Valladolid – Almería 1:0 (kon.) | Osasuna – Sociedad 1:1 (kon.) | Villarreal – Elche 1:1 (kon.)
Valencia – Getafe 1:3 (kon.)
koniec
Villarreal CF
1:1 (1:1)
Elche CF
Nedeľa 30.03.2014, 19:00 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Stretnutie sa tak napokon končí deľbou bodov. Myslím, že celkom zaslúženou. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Ďakujem vám za pozornosť, zajtra prajem príjemný vstup do nového pracovného týždňa. (20:52:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Domáci mali predsa len ešte jednu možnosť v podobe priameho kopu. Ten rozohral Trigueros, ktorý našiel v pokutovom území spoluhráča, no jeho hlavička skončila len nad.
     
    90+3
    Uche je po svojom príchode na trávnik aktívny, no teraz na pravej strane loptu stratil. V jej držaní síce napokon Villarreal ostal, no na útok už veľa času nemá.
     
    90+2
    Elchce sa ubránila a okamžite prešlo do rýchleho brejku, ktorý zastavil riskantným, no za to čistým a veľmi dôležitým obranným sklzom kapitán domácich Gabirel.
     
    90+1
    Uce dostal loptu do pokutového územia, pripravil si to na strelu, hodil si to viac doprava a jeho zakončenie bolo zblokované na rohový kop.
     
    90
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    90
    Už v prebiehajúcej poslednej minúte zápasu si domáca defenzíva opäť dokázala poradiť a centrovanú loptu z blízkosti svojej brány odvrátila.
     
    89
    Zdá sa mi, že Elche je v záverečnej fáze stretnutia o čosi aktívnejším tímom. Teraz dokázali hostia vybojovať rohový kop, ktorý rozohrajú z ľavej strany.
     
    87
    Rohový kop rozohral Carles Gil, domáca obrana loptu odvrátila z pokutového územia práve k striedajúcemu hráčovi Elchce. Ten to vyskúšaj aj po druhý krát, no opäť našiel len hlavu futbalistu v žltej kombinácii.
     
    86
    Domáci tím mohol odohrať celé stretnutie bez jediného napomenutia, no Costa tesne pred koncom riadnej hracej doby dostal žltú kartu.
     
    85
    Elche malo k dispozícii priamy kop, po ktorom poslalo loptu do pokutového územia súpera. Podľa hostí sa tam lopta odrazila od ruky jedného z domácich hráčov, no Undiano po druhý raz v zápase na penaltový bod neukázal.
     
    83
    Uche dostal loptu do pokutového územia, chcel si ju spracovať a potom zakončiť, no spracovanie bolo navyše. Hostia medzitým loptu dokázali odkopnúť do bezpečia.
     
    82
    Domáci kombinujú na vlastnej polovici. Čo sa týka optickej prevahy, má Villarreal určite navrch. Do tutoviek sa však Žltá ponorka dostáva len s ťažkosťami.
     
    81
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Marquez, prichádza Rodrigues.
     
    80
    Do konca zápasu nám aj s nadstaveným časom ostáva niečo cez desať minút. Podarí sa niektorému z tímov strhnúť víťazstvo na svoju stranu alebo sa dočkáme deľby bodov ?
     
    79
    Domáci posledný krát v zápase striedajú. Trávnik opustil Pina, ktorý pustil do hry Triguerosa.
     
    76
    To bolo to posledné, čo Gomez v dnešnom stretnutí predviedol. Svoje miesto na pravej strane záložnej formácie Žltej ponorky prenechal Torresovi.
     
    75
    Uche pekne priťukol loptu Gomezovi, ktorému sa uvoľnil priestor na pravom krídle. Ten sa domáci záložník snažil využiť, no jeho strieľaný center skončil mimo hracej plochy.

    Michal Bakoš

    Góly: 44. Jonathan Pereira – 31. Damian Suarez

    Karty:   86. Costa (VIL) – 3. Suarez (ELC)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Pantić, Paulista, J. Costa – M. Gómez, Pina, B. Soriano, Cani – Perbet, Jonathan Pereira.
    Náhradníci: Juan Carlos – A. Blázquez, Román, Trigueros, Ó. Torres, Uche, Juanto.

    Elche CF: M. Herrera – D. Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma – C. Sánchez, R. Pérez, J. Márquez – Fidel, C. Herrera, Coro.
    Náhradníci: Toño – Sapunaru, I'Anson, Rivera, G. Rodrigues, Boakye, Gil.

    Rozhodca: Undiano – Díaz, Calvo.