Mönchengladbach – Hamburger 3:1 (kon.) | Hannover – Brémy 1:2 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (1:1)
Hamburger SV
Nedeľa 30.03.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Domáci ešte striedajú, do hry prišiel Hrgota namiesto Raffaela.
     
    90
    Kruse posielal z ľavej strany loptu na zadnú žrď presnú loptu, v páde ale mieril Rupp vysoko nad!
     
    89
    ter Stegen musel vyrážať nepríjemnú jedovku od dnes aktívneho strelca Calhanoglua. Zvládol to napriek tomu, že lopta zaplávala.
     
    86
    Rupp príde na trávnik namiesto Herrmanna.
     
    85
    A ešte vo väčšej šanci nedal ani Zoua! van der Vaart mu prestrčil loptu do jasnej možnosti, zblízka ale mieril vedľa aj vinou teču!
     
    84
    Jiráček poslal do vápna skvelú prihrávku, lenže tá lopta skákala a preto van der Vaart v čistej šanci osamotený mieril trestuhodne nad!
     
    82
    A minúty si na konto pripíše aj Jiráček, ktorý nahradil Diekmeiera.
     
    81
    Arslan dohral, namiesto neho prišiel do hry Tesche .
     
    79
    Mönchengladbach dal gól! A je zrejme rozhodnuté! Borussia si vypracovala rohový kop a ten hlavičkou predĺžil Brouwers na voľného ALVARA DOMINGUEZA. Stopér domácich si zbehol na zadnú žrď, kde poľahky nadvihol loptu a upravuje stav vo svoj prospech!
     
    76
    Mönchengladbach dal gól! Pekná akcia domácich posúva do vedenia! Kramer presne našiel Kruseho, ktorý jemným oblúčikom našiel rozbehnutého RAFFAELA. Ten si chladnokrvne spracoval loptu na prsiach, posunul si ju do uhla, čím zmiatol Adlera a potom ho popod telo prekonal do protipohybu.
     
    73
    Hamburg na druhej strane vybojoval rohoý kop po dobrej strele ale vinou teču mierila mimo od Calhanoglua...
     
    72
    Arango zahrával priamy kop veľmi rýchlo, čo HSV nestihol riešiť hneď, ale napokon to odvrátil v poslednej chvíli skvelým sklzom vo vápne Djourou.
     
    69
    Calhanoglu mieril tvrdú ranu do priestorov žrdí, lenže ter Stegen bol opäť pripravený na prízemnú strelu a komplikácie nedovolil.
     
    66
    Je tu prvá karta v zápase, Mancienne ju videl za faul.
     
    64
    Stranzl končí v zápase, nahradil ho Brouwers.
     
    62
    Hostia priamy kop ubránili, následne vyrazili do brejku. Tam bol rozbehnutý Rincon na pravej strane vo vápne v dobrej šanci, ešte prihrával. Lenže tam nezasiahol Zoua a van der Vaart už v sklze takisto nie.
     
    57
    Raffael spolupracoval s Krusem v pokutovom území, ale slabšia strela druhého menovaného mierila len do stredu a tam Adler bol pripravený.
     
    55
    ter Stegen musel jednou rukou vyrážať nepríjemný center do ohňa z rohového kopu, zvládol to bez ujmy. Nikto sa v drese HSV k lopte nedostal.
     
    48
    John nahradil Lasogga počas prestávky.
     
    42
    Adler následne zachránil nepríjemnú loptu po hlavičke Aranga pol metra nad zemou!
     
    41
    Arango mal gólovku na nohe, mieril na Adlera sám, ale v rozhodujúcej chvíli v úniku 1 na 1 mieril len slabým pokusom do nôh gólmana.
     
    38
    Mönchengladbach dal gól! Loptu si na biel bod postavil FILIP DAEMS, no penaltu kopol nešikovne len do stredu brány. Adler pohodlne vyrazil, lenže práve iba pred strelca, ktorý situáciu využil a zblízka dorazil do siete.
     
    38
    Bola nariadená penalta pre Borussiu!
     
    36
    van der Vaart krásnu nahrávku zúžitkoval hlavičkou, ktorá mierila len tesne vedľa brány domácich!
     
    28
    Hamburger SV dal gól! Calhanoglu posielal do vápna nádherne presný center z priameho kopu! Mieril presne na hlavu JACQUESA ZOUAU, ktorý si poradil so Stranzlom v súboji a do vinkľa koníčkom otvára skóre!
     
    25
    Domáci sa odhodlali k strele po veľmi dlhej dobe, bombu mieril medzi žrde Daems. No našiel iba pripraveného Adlera a tak sa skóre meniť nebude.
     
    17
    Herrmann vypálil z diaľky na bránu, ale zaujímavá strela napokon mieril vinou teču mimo brány.
    Góly: 38. Daems, 76. Raffael, 79. Alvaro Dominguez – 28. Zoua

    Karty:   66. Mancienne (HAM)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems, Dominguez, Stranzl, Jantschke – Arango, Kramer, Nordtveit, Herrmann – Raffael, Kruse.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann, Rincon, Arslan, Calhanoglu, Zoua, van der Vaart, Lasogga.

    Rozhodca: Kinhöfer – Steuer, Fischer

    Diváci: 54 010