Mönchengladbach – Hamburger 3:1 (kon.) | Hannover – Brémy 1:2 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (1:1)
Hamburger SV
Nedeľa 30.03.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    79
    Mönchengladbach dal gól! A je zrejme rozhodnuté! Borussia si vypracovala rohový kop a ten hlavičkou predĺžil Brouwers na voľného ALVARA DOMINGUEZA. Stopér domácich si zbehol na zadnú žrď, kde poľahky nadvihol loptu a upravuje stav vo svoj prospech!
     
    76
    Mönchengladbach dal gól! Pekná akcia domácich posúva do vedenia! Kramer presne našiel Kruseho, ktorý jemným oblúčikom našiel rozbehnutého RAFFAELA. Ten si chladnokrvne spracoval loptu na prsiach, posunul si ju do uhla, čím zmiatol Adlera a potom ho popod telo prekonal do protipohybu.
     
    38
    Mönchengladbach dal gól! Loptu si na biel bod postavil FILIP DAEMS, no penaltu kopol nešikovne len do stredu brány. Adler pohodlne vyrazil, lenže práve iba pred strelca, ktorý situáciu využil a zblízka dorazil do siete.
     
    28
    Hamburger SV dal gól! Calhanoglu posielal do vápna nádherne presný center z priameho kopu! Mieril presne na hlavu JACQUESA ZOUAU, ktorý si poradil so Stranzlom v súboji a do vinkľa koníčkom otvára skóre!
    Góly: 38. Daems, 76. Raffael, 79. Alvaro Dominguez – 28. Zoua

    Karty:   66. Mancienne (HAM)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems, Dominguez, Stranzl, Jantschke – Arango, Kramer, Nordtveit, Herrmann – Raffael, Kruse.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann, Rincon, Arslan, Calhanoglu, Zoua, van der Vaart, Lasogga.

    Rozhodca: Kinhöfer – Steuer, Fischer

    Diváci: 54 010