Augsburg – Hannover 1:1 (kon.) | Braunschweig – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Brémy – Hamburger 1:0 (kon.)
Dortmund – Norimberk 3:0 (kon.) | Leverkusen – Mainz 0:1 (kon.) | Bayern – Schalke 5:1 (kon.)
koniec
Eintracht Braunschweig
1:1 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 01.03.2014, 15:30 • Eintrach-Stadion, Braunschweig. • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vitajte pri online prenose zo zápasu nemeckej futbalovej Bundesligy, v ktorom na seba narazia Eintracht Braunschweig a Borussia Mönchengladbach. Úvodný výkop je naplánovaný na 15:30. Zápasom Vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.

    Nemecká Bundesliga pokračuje už svojim 23.kolom. Žreb dnes proti sebe postavil posledný tím tabuľky Eintracht Braunschweig a šiesty stým tabuľky Borussia Mönchengladbach. Ako sa obom tímov tejto sezóne darí si teraz povieme :

    Eintracht Braunschweig :
    Domácemu celku sa v sezóne vôbec nedarí a patrí mu posledné 18.miesto v tabuľke. Z 22 zápasov dokázal vyhrať len 4, 3 remizoval a až 15 prehral čo je najviac v lige. Na svojom konte má tak len 15 bodov. Z posledných 5 zápasov 1 vyhrali, 1 remizovali a 3 prehrali. V tom poslednom neuspeli na pôde Norimbergu, ktorému podľahli tesne 2:1. Najlepším strelcom je Kumbela so 6 gólmi.

    Borussia Mönchengladbach :
    Hostia sú čo sa týka postavenia v tabuľke oveľa lepšie. Patrí im zatiaľ 6.miesto za zisk 34 bodov. Z 22 zápasov 10 vyhrali, 5 remizovali a 7 prehrali. V poslednej dobe sa im však nedarí podľa predstáv a už 6 zápasov v rade nedokázali vyhrať. Z posledných 5 zápasov až 3 prehrali a 2 remizovali. V poslednom zápase mali veľkú šancu šnúru bez výhry prelomiť, keď na domácej pôdoe viedli po prvom polčase 2:0 nad Hoffenheimom, ale nakoniec len remizovali 2:2. Najlepším strelcom hostí je Raffael s 10 gólmi.

    Favorit zápasu :
    Favoritom zápasu sú určite hostia. Avšak, v poslednej dobe sú trochu z formy a to by mohli domáci využiť. Uvidíme však, ako nakoniec zápas skončí. Na jeho sledovanie ste srdečne pozvaný.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel – Bellarabi, Pfitzner, Boland, Hochscheidt – Kumbela, Nielsen.
    Náhradníci: Petković – Doğan, Theuerkauf, Elabdellaoui, Kratz, Ademi, Kruppke.

    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Korb, Jantschke, Stranzl, Daems – Herrmann, Nordtveit, Xhaka, Hrgota – Raffael, M. Kruse.
    Náhradníci: Heimeroth – Domínguez, Rupp, Arango, Kramer, Younes, Mlapa.

    Rozhodca: Günter Perl – Georg Schalk, Michael Emmer – Norbert Grudzinski.
     
    Ešte raz Vás všetkých vítam. Do zápasu nám ostáva už len pár minút. Pred začiatkom si môžte prezrieť zostavy oboch tímov tak, ako ich poskladali obaja tréneri. Hlavným rozhodcom zápasu je Günter Perl, na čiarach mu budú asistovať Georg Schalka Michael Emmer. Štvrtým náhradným rozhodcom je Norbert Grudzinski.
     
    Oba tímy už nastupujú na hraciu plochu. Do zápasu už ostáva len malá chvíľa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám začal. Výkop mali domáci.
    Domáci dnes hrajú v žltých dresoch, hostia zase v bielych.
     
    1
    Hostia sa s loptou stiahli na svoju polovičku, následne sa snažili zložiť útok, ale stratili loptu a skoro sa dostali domáci do šance. Našťastie včas loptu získali a odkopli ju preč.
     
    2
    Domáci sa opäť dostávali do brejku, Kumbela však fauloval a tak sa do šance domáci celok nedostal.
     
    3
    Zatiaľ sledujeme opatrný futbal, strelu na bránu a ani väčšiu šancu sme ešte nezaregistrovali. Oba tímy často strácajú loptu a tak sa nič zaujímavé zatiaľ nedeje.
     
    4
    Síce sledujeme nudnejší futbal v úvode, ale domáci sú o čosi aktívnejší. Skúšali sa rýchlo dostať pred bránu svojho súpera, ale dlhú loptu Reichel nedokázal zachytiť.
     
    5
    Opäť sa domáci snažili o rýchly prechod, ale dlhá lopta tento raz po zemi bola pridlhá pre domácich hráčov a tak lopta končí pri brankárovi hostí ter Stegenovi.
     
    6
    Pri lopte sú momentálne domáci, ale moc sa smerom dopredu s ňou nehrnú. Hostia len čakajú čo domáci vymyslia. Zaujímavý úvod stretnutia. Všetci asi čakali, že sa hostia od úvodu do domáceho tímu zahryznú, ale nie je to tak.
     
    7
    Registrujeme prvú strelu na bránu! Postarali sa o ňu domáci futbalisti. Ku odrazenej lopte sa dostal Hochscheidt, ale jeho pokus z diaľky preletel ponad bránu hostí.
     
    8
    Domáci sa teraz pustili do hostí, ktorý sa tak musia brániť tlaku domácich. Do 16-tky hostí smeroval prízemný center, ale ten bol malinou pre obrancov tímu Mönchengladbach.
     
    9
    Po nepresnosti hráčov hostí sa domáci dostali zadarmo ku lopte a opäť smerujú pred bránu svojho súpera. Domáci sú v zápase aktívnejší a majú častejšie loptu na svojich kopačkách. to čakal asi málokto.
     
    10
    Škoda pre domácich, že pas na Kumbel sa ku nemu nedostal. Tesne pred ním zasiahol dobre Stranz a loptu poslal do bezpečia. Domáci začínajú naberať na obrátkach.
     
    11
    Tak toto už pre hostí vyzeralo naozaj veľmi nebezpečne, keď Bellarabi sa dostal ku lopte, poľahky po pravej streane prenikol cez hráčov hostí, následne hľadal svojou prihrávkou vo vápne hostí úplne voľného Kumbelu, ale lopta sa ku nemu nedostala. Teraz poriadna zaspala obrana hostí a moc nechýbalo aby to bolo potrestané gólom.
     
    12
    Domáci sa za krátky čas opäť dostali ku lopte a pritlačili na hostí, ktorý zatiaľ v zápase pôsobia veľmi pasívne. Avšak, domáci chybujú vo finálnej prihrávke a tak sa hostia zatiaľ bez problémov ich nájazdom bránia.
     
    13
    Domáci opäť pritlačili na hostí, ale stratili loptu a do brejku sa dostali hostia. Ďaleko sa však nedostali a domáci si vybojovali späť loptu na svoje kopačky. Opäť sa snažia dostať hostí pod tlak.
     
    14
    Hostia sa opäť po chybe domácich dostali do brejku a dokázali aj ohroziť bránu domácich. Ku lopte sa dostal Raffael, ale jeho pokus niekto z domácich zblokoval a celú akciu hostí tak zastavil. Pri lopte opäť domáci a už vyrážajú pred bránu svojho súpera.
     
    15
    Xhaka dostáva žltú kartu, keď nestíhal Bellarabim a tak ho nedovolene odzadu poslal ku zemi. Rozhodca mu za to udelil napomenutie v podobe žltej karty.
     
    16
    Navyše tak získali domáci zaujímavú štandartku, ale nič z nej nevyťažili. Ku lopte sa po skrumáži dostal Hochscheidt, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a brankára hostí nevystrašil.
     
    17
    Hostia sa už osmelili a už sa nenechávajú dostať pod tlak od domáceho tímu. Skúšajú sa už aj oni dostať pred bránu súpera, ale ich rýchle prechody dokážu domáci eliminovať.
     
    18
    Teraz sa hosťom podarilo pritlačiť na domáce tím a vybojovali si rohový kop, keď sa ku lopte dostal Kruse a poslal center do 16-tky domácich. Tam však dobre domáci stopér loptu odhlavičkoval do bezpečia a tak si hostia vyskúšajú rohový kop.
     
    19
    Roh zahrali hostia dobre, lopta padla na halvu Stranzla, ktorý neváhal a hlavičkoval smerom na bránu. Lopta však tesne preletela nad bránu. Domáci brankár zasahovať nemusel.
     
    20
    Z protiútoku si domáci tiež vybojovali prvý rohový kop pre nich v tomto zápase. Hostia sa tak po dlhšom čase opäť budú musieť brániť.
     
    21
    Avšak, hosťom nevyšiel rohový kop tak ako pred chvíľou domácim a center vo vzduchu chytá pozorný brankár ter Stegen.
     
    23
    Xhaka vybojoval pre hostí ďalší rohový kop, keď sa lopta od Bičakčića dostala za postrannú čiaru.
     
    24
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci idú po rohovom kope do vedenia a to bol veru veľmi kuriózny gól! Raffael zahrával rohový kop, vyslal nevydarený center, avšak ten domácich asi prekvapil, keď si nedali pri tyčke pozor a z uhla za pomoci teču brankára DAVARIHO padla lopta do brány a je z toho vlastenec – 0:1!
    Škoda pre domácich, tento gól naozaj padnúť nemusel.
     
    25
    Domáci na nič nečakajú a snažia sa rýchlo vyrovnať. Hneď po rozohrávke sa dostali pred bránu hostí, ku lopte sa dostal Kessel, ale jeho nepresný pokus chytá brankár ter Stegen.
     
    26
    Hostia sa asi uspokojili tým lacným gólom a asi sa sústredili viac na bránenie. Domáci sú opäť ak ov úvode zápasu viac aktívnejší, ale ich nepresné pokusy nie sú pre hostí žiadnou veľkou hrozbou.
     
    28
    Stále platí, že sú pri lopte viac domáci, ale chybujú vo finálnej fáze a tak sa do šancí nemôžu dostať. Hostia hrajú teraz pasívne a len bránia ich náskok, čo sa im už neraz v tejto sezóne vypomstilo.
     
    29
    Hostia sa opäť ubránili útoku domácich. Center do 16-tky v podaní Hochscheidta obrana hostí v pohode odkopla do bezpečia. Domáci futbalisti tak ešte pri lopte ostanú.
     
    30
    Zaujímavá situácia sa teraz udiala na ihrisku! hostia až zbytočne poslali malú domov, lopta išla pomaly a musel sa za ňou rozbehnúť brankár ter Stegen, to isté spravil Kumbela, ale brankár hostí bol pri nej skôr. Došlo tam ešte ku stretu medzi týmito hráčmi a brankár hostí bude ošetrený.
     
    32
    Skoro dve minúty sa nehralo kvôli ošetrovaniu brankára hostí ter Stegena. Už je v poriadku a v hre sa môže pokračovať.
     
    33
    Domáci aj po vynútenej menšej pauze sú stále aktívnejší. Opäť dokázali pritlačiť na hostí, ale ich útok sa gólom neskončil. Bellarabi sa pokúsil o sólo prenik, ale loptu si hodil až moc pred seba a nestihol za ňou dobehnúť, lopta sa následne dostala len ku brankárovi hostí.
     
    34
    Domáci sú stále aktívnejší a neustále ohrozujú svojho súpera. Pfitzner to skúsil z diaľky, ale jeho pokus skončil niekde pri divákoch.
     
    35
    Z ojedinelého útoku získali hostia priamy kop, po ktorom sa do zakončenia dostal Kruse, ale jeho pokus chytá domáci brankár do svojich rukavíc.
     
    37
    Hostia hrajú v týchto chvíľach výlučne na brejky. Po jednom z nich sa ku strele dostal Hrgota, ale pokus z veľkej vzdialenosti nebol hrozbou pre domáceho brankára.
     
    38
    Teraz už boli domáci blízko ku vyrovnávajúcemu gólu! po dlhšej kombinácii a pritlačení hostí sa ku lopte dostal Hochscheidt, neváhal hneď pálil na bránu a ter Stegen len s námahou vyrazil loptu na rohový kop! Nič to nemení na tom, že brankár hostí vytiahol dobrý a reflexívny zákrok.
     
    39
    Rohový kop domácim nevyšiel a tak sa hostia v pohode ubránili a loptu získali na svoje kopačky. Počkajú kým sa domáci stiahnu preč a založia tak svoj protiútok.
     
    40
    Z protiútoku sa ku strele dostal Kruse, skúšal technickou strelou si obhodiť domáceho brankára, ale lopta v bráne neskončila, ale skončila len za postrannou čiarou.
     
    41
    Domáci založili ďalší útok a ten už hosťom narobil značné problémy. Na centrovanú loptu si do 16-tky nabiehal Kumbel, ale loptu pred ním odkopol do bezpečia Stranzl.
     
    42
    Boland zastavil rýchly brejk hostí nedovolene a je za to ocenení od rozhodcu žltou kartou.
     
    43
    Hostia mohli teraz pridať druhý gól, ale nestalo sa tak! Obrana domácich teraz totálne zaspala, nechala za seba preniknúť Hrgotu, ten po skvelej prihrávke pálil na bránu, ale Davari včas vybehol a zmenšil mu strelecký uhol a tak bola lopta napálená len do neho!
     
    44
    Domáci sa dostali do brejku, avšak do 16-tky hostí vyslal Kumbela len nepresnú prihrávku a tak sa domáci tím do šance nedostal.
     
    45+
    Rozhodca nadstavuje ešte ku prvému polčasu dve minúty! Pri lopte sú momentálne domáci.
     
    45+1
    Domáci budú ešte v závere polčasu kopať rohový kop.
     
    45+2
    Po rohovom kope sa ku hlavikče dostal Correia, ale jeho pokus preletel ponad bránu hostí. To bolo všetko z prvého polčasu!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas stretnutia máme za sebou. Po ňom sú šťastnejší hostia, keď sa v 24.minúte po roho dostali do vedenia po kurióznom góle, keď brankár Davari, ktorý stál pri tyčke si nechal z uhla prejsť loptu a ešte ju navyše do brány tečoval. Domáci pôsobia zatiaľ lepším dojnom, sú aktívnejší a to sa asi moc nečakalo. Avšak, majú smolu v zakončení a vo finálnej prihrávke. Určite však ešte svoje zbrane nezložili a ak budú hrať tak ako v prvom polčase a vylepšia zakončenie tak sa gólu určite dočkajú. Uvidíme čo nám ešte prinesie druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na hracej ploche. Druhý polčas sa nám za chvíľu začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už začal. Výkop mali domáci.
    Dokážu domáci podať dobrý výkon z prvého polčasu a ešte sa pobiť o nejaké body ?
     
    46
    Domáci hneď po rozohrávke sa pustili do svojho súpera, pritlačili na nich a vybojovali rohový kop.
     
    47
    Rohový kop domáci moc dobre nezahrali, loptu dokázali poslať do bezpečia hostia. Domáci sa však na polke ihriska opäť zmocnili lopty a tak sa musia hostia rýchlo vrátiť späť.
     
    48
    Hostia sa dostali do 16-tky domáceho tímu, dobre zakombinovali, ku lopte sa dostal Hrgota a chcel vypáliť na bránu, ale včas sa mu pod nohy hodil Correia a loptu mu vypichol.
     
    49
    Teraz lopta lieta zo strany na stranu. Oba tímy sa po zisku loptu dostanú maximálne po polku ihriska. Toto skôr vyhovuje hráčom hostí, keďže sú vo vedení.
     
    50
    Pekná akcia domáceho tímu, lopta sa dostala do 16-tky hostí, po skrumáži sa odrazila ku Bellarabimu, ten neváhal a hneď pálil, ale z voleja poslal loptu len nad bránu hostí.
     
    51
    Eintracht Braunschweig dal gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať takisto kurióznym gólom, ale tak toto patrí už asi do frajera na záver! Opäť to je vlastný gól brankára, avšak za tento si môže ter Stegen úplne sám! Dostal malú domov od svojho spoluhráča, avšak lopta sa mu od nohy odrazila tak nešťastne, že doplávala do jeho brány!
    Tréner hostí len neveriacky krúti hlavou, čo to spravil tento veľmi talentovaný brankár.
     
    53
    Žltú kartu dostává Jantschke (Borussia Mönchengladbach).
     
    54
    Domácich tiež takýto lacný gól nakopol a stále sú v zápase aktívnejší. Veru som ešte nezažil, že by si v zápase obaja brankári dali vlastný gól.
     
    55
    Domáci sa dlho hrali s loptou pred 16-tkou hostí, nakoniec loptu zbytočne stratili a ani sa nedostali ku strele. Do brejku idú tak hostia.
     
    56
    Hostia však v strede poľa loptu stratili, do protiútoku išli domáci, ku lopte sa dostal Nielsen, ale jeho strela bola veľmi nepresná a preletela ponad bránu hostí.
     
    57
    Teraz sa už hostia aj dostali ku ohrozeniu domácej brány, nebezpečný center do ich 16-tky našťastie pre nich odvrátil Kessel.
     
    58
    Hostia sa mohli teraz dostať opäť do vedenia! Opäť sa úplne sám pred domácim brankárom ocitol Hrgota, ale bol až moc blízko neho a loptu zase napálil len do neho! Ku odrazenej lopte sa ešte dostal Kruse, ale prázdnu bránu len prestrelil!
     
    60
    Opäť sledujeme len prekopávanie lopty zo strany na stranu. Stav je vyrovnaný a tak uvidíme, či sa ešte podarí nejakému tímu skórovať, alebo sa dnes o góly postarajú len obaja brankári.
     
    61
    Domáci sú teraz aktívnejším tímom. Ku odrazenej lopte sa dostal Nielsen, ale jeho pokus letí vysoko nad bránu hostí. Hostia sú opäť smerom do útoku bezzubý.
     
    62
    Ku lopte sa opäť dostal domáci Nielsen, ale teraz jeho strelu niekto z hostí zblokoval mimo nebezpečenstvo. Domáci sa však ku lopte opäť dostali a opäť tlačia na hostí.
     
    63
    Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Xhaka, prichádza Kramer.
     
    64
    Domáci sú aj naďalej aktívnejší. Dosť dlho sa s loptou zdržovali pred 16-tkou hostí, nakoniec sa ku strele dostal Pfiztner, ale mieril nepresne.
     
    65
    Tlak domácich pokračuje aj naďalej. Bellarabi sa dostal ku lopte a skúsil to zaujímavo takou skackanou loptou po zemi, ktorá poriadne natiahla ter Stegena, ktorý posiela loptu na rohový kop.
     
    66
    Rohový kop domácim nevyšiel, keď si vo vzduchu zobral do svojich rukavíc brankár hostí ter Stegen.
     
    67
    Domáci tlak sa čoraz viac a viac stupňuje. Navyše mali domáci možnosť priameho kopu, loptu poslal na bránu Raffael, ale lopta opäť skončila len v rukaviciach brankára hostí ter Stegena.
     
    68
    Hochscheidt sa dostal ku lopte, neváhal a hneď pálil. Loptu niekto z hostí tečoval a tak to bude rohový kop pre veľmi aktívnych domácich.
     
    69
    Rohové kopy však dnes domácim vôbec nejdú a lopta končí zase len v rukaviciach brankára ter Stegena.
     
    70
    Domáci teraz už pekne búšia do svojho súpera, ktorý sa nemôže vymaniť z veľkého tlaku. bude to opäť rohový kop pre domácich futbalistov.
     
    71
    Pred rohový kopom je tu ešte striedanie v tábore hostí. Odchádza Hrgota a prichádza Rupp.
     
    72
    Rohový kop opäť domácim nevyšiel podľa ich predstáv a loptu vyboxoval preč brankár ter Stegen. Domáci tak ešte ostanú pri lopte a hostia budú tak pod tlakom.
     
    74
    Veľký tlak mohli domáci korunovať gólom! Kumbela dostal skvelú prihrávku pred bránu hostí, ale jeho tvrdý pokus len tesne preletel bránou hostí!
     
    75
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Nielsen, prichádza Ademi.
     
    76
    Teraz sme dlhšie nevideli strelu na bránu či nejakú šancu. Stále však platí to, že aktívnejší sú domáci a dnes by si určite víťazstvo zaslúžili.
     
    77
    Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Herrmann, prichádza Mlapa.
     
    78
    Domáci sa opäť dostali s loptou až do 16-tky hostí a vybojovali si tak rohový kop.
     
    79
    Stláe však platí, že domácim zahrávanie rohových kopov vôbec nejde. Loptu poslali do bezpečia obrancovia hostí. Domáci si idú ďaleko od ich brány po loptu a tak sa hostia majú čas zoskupiť.
     
    80
    Domáci boli opäť blízko ku gólu! Po peknej akcii z pravej strany sa v 16-tke dostal do hlavičkového zakončenia Kessel, avšak loptu na bránkovej čiare na poslednú možnú chvíľu odkopol preč obranca hostí Korb!
     
    81
    Nordtveitov sa dostal ku strele, skúšal to technickou strelou, tá však len tesne minula bránu domáceho tímu. Domáci si tak poriadne vydýchli.
     
    81
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Pfitzne, prichádza Theuerkauf.
     
    82
    Hostia sa z ojedinelého útoku dostali tesne pred 16-tku domácich a vybojovali si nebezpečne vyzerajúci priamy kop.
     
    83
    Z priameho kopu putuje lopta na rohový kop, potom čo brankár domácich Davari loptu vyboxoval za postrannú čiaru.
     
    84
    Hosťom narozdiel od domáceho tímu rohové kopy idú, a po hlavičke Stranzla, to bude ďalší rohový kop, pretože loptu tečoval za postrannú čiaru Bičakčić.
     
    85
    Aj teraz sa domáci dokázali ubrániť a loptu navyše získali na svoje kopačky a vyrážajú do brejku.
     
    86
    Domáci po brejku získali rohový kop. Center od rohovej zástavky však dokázal Stranzl odvrátiť do bezpečia.
     
    87
    Hostia sa mohli stáť víťazom tohto zápasu! Dostali sa do do rýchleho brejku, ku lopte sa dostal Kruse, mal dostatok času, pripravil si peknú strelu po zemi, ktorá skončila na ľavej tyčke bránky domácich! Brankár Davari sa naťahoval márne, na tento pokus nestačil.
     
    88
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Hochscheidt, prichádza Elabdellaoui.
     
    89
    Kramer zastavil rýchle brejk hostí nedovolene a je za to od rozhodcu potrestaný žltou kartou.
     
    90+
    Nadstavuje sa ešte 1 minúta! Pri lopte sú momentánne hostia a držia domácich pod tlakom.
     
    90+1
    Mlapa sa dostal za obranu s loptou, vystrelil a aj rozvlnil sieť domácich! Avšak bol mu odmávaný ofsajd! Podla záberu to však vyzerá všelijako!
     
    90+1
    V samom závere sa ešte domáci dostali do 16-tky hostí, ale ku strele sa nedostali a hostia odkopoli loptu ďaleko prečo od ich brány. Rozhodca následne ukončuje tento zápas!
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas medzi Eintracht Braunschweig a Borussia Mönchengladbach sa teda skončil remízou 1:1! Sledovali sme veľmi zaujímavý zápas, v ktorom padli veľmi kuriózne góly! Oba góly boli totiž to vlastné, čo nie je až tak neobvyklé, ale tie vlastné gól dali dnes obaja brankári! Najprv v 26.minúte domáci Davari, keď po rohu si nedal pozor a lopta mu z uhla za pomoci jeho teču prešla do brány. Kurióznejší gól padol však do brány hostí, keď v 51.minúte dostal brankár ter Stegen malú domov, lopta sa odrazila od jeho nohy a nešťastne skončila v bráne hostí. Domáci boli v zápase o čosi aktívnejší, ale ani hostia moc výrazne za nimi nezaostávali a môžme povedať, že to je spravodlivá remíza aj vzhľadom na oba dnešné góly. Zrodilo sa tak asi prekvapenie, keď posledný tím tabuľky remizoval s tímom zo 6.pozície. Borussia Mönchengladbach tak ani v tomto zápase nepretrhla šnúru bez víťazstiev, ktorá sa natiahla už na 7 zápasov.

    Mne už neostáva nič iné ako Vám zaželať pekný zvyšok sobotňajšieho večera. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (17:29:37)

    Miroslav Revaj

    Góly: 51. ter Stegen (vla.) – 24. Davari (vla.)

    Karty:   42. Boland (EBR) – 15. Xhaka (MON), 53. Jantschke (MON), 89. Kramer (MON)


    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel – Bellarabi, Pfitzner, Boland, Hochscheidt – Kumbela, Nielsen.
    Náhradníci: Petković – Doğan, Theuerkauf, Elabdellaoui, Kratz, Ademi, Kruppke.

    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Korb, Jantschke, Stranzl, Daems – Herrmann, Nordtveit, Xhaka, Hrgota – Raffael, M. Kruse.
    Náhradníci: Heimeroth – Domínguez, Rupp, Arango, Kramer, Younes, Mlapa.

    Rozhodca: Günter Perl – Georg Schalk, Michael Emmer – Norbert Grudzinski