odhodlal James Rodriguéz, loptu však dokázal vyraziť hosťujúci brankár. Nasleduje rohový kop.
     
    31
    Z pravej strany teraz centrovanou loptou vyslal do zakončenia jeden z hráčov hostí Lea Baptistaa, lopta po jeho zakončení smeruje tesne vedľa ľavej tyče brány Realu.
     
    26
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Insua, prichádza Quini.
     
    21
    Hostia teraz dvakrát preverili pozornosť Navasa, ktorý musel zasahovať po strelách zo stredných vzdialeností. Brankár domácich si po druhej strele nebol veľmi istý a dokázal ju vyraziť len na rohový kop.
     
    9
    Real Madrid dal gól! Gól strelil BALE.
    Hostia teraz chybili v rozohrávke, stratili loptu na vlastnej polovici ihriska, pričom jeden z domácich skvele čítal hru a vystihol súhru hostí, odhadol ich úmysel, dostal sa k lopte a po akcii na jeden dotyk sa pred bránou k lopte dostal BALE, ktorý nezaváhal a poslal ju do siete.
    BALE - 1:0

    Jakub Bobovič

    Góly: 9. Bale, 40. Ramos, 56. Kroos, 59. Benzema, 83. Ronaldo – 44. Bueno

    Karty:   45. Fatau (VAL), 58. Tito (VAL), 79. Lica (VAL), 90+2. Quini (VAL)


    Real Madrid: Navas – Marcelo, Pepe, Ramos(C), Nacho – Rodriguez, Kroos, Modrič, Bale – Ronaldo, Benzema
    Náhradníci: Casillas – Arbeola, Hernandéz, Medran, Varane, Isco, Aguza

    Rayo Vallecano: Alvaréz – Tito, Ze Castro, Ba, Insua – Fatau, Trashorras(C) – Lica, Bueno, Kakuta – Leo Baptistao
    Náhradníci: Cobeňo – Aquino, Baena, Pozuelo, Manucho, Quini, Jozabed