Bohemians – Jablonec n. J. 1:0 (kon.) | Pardubice – Sparta B 2:0 (kon.) | Poprad – Podbrezová 0:2 (kon.)
Roudnice – Varnsdorf 1:0 (kon.) | Vlašim – Pelhřimov 2:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
0:2 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
Sobota 01.03.2014, 14:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Prípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu napokon už gól nepadol, no aktívnejší boli opäť hráči favorizovanej Podbrezovej, ktorí sa dostali do niekoľkých skvelých gólových šancí, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Huszárika, ktorý rovnako ako v zápase proti Slovanu Bratislava drží Podtatrancov nad vodou. Podbrezovčania si teda na svoje konto pripisujú ďalšiu psychicky dôležitú výhru a jarnú časť druhej ligy môžu začať v dobrej nálade.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:48:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V závere zápasu mali hrači Podbrezovej k dispozícii priamy kop na ľavej strane, no po jeho zahraní sa k lopte dostali len pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    90
    Harvilko našiel dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Greška v centrálnej časti, no ten nedokázal loptu dostatočne spracovať a následne o ňu prišiel.
     
    89
    Po dobrom centri od domáceho hráča s číslom 11 z ľavej strany sa k lopte dostal pozorný Minčič, ktorý ju pre istotu odkopol do bezpečia.
     
    88
    Hector Tubonemi sa dostal do skvelej gólovej šance v pravej časti popradského pokutového územia, no jeho krížna strela napokon len "lízla" pravú žŕdku domácej brány.
     
    87
    Z voľného kopu na ľavej strany loptu odcentroval aktívny hosťujúci hráč Kochan, následne sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Minčič, no jeho projektil bol len veľmi nepresný.
     
    86
    Po rýchlej kombinačnej akcii hosťujúcej Podbrezovej sa k zakončeniu na pravej strane dostal aktívny Tubonemi, no napokon trafil len pozorného gólmana Huszárika, ktorý upokojil tempo hry.
     
    85
    Po nepresnom centri od domáceho hráča s číslom 22 sa k lopte dostal pozorný gólman Baláž, ktorý ju zachytil vo svojom náručí a následne upokojuje tempo hry.
     
    84
    Michal Pančík sa dostal do zakončenia na hranici domáceho pokutového územia, mierne vľavo, no bol dobre bránený domácim hráčom s číslom 10, ktorý mu znemožnil strelecký uhol a Pančík následne minul Huszárikovu bránu.
     
    83
    Popradskí obrancovia si spolu s gólmanom Huszárikom prihrávajú loptu pred vlastno bránou, no zatiaľ sa im nedarí dostať do útoku.
     
    82
    Po peknom centri z ľavej strany od domáceho hráča s číslom 4 sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať hráč s číslom 11, no napokon mu lopta skĺzla z kopačiek a skončila len v moci hosťujúcej Podbrezovej.
     
    81
    Domáci hráč s číslom 22 sa dostal k lopte na ľavej strane, následne dobrou prihrávkou hľadal Kubuša, no ten bol dobre bránený trojicou hosťujúcich hráčov, ktorí ho od lopty odstavili.
     
    80
    Popradský tréner poslal na trávnik dve nové posily. Do hry nastupujú hráči s číslami 10 a 22.
     
    79
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať Podio a po jeho skvelom centri sa k vzdialenejšej žrdi sa k lopte dostal Tubonemi, ktorý vsietil gól, no ten kvôli útočnému faulu na gólmana Huszárika platiť nebude!
     
    78
    Hosťujúci Tubonemi hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany jedného zo svojich spoluhráčov, no k lopte sa napokon dostal len pozorný domáci hráč s číslom 14, ktorý odkopol loptu na rohový kop.
     
    77
    Aj gólman Baláž si po dlhšej dobe siahol na loptu, no len ako súčasť prihrávkovej kombinácie s jeho spoluhráčmi. Popradčania sa snažia napádať rozohrávku svojich súperov, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    76
    Podbrezovčania majú loptu opäť vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde si ju veľmi dobre prihrávajú a snažia sa upokojiť tempo hry.
     
    75
    Po nepresnom centri z pravej strany od Michala Pančíka sa k lopte na pravej strane dostal Harvilko, no ten bol napokon zastavený jasným ofsajdovým verdiktom.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 13. Gerec, 31. Vaščák


    FK Poprad: Huszárik -
    Náhradníci: Rušin -

    FK Železiarne Podbrezová: Hanák (68. Baláž) -